Sisustushaaveita

Hauska huomata, miten nyt muutaman kuukauden uudessa asunnossa asuttuamme ja saatuamme kaikki suuret linjat paikoilleen, on sisustus sen myötä vähän jämähtänyt. Ei ole niin kiire saada kaikkia pieniä yksityiskohtia kuntoon, kun suurimmat hankinnat on saatu pois alta ja kokonaisuus on kutakuinkin kasassa. Paljon olisi kuitenkin vielä fiksailtavaa, etenkin makuuhuoneen ja eteisen osalta, mutta hiljaa hyvä tulee!

Sisustus

1.Sängynpääty – Ellos, 2. lakanat – Ellos, 3. juliste – Desenio, 4. peili – Hemtex,
5. kaappi – Ellos, 6. maljakko – Ellos, 7. lepakkotuoli – Cuero Design, 8. penkki – Ruth & Joanna

Makuuhuoneeseen haluaisimme harmaan sängynpäädyn tuomaan kaivattua kontrastia muuten hyvin valkoiseen makuuhuoneeseen. Sen yläpuolelle olisi tarkoitus hankkia muutama taulu – joko valmiita julisteita tai esimerkiksi omista reissukuvista teetettyjä. Minut tuntien seinien sisustaminen on ikuisuusprojekti, joten en odottaisi tämän valmistumiselta liikoja :’D Makuuhuoneessa olisi tarvetta myös jollekin lipastolle, mutta toistaiseksi tilaa vie sähkötakka, jonka kohtalo ratkaistaan varmaan tulevan talven myötä kun näemme, onko sille tarvetta. Jos taas voisin sulkea silmäni hintalapulta, löytyisi makuuhuoneesta myös tämä Ruth & Joannan upea Fiona Bench!

Suurin huonekaluhaaveemme on Cuero Designin Mariposa -lepakkotuoli, tai tarkemmin sanottuna sen päällinen. Meillä on poikaystävän mummin peruja vanha alkuperäinen lepakkotuolin runko, johon haluaisimme nykyisen kankaisen sijaan konjakinruskean nahkapäällisen. Olemme kerran sovittaneet Cueron päällistä, joka on kuin tehty vanhaan runkoon, mutta helkkari kun on kallis nahkanpalanen! Se oli kyllä aivan mielettömän kaunis ja sopi meidän kotiin täydellisesti, ehkä vielä joku päivä raaskimme. Eteisestä taas puuttuu vielä oikeastaan kaikki kalusteet, jos tämä Elloksen musta lipasto vaan mahtuisi, niin tämä olisi päheä! Kuten sanottua, hiljaa hyvä tulee :)

10 thoughts on “Sisustushaaveita

  1. Sitä olemme myös välillä miettineet! Ei vaan mitään tietoa mitä tällainen kustantaisi, mutta täytyisi selvitellä :)

 1. Jos suomesta ei löydy tekijää niin Viron puolelta ainakin ja todennäköisesti vielä edullisemminkin. Kun vanha pala kaavoitusmallina niin ei varmasti kallis, kun ei sisällä hankalia saumoja.

  1. Täytyy tosiaan tutkia vaihtoehtoja, josko päällisen saisi vanhan kaavan avulla teetettyä edullisesti :)

 2. Ihania haaveita – ja kovin samanlaisia mitä himoitsen omaan kotiin ;) Eteinen ja makkari myös täällä myllerryksen alla, uusi naulakko pitäisi hankkia ensimmäisenä mutta mistään ei tunnu löytyvän silmää miellyttävää tai sellaista, mikä sopisi mitoiltaan. Pyöreä peili on myös haussa, meinasin huomaamatta tilata yhden super ison mutta onneksi kassalla hokasin tarkastaa koon ;D

  Hissukseen hyvä tulee, niin ehtii miettiä ja katsella sopivia vaihtoehtoja :)

  1. Me löydettiin kiva naulakko Ellokselta, tsekkaa sieltä jos et ole vielä katsonut :) Nimenomaan hissukseen hyvä tulee, tärkeintä on että isot linjat ovat valmiita, niin yksityiskohtia voi hioa sitten ajan kanssa. Sisustaminen taitaa olla ikuisuuspuuhaa!

 3. Miksi kodin pitäisi olla heti valmis? En itse pitäisi kiirettä vaan fiilistelisin ja pohdiskelisin. Kukaan ei varmaankaan huomaa, jos joltain pöydältä puuttuu se suunnittelemasi lamppu, jota et vaan ole vielä ostanut :)
  T:7 vuotta asunnossa asunut ja edelleen pieniä juttuja kesken

  1. Ei tietenkään tarvitse, eikä se varmasti ikinä tule täysin valmis olemaankaan, sellaista ikuisuushommaa tämä sisustaminen :) Lähinnä esimerkiksi juuri lipastot haluaisin jo pian paikoilleen, jotta saisi enemmän tarvittavaa säilytystilaa, muut huonekalut onkin sitten pääosin jo hankittuina ja se on tärkeintä. Yksityiskohtia ehtii kyllä hioa pikkuhiljaa!

  1. Moikka Kata! Voi kun ystävällistä että vinkkasit, itse asiassa ollaan tuota samaa katsottukin. Vaikea vaan sanoa istuuko tuon malli tähän meidän vanhaan runkoon, mutta pitää tutkia. Kiitos vielä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *