Ensikosketus Sensain ihonhoitoon

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box / Sensai & Asennemedia

Olen aina suhtautunut ihonhoitoon varsin intohimoisesti. Atooppisen kuivan ja herkän ihoni myötä ei ole ihan se ja sama, miten ihoa hoitaa tai minkälaisin tuottein. Etenkin syksy ja talvi ovat haastavaa aikaa, kun kylmyys, viima ja lämpötilaerot koettelevat ihoa. Viime kuukaudet olenkin tuskastellut, kun esimerkiksi mikään meikkipohja ei oikein tunnu hyvältä ja iho näyttää viimeistään päivän päätteeksi kuivalta korpulta.

Sensai3

Olenkin ollut ahkerampi kokeilemaan eri brändejä ja tuotteita yhteen ainoaan rajoittumisen sijaan – ikinä ei tiedä josko löytääkin uuden luottotuotteen. Siksi lähdin innolla tutustumaan Bette Boxin joulukuiseen Sensai Boxiin. Sensai on brändinä tuttu Kanebo-ajoiltaan, jolloin käytin nuorempana pitkään merkin meikkipohjaa, mutta ihonhoidon osalta se oli itselleni tuntematon.  Japanilaisalkuinen Sensai on kuitenkin kiinnostava tuttavuus, sillä moni kosmetiikkafriikki vannoo tänä päivänä nimenomaan aasialaisen kauneudenhoidon saloihin. Jo oli siis aikakin kokeilla, että mistä siinä on oikein kyse! Sensai Box on kätevä tapa saada ensikosketusta brändiin, sillä se kätkee sisälleen viisi matkakokoista tuotetta – koko paketin arvo on 105€. Rakkauttani matkakokoisia tuotteita kohtaan olen täällä julistanut aikaisemminkin, mutta on parasta kun ei tarvitse raahata reissatessa isoja purtiloita mukana.

Sensai4 Sensai5

Aasialaisen kauneudenhoidon oppien mukaan ihonhoitoon paneudutaan suurella hartaudella ja sekä kasvojen puhdistus että kosteutus ovat jokapäiviäisiä tärkeitä rutiineja. Ja niin kuuluisikin olla, sillä ihostaan on syytä ihan jokaisen huolehtia. Kasvojen puhdistuksen suhteen olen aina ollut tarkka ja vaikka kuinka tekisi mieli joskus väsyneenä luistaa, niin en muista koska olisin nukkunut meikit naamassa. Aasialaiseen kauneudenhoitoon kuuluu ihon kaksoispuhdistus, ja kaksi Sensai Boxin viidestä tuotteesta ovatkin juuri puhdistustuotteita. Sensain suositteleman Saho -ihonhoitorituaalin mukaan kasvojen puhdistus aloitetaan Silky Purifying Cleansing Oililla, joka puhdistaa iholta öljypohjaisen lian ja meikin. Toisen vaiheen Silky Purifying Creamy Soap taas puhdistaa vesipohjaisen lian sekä kuolleet ihosolut. Saippua kuulosti korvaani aluksi karulta, mutta vastoin mielikuviani puhdistus jätti ihon pehmeäksi, eikä suinkaan kiristävän tuntuiseksi.

Japanilaiseen Saho -ihonhoitoon kuuluu lisäksi kaksoiskosteutus, jonka ensimmäinen vaihe puhdistuksen jälkeen on Cellular Performance Lotion, eli ikään kuin hoitava kasvovesi. Kasvoille käsin taputeltava hoitovesi on tuotteena tullut tutuksi itselleni vasta viime kuukausien aikana, ja sen tarkoitus on valmistaa ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia varten. Viimeisenä tietysti vielä se varsinainen kosteutus – Cellular Performance Emulsionia olen käyttänyt päivävoiteen tapaan ja Cellular Performance Extra Intense Creamia taas yövoiteena. Päivävoide vaikutti koostumukseltaan epäilyttävän kevyeltä sitä ensi kertaa kokeillessani, mutta se onkin riittänyt kosteuttajana oikein hyvin. Yövoide taas on ollut näistä ehkä suurin suosikkini, sillä se jättää ihon todella pehmeäksi aina aamuun saakka, harmi että tätä oli kaikista pienin purkki! Toisaalta tavara on riittoisaa, ja käytän voitetta iltaisin vaan sormenpään verran.

Sensai1 Sensai2 Sensai6

Ainoan miinuksen annan siitä, että osa Sensai Boxin tuotteista oli lasipurkeissa, mikä on esimerkiksi voidemaisen tuotteen kohdalla epäkäytännöllistä, kun purkkia saa puristamisen sijaan ravistella jotain sieltä saadakseen. Plussaa taas purkkien koosta (sitä yövoidetta lukuunottamatta josta olisin toivonut hieman isompaa), mistään parin käyttökerran testereistä ei ole kyse, vaan nämä riittävät pidempäänkin. Vaikeahan se on muutaman käyttökerran jälkeen sanoa, sopiiko tuote omalle iholle vai ei, joten hyvä että se on huomioitu tuotteiden koossa.

Muuten siis kaikkiaan positiivinen kokeilu ja mielestäni loistava idea Bette Boxilta tuoda myyntiin yhdelle brändille omistettu boksinsa! Etenkin kun on selektiivisestä kosmetiikasta kyse, ja harvoin on mahdollisuutta testata kokonaista ihonhoitolinjaa kerralla. Sensai Boxin normaalihinta on 39,90€, mutta sain teille jaettavaksi alennuskoodin – koodilla JONNAMAISTA boxin saa hintaan 35,90€ (voimassa 21.12 asti). Miltäs kuulostaa – löytyykö ruudun takaa jo Sensain ystäviä tai niitä mainitsemiani aasialaisen kauneudenhoidon nimeen vannovia?

Photos: Magicpoks / Edit by me

6 thoughts on “Ensikosketus Sensain ihonhoitoon

  1. Ihonhoitotuotteita ei ole tullut kokeiltua, mutta se Sensain 38 ripsiväri – ihan mieletön! Ei karise, mutta lähtee illan päätteeksi lämpimällä vedellä :)

    1. Ainiin, olenhan minä sitäkin joskus aikoinaan nuorempana testannut! Ainakaan silloin siitä ei tullut mitään lempparia, mutta moni sen nimeen kyllä vannoo, joten ehkä pitää antaa vielä uusi mahdollisuus :)

  2. Jossain kuvassa/ig-storyssa vilahti teidän tv-taso, mistä se on? Oli niin kivan näköinen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *