3 x Statement Earrings

Näin juhlakauden myötä olen taas innostunut näyttävistä korvakoruista! Siinä missä kaulakoruissa olen pitkään suosinut hyvin siroja yksilöitä, saa korviksissa taasen olla kokoa, pituutta ja erilaisia materiaaleja tai muita yksityiskohtia. Juuri nyt isken silmäni erityisesti kaikkeen kimaltavaan sekä tassel -mallisiin korvakoruihin. Arkena harvemmin käytän oikeastaan mitään korviksia, mutta viikonloppujen ilta-asuja tykkään piristää statementkoruilla – tässä kolme tämän hetken lemppariani!

Statement1

Tassel earrings – Gina Tricot, black earrings – H&M, pearl hoops – Gina Tricot

Statement2

Mustahopeiset Gina Tricotin korvakorut ostin tannoisiin Nelly-kemuihin mätsäämään mustahopeaan mekkooni (joka sittemmin tosin vaihtuikin viime hetkellä ruusukultaiseksi paljettiunelmaksi) ja niitä on tullut käytettyä sen jälkeen myös iltamenoissa. Mustakultaiset roikkuvat korvakorut taas ovat vuoden takaa H&M:ltä, mutta juuri näitä samanlaisia näytti olevan nytkin myynnissä. Viimeiset taas ovat sinänsä yllättävä valinta, etten oikein perusta rengaskorvakoruista tai ole toviin käyttänyt minkäänlaisia helmiä, mutta näihin ihastuin! Sopivan neutraalit myös monenlaisen asun kanssa käytettäviksi, josko sitä innostuisi yhdistämään nämä joskus ihan arkiasuunkin neuleen kera?

I’ve been excited about statement earrings lately. On daytime I don’t usually wear earrings at all but when going out or for a dinner I often like to put on some of my favorite statements. It’s such an easy way to add a little something to a simple outfit! These three are my go-to statement earrings at the moment – some tassels, glitter and hoops. Funny though how I don’t really like hoop earrings or haven’t used any pearls in a long time but these just called my name somehow! What do you say – yay or nay for statement earrings?

2 thoughts on “3 x Statement Earrings

  1. Nuo Ginan helmikorvikset on kyllä todella kauniit. Onko kauankin siitä kun ovat olleet valikoimassa?

    1. No eikös, minustakin! Hmm ostin nämä lokakuun loppupuolella, kurkkasin nettikaupasta ja siellä olivat loppuunmyytyjen puolella, mutta ehkä liikkeestä voisi vielä onnistaa? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *