Saturday Snapshots

Hirveän harvoin tulee nykyään jaettua tänne puhelimella napattuja kuvia, mutta pitäisi tehdä tällaisia muutamien räpsyjen kuulumispostauksia useammin! Vai mitä olette mieltä? :) Tänään nukuttiin pitkään, vaikka uni tulikin eilen illalla ajoissa – tuntuu että tähän aikaan vuodesta mikään unen määrä ei ole riittävä. Oli kuitenkin ihana herätä vähän valoisampaan päivään ja aamun edetessä taivas alkoi rakoilla oikein kunnolla! Ai että tällainen aurinkoinen keli antaa paljon, erityisesti näin myrskyisten ja harmaiden päivien jälkeen.

Lauantai2 Lauantai3

Lähdettiin pienelle päiväkävelylle, joskin Telmaa ei kyllä meinaa saada näillä märillä kaduilla ollenkaan liikenteeseen, uskomaton hienohelma :D Vaikka on uusi hieno viininpunainen neule ja kaikki! Ulkona on auringon paistaessa niin kaunista, vielä kun olisi edes pieni lumipeite – aiemmin tällä viikolla sataneet kinokset sulivat yhtä nopeasti kuin ne tulivatkin. Käveltiin läheiseen kukkakauppaan, sillä mennään illalla eräisiin pikkujouluihin, ja ajateltiin viedä emännälle kukkia. Samalla ostin itselleni muutaman eukalyptuksenoksan edellisten kuivahtaneiden tilalle.

Lauantai4

Kävelyn jälkeen tehtiin lounaaksi burgerit, joihin jäi eiliseltä vielä aineksia. Keitin meille päiväkahvit, tosin kahvipurkilla meinasi iskeä hikikarpalot otsalle, kun muistin ettei sinne jäänyt edellisellä kerralla kuin pienet murut. Onneksi riitti kuitenkin juuri ja juuri kupillisiin! Täytyy muistaa tänään kipaista jostain lisää, sillä sunnuntaiaamu ilman kahvia on mahdoton yhtälö.

Lauantai1

Nyt makaan sohvalla läppäri sylissä, jossa oli hetken tungosta, kun Telma yritti välittömästi tähän tullessani tunkea myös syliin. Jos nyt edes ihan pienellä kerällä mahtuisin tähän. Se kuitenkin parin kerran jälkeen suostui asettumaan viereeni, niin on pikkuisen helpompi näpytellä. Ryhdyn valmistelemaan huomisen postausta ja pitäisi saada kirjoitettua sivu tai pari erääseen kouluhommaankin ennen iltaa. Kivaa lauantain jatkoa, ihanat!

10 thoughts on “Saturday Snapshots

 1. Ehdottomasti jatkoon!
  Siis tälläiset kevyet pika postaukset.:)

  Tuo kahvin loppuminen on yksi pahimmista ajatuksista ikinä, yllättäen korkeakoulu opinnot on tehnyt kovan cofeiini addiktin. :D

  1. Jes kiva kuulla, kiitos Pauliina! Harvoin tulee myöskään postattua näin reaaliajassa, mutta hauska välillä vähän erilaista ja enemmän siinä hetkessä tehtyä :)

   Tyhjä kahvipurkki on kyllä kamala näky! :D Varsinkin aamulla, jolloin kahvia on yksinkertaisesti saatava, eikä jaksaisi lähteä siltä istumalta kauppaan. Kivaa lauantai-illan jatkoa sinne! ?

 2. Jatkoon kyllä tälläiset postaukset. ?Vähän niin kuin ne toivomani my day- videot.
  Telma on kyllä maailman söpöin olento, en kestä?
  Oma vapaapäiväni vaihtuikin työpäiväksi, mutta onneksi lyhyt päivä meni nopeasti ja illan sain vain olla. Huomenna onneksi vapaa. Toivottavasti vielä aurinkokin jaksaisi vähän näyttyä.

  1. Ihana kuulla, kiitos Johanna! Sellainen my day olisi kyllä kiva tehdä videolla, mutta tosiaan ennen siihen paremmin soveltuvaa kameraa stäö on vähän vaikea toteuttaa. Hih, Telma on kieltämättä maailman suloisin tapaus!

   Toivottavasti olet saanut nauttia tänään kivasta vapaapäivästä :) Rentoa sunnuntain jatkoa!

 3. Kiva postaus! Onko teidän Telma yhtä rauhallinen kuin miltä kuvissa näyttää vai millainen luonne hän on? Mietin vain kun täällä koreassa maltankoira tuntuu olevan yksi suosituimmista koiraroduista ja kaikki jotka oon tavannut on ollut tosi villejä ja energisiä pakkauksia! Mun miehen siskon maltankoira jaksais juosta pallon perässä loputtomiin eikä oikein malta rauhoittua. Yksi päivä lenkillä vastaan tuli 15 vuotias mummeli jota ei olisi ikinä uskonut niin vanhaksi :)

  1. Kiitos Riikka, kiva jos pidit! :) Oho, onpa mielenkiintoista kuulla että rotu on suosiossa siellä päin. Telma on kyllä myös aika energinen pakkaus, leikkiä se jaksaisi loputtomiin ja iltaisin kun löhöillään telkkarin äärellä, niin Telma ravaa koko ajan sohvalla lelun kanssa :D Ja ulkona kepin tai pallon heittely on ihan sen lempipuuhaa! Muiden koirien suhteen Telma on vähän varautunut ja sitten vaikka jossain kylässä käydessä se on yleensä aika rauhallinen, mutta etenkin kotona intoa ja virtaa kyllä riittää :) Voih, 15 vuotta on kyllä kunnioitettava ikä ja ihana jos on säilynyt niin energisenä! Toivottavasti voi sanoa samaa Telmasta tulevaisuudessakin <3

 4. Kiva postaus, tämänlaisia näkee mun mielestä paljon ruotsalaisissa blogeissa (esim. Blondinbella), siksi niistä niin paljon pidänkin :) Eli rouheita arkisia kuvia, ilman liiallista siloittelua ja asettelua.

  Jatkoon!

  1. Ihana kuulla, kiitos! Tällaisista arkisista postauksista kuulee aina tykättävän, mutta sitten niihin tulee kuitenkin yleensä vähemmän kommentteja, joten superkiva kun kommentoit :) Ja ruotsalaiset todella kyllä taitaa sellaisen huolettoman postaustavan, esimerkiksi Kenzankin blogissa näkee paljon arkisia puhelinkuvia. Täytyy ottaa mallia!

  1. Kiitos sinä ihana ? Hih, Telmis on yksi meidänkin käyttämistä lempinimistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *