Christmas Market by Night

Heipat Helsingistä! Ei tosin kovin jouluisesta sellaisesta, teki pahaa jättää luminen Tampere taakse, kun maisemat vaihtuivat ajomatkan aikana koko ajan harmaammaksi etelää kohden mentäessä. Olisipa tullut valkoinen joulu tännekin! Eilen illalla kävin vielä piipahtamassa keskustassa ystävän kanssa glögillä, ja kaupungin upeista valoista sentään tuli vähän joulufiilistä. Ja niihin lumimaisemiin, joissa nämäkin postauksen kuvat on otettu, palaan sitten joulupäivänä. Minusta näissä Joulutorilla ilta-aikaan sulkemisajan jälkeen napatuissa kuvissa on kiva tunnelma kaikkine valoineen.

Ennen Tampereelle paluuta nautin kuitenkin täysin rinnoin perheen kanssa vietetystä ajasta täällä Helsingissä. Heräsin aamulla vanhempieni luota ja kävimme haudoilla, pian autan äitiä jouluruokien teossa ja viimeisten lahjojen paketoinnissa – ehkäpä illaksi jää aikaa vielä jollekin jouluelokuvalle. Nyt siis tuumasta toimeen! Palaan vielä huomenna toivottamaan teille hyvät joulut virtuaalisen joulukortin muodossa <3

Joulutori_ilta Joulutori_ilta2 Joulutori_ilta3 Joulutori_ilta6

Coat / Zara
knit / Lindex
faux leather pants / Twist & Tango
beanie / Global
boots / Billi Bi
bag / Mulberry

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

2 thoughts on “Christmas Market by Night

    1. Voi kiitos! Mustakin näihin tuli ihana fiilis, harvemmin tulee pimeällä kuvattua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *