Koirapikkujoulut

Kaikki viikonloppusuunnitelmiani aiemmin viikolla tiedustelleet kurtistivat kulmiaan, kun kerroin silmät loistaen lauantaina ohjelmassa olevista koirapikkujouluista. Siis mitkä? No (maltan)koirien omat pikkujoulut – miksipä ei! Viena kutsui minut ja Telman aamupäivällä luokseen, jossa oli pöytä koreana odottamassa ja kaksi innokasta valkoista huiskulahäntää vastassa. Milo oli Telmalle tietysti tuttu koirakamu jo entuudestaan ja itse asiassa sukuakin, mutta nyt mukana menossa oli myös alle vuoden ikäinen Nala-koira. Mikä ihana näky nuo kolme nappisilmää olivatkaan, on tuo rotu vaan niin hellyyttävä! Telma on kyllä välillä vähän hitaasti lämpeävää sorttia, ja olisi ollut enemmän kiinnostunut mamin sylistä (tai siitä keneltä löytyi nameja) kuin leikeistä, mutta oli kiva kuitenkin päästä näkemään koirakavereita taas pitkästä aikaa.

Tänään sitten takaisin Tampereelle, mutta tällaisen ystävien ja perheen täyteisen viikonlopun jälkeen on taas paljon jotenkin sellaista erityisen positiivista energiaa täynnä! Nauttikaahan sunnuntaista – rentoa päivää kaikille :)

Pikkujoulut1 Pikkujoulut2

Kaikki kolme sulostuttajaa siinä! Vasemmalla Nala, keskellä Milo ja oikealla Telma, joka oli muuten porukan pikkuruisin.

Pikkujoulut7

Vienan tekemä uunipuuro oli mielettömän hyvää – pitäisiköhän tätä kokeilla joskus itsekin!

Pikkujoulu3 Pikkujoulut4 Pikkujoulut8

12 thoughts on “Koirapikkujoulut

 1. Suloiset koirat <3 Mutta melkein vielä suloisempi takki :D Hitsi tuon tyyppisestä olen haaveillut alkusyksystä asti, mutta muut takkihankinnat ovat kiilanneet ohi ja nyt alkaa kyllä olla takkikiintiö täynnä. Pysyyköhän vaalea takki miten hyvin puhtaana? Ihana tuo on kyllä ja jos aleissa osuu vastaava eteen, en varmaan enää voi vastustaa, haha.

  1. Hehe ihana :D Mä en ollut edes ajatellut hankkivani teddytakkia, mutta tähän törmätessäni ja takkia sovittaessani olinkin ihan myyty! Niin lämminkin päällä, joten sopii täydellisesti tähän kauteen. Eikä ollut minusta pahan hintainen, vinkvink ;) Tietysti väri on vähän arka ja itse asiassa eilen jo onnistuinkin sotkemaan kuraista autoa pakatessani, mutta lika lähti ihan vaan pyyhkäisemällä noista “nyppysistä”. Ehkä siis helpompi kun ei ole ihan tasainen pinta? Toivotaan että pysyy puhtaana!

  1. Hih, on nuo kyllä ihana näky! Kiitos Marjukka ja kuin myös tunnelmallista joulun odotusta :)

 2. Where’s the jacket from? Looks so cosy and warm!
  Hope you will do a post about how you decorated your home for christmas!

  1. It’s from Zara, just bought it a few days back and I looove it! Thank you for the lovely idea, I’m sure I’ll make a post about the decorations! We just got a christmas tree yesterday – I’m so excited about decorating our home for this season ?

  2. I actually can’t find it either. Maybe you could find it in a store as I bought mine from a store as well? It was from the TRF section and I think the price was 69,90€ or something like that. Hope you’ll find it! ?

  1. No niinpä ja onpahan yhdet pikkujoulut lisää, hih ;) Niin näyttää, nauroin itsekin samaa ? Telmalla on kyllä monessa kuvassa tuo sama “hymy” ja se on niin hellyyttävä näky.

 3. Ihana toi takki!!? Pakko ehkä tilata itekki toi… onko sulla mikä koko tosta?onko normaalia vai pientä kokoa?

  1. No se on!! Kerran sitä sovitettuani oli mahdotonta enää jättää kauppaan, nytkin ollut päällä joka päivä ? Mulla on koko XS, se on minusta vähän reilumpaa kokoa, kun usein Zaran piukemmissa takeissa tms XS saattaa kirrata hartioista. Tähän kuitenkin menee hyvin neulekin alle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *