Weekend Picks

Kiitos ihanat kannustavista kommenteistanne eiliseen videoon! Mahtavaa saada hyvää palautetta ja parannusehdotuksia ensitekeleestäni, mielelläni siis teen videoita teille jatkossakin :) Miksikään vloggariksi minusta ei kyllä ole, hehe, mutta kivaa pystyä tuottamaan silloin tällöin vähän jotain ekstrasisältöä tekstien ja kuvien ohelle. Olen tästä nyt ihan innoissani, kiitos siis teille!

Pian starttaa viikonloppu ja suuntaan jälleen Helsinkiin. Iltapäivästä käytän Telman vihdoin ja viimein trimmauksessa, sen verran vallaton alkaa nimittäin taas olla pikkuisen turkki, illalla taas vien Telman hauvatreffeille siskoni luo. Ihanaa nähdä samalla myös tädin pikkuisia! Huomista sen sijaan odotan erityisen innolla, sillä tiedossa on Nelly.comin järkkäämät pikkujoulut Seaside-hotellissa. Illan kruunaa Alman keikka ja hotelliyö, sekä tietysti seuraavan päivän brunssi.  Tulee varmasti ihan mahtavat kekkerit! Instagram Storyni @jonnalepp varmasti laulaa (minä toivottavasti en, sitä ei ikinä huomaa itse kuvaustilanteessa miten kamalalta oma ääni kuulostaa hahah!) illan aikana, joten käykää kurkkimassa sieltä.

Viikonloppuinspis

1. Korvakorut, 2. pusero, 3. huulipuna – Chanel, 4. tekonahkahousut, 5. korkonilkkurit,
6. pooloneule, 7. villakangastakki, 8. kello – Daniel Wellington, 9. farkut, 10. nilkkurit,
11. huivi, 12. toppatakki, 13. pipo, 14. farkut, 15. kengät

Tästä pukeutumisinspistä viikonloppuun – kokomustaa illalliselle tai drinkeille, farkkua ja palmikkoneuletta brunssille ja jotain super rentoa päiväkävelylle. Lauantain asukriisi on onneksi jo selätetty ja mekko odottaa valmiina, näyttävät siihen sopivat korvakorut tosin haluaisin vielä metsästää. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

7 thoughts on “Weekend Picks

    1. Haha tämä lähti VÄHÄN liian aikaisin.. :D Mutta piti siis sanoa että video oli tosi kiva! Olit tosi luonteva ja oli kiva kuulla sun suosikkivaatteista. :) Ja kun lisää videotoiveita kaipailit, niin saman tyyliset esimerkiksi kosmetiikasta tai hiustuotteista olisi mielenkiintoiset. Myös my day -tyyppiset videot kiinnostaa! Toivottavasti innostut kuvailemaan lisääkin, itse ainakin tykkäsin kovasti. Ihanaa viikonloppua! :)

      1. Hahah, ytimekäs “tosi k”! ? Kiitos paljon Tiia, ihana kuulla että tykkäsit ja että videot kiinnostavat jatkossakin! Teidän kannustava palaute todellakin innostaa harjoittelemaan lisää, joten suurkiitos siitä. Ihanaa viikonloppua sinnekin ?

  1. Itse tykkäsin kanssa videosta ja olit todella symppis sekä luonteva videolla vaikka varmasti jännitti! Arkimeikki videon ja /tai suosikki kosmetiikka esittely videon olisi kiva jos toteuttaisit jossain vaiheessa. Mukavaa viikonloppua!

    1. Voi kiitos paljon Iina, ihana kuulla! Itse videolla esiintyminen ei niinkään jännittänyt, varmaan helpompaa kun on tehnyt niin pitkään Snäppi ja Insta stooreja, ja niiden myötä jo joutunut tottumaan omaan ääneen. Jes mahtavaa, laitetaan nämä ideat mieleen :) Kiitos vielä ja ihanaa viikonloppua!

    1. Kiva että löytyi jotain mieleistä! Valkoinen palmikkoneule on kyllä syksyllä ihan must ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *