Kauneimmat paketit kuusen alle

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Joulufiilikseni on viime päivinä ollut jo ihan huipussaan! Mitä nyt se paljon kaivattu lumi vaan puuttuu, mutta elättelen vielä toiveita itsenäisyyspäivälle povatusta talvisesta säästä. Isoin tunnelmanluoja taitaa olla tuo sunnuntaina meille kotiutunut joulukuusi, jonka esittelen pian vielä omassa postauksessaan tarkemmin kuin myös muuta jouluista sisustusta. Kuusi tekee kyllä ihan oman silauksensa, nyt ihmettelen miten olen viime vuodet voinut edes olla ilman! Tuntuu aikuiselta, kun on ensimmäistä kertaa ihkaoma joulukuusi.

DW3 DW4 DW1

Aattoon on enää muutama viikko, mutta suurin osa lahjoista on minulla vielä hankkimatta. Pitäisi nyt pian ryhdistäytyä ja suunnata kaupoille, jotta ei tarvitsisi perinteisesti ravata pahimmissa jouluruuhkissa aattoa edeltävinä päivinä. On sitä jonain vuotena jonotettu vielä aatonaattonakin Stockmannin parkkihalliin kymmenien muiden autojen kanssa, mistä viisastuneena pyrin nykyään hoitamaan lahjahankinnat etukäteen. Jouluun kuuluu oleellisena osana myös rauhoittuminen ja haluaisin aloittaa sen jo hyvissä ajoin.

Pari pakettia sinne kuusen alle on kuitenkin jo ilmestynyt, ja tässä seuraa taas kivaa lahjavinkkiä. Daniel Wellington toi nimittäin jouluksi myyntiin kauniit lahjasetit pakkauksineen – olin niin innoissani jo noista pelkistä lahjapakkauksista, esteetikko mikä esteetikko! Tyylikäs paketti kätkee sisälleen valitsemasi kellon sekä rannekorun tai vaihtoehtoisesti vaihtorannekkeen, voit siis tehdä juuri sellaisen setin kuin sinä tai lahjansaaja haluaa. Saat lahjasetin 10% alennuksella, minkä lisäksi on tietysti yhdistettävissä myös alennuskoodi JONNA, joka antaa 15% alennusta kaikesta.

DW2 DW5 DW6

Sirot mesh -rannekkeiset Classic Petite -kellot ovat suosikkejani Daniel Wellingtonilta, mikäli ei ole vielä tullut viimeaikaisten asujeni myötä jo ilmi niiden vilkkuessa aina ranteessa. Näistä lahjaseteistä valitsin itselleni ruusukultaisen Classic Petite Melrosen mustalla 32mm:n kellotaululla rannekorun kera, toinen mustan Classic Petite Ashfieldin sisältävä paketti taas lähtee lahjana isosiskolleni. Uskon että siskoni ainakin ilahtuu lahjapaketistaan, mutta kuka nyt ei ilahtuisi noin kauniista pakkauksesta ja erityisesti sisällöstä <3

Photos: Me & Magicpoks

13 thoughts on “Kauneimmat paketit kuusen alle

 1. Oi että miten kauniita paketteja! :) Miten muuten Telma suhtautuu paketteihin kuusen alla, antaako olla rauhassa vai onko uteliaana pakettien kimpussa? Itse olen tänä vuonna ollut kerrankin ajoissa lahjojen suhteen ja haluaisin jo paketoida lahjat valmiiksi kuusen alle, mutta koira yksin ollessaan tekisi niistä hyvin nopeasti selvää, joten turha edes haaveilla moisesta :D Muuten koira on tosi kiltti eikä tuhoa mitään kotona, mutta paketit ovat hänen suuri heikkoutensa :)

  1. No eikö, tosi onnistunut suunnittelu pakettien osalta! Hahah, voi ei toista kun on innoissaan lahjoista :D Telma ei ole ainakaan toistaiseksi ollut niistä mitenkään kiinnostunut, vaan antanut pakettien olla rauhassa. Entä jos ne laittaisi kuusen alle johonkin koriin tms? Kuten meilläkin on tuossa kuvissa vilahtavassa Balmuirin ruskeassa nahkaisessa laatikossa, näyttää musta kivalta niinkin :)

 2. Aivan ihanat lahjapakkaukset ja itsekin toivon jouluksi uutta kelloa. Daniel Wellingtonilla on todella kauniit ja ajattomat kellot, toivottavasti saan ihanan lahjasetin tänä jouluna ;) Tuo rannekoru on niin kaunis ja yksinkertainen. Kiinnostaisi tietää, minkä kokoinen sinun rannekorusi on? Näitä on ymmärtääkseni kahta kokoa. Ihanaa joulun odotusta sinulle ja läheisillesi.

  1. Eikö olekin kauniit pakkaukset! Eikun vinkkiä vetämään, että tällainen olisi kiva kuusen alle, hih ;) Rannekorusta tykkään minäkin hurjasti, se on niin yksinkertainen ja sopii nätisti kellon kanssa. Minulla on koko S ja se on sopiva, mutta minulla on todella pienet ranteet. Yksi ystäväni esimerkiksi juuri kokeili omaani, mutta se oli hänelle auttamatta liian pieni, vaikkei hänelläkään mitkään isot kädet ole. Katsoin sivuilta, että S:n ympärys on 155mm ja L:n 180mm, josko siitä olisi mitään apua koon valintaan.

   Kiitos kaunis ja kuin myös ihanaa joulun odotusta! ❤️

 3. Ooooh how much I love packages like that! The feeling you get is just euphoric! <3 <3
  I love the photos and the whole setting of it by the way!! A true Christmas feeling with that beautiful decorated tree, the packages, the pj's you're wearing and your sweet little doggie!

  xxx Carian

  1. I really like the packages too, the Daniel Wellington design team has done a great job with them :) Thank you dear! <3 I can't help myself, just love the Christmas feeling, so might as well make the most of it ?

  1. Tämä on Lindexiltä! Nyt on tosin tullut myös Gina Tricotille vastaava setti, joten kannattaa kurkata molemmat :)

 4. Oi, toivoisin tuota kokomustaa kelloa ruusukultaisilla reunoilla?se on ihana! Ja nuo paketit on upeat.

  1. Se on ollut ranteessani viime kuukaudet hyvin ahkeraan, niin kaunis! Sun täytyy vihjata joulupukille, hih ;)

 5. Moikka Jonna!
  Näytit sun instassa jonkun sulla hyväksi todetun hiuspuuterin, mikä se oli? Mulla hyvin samanlaiset hiukset kuin sulla ja tulisi todella tarpeeseen! :)
  Kiitos jo etukäteen ja hyvää itsenäisyyspäivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *