Plaid Skirt

Ja taas ollaan perjantaissa! Viikko on mennyt jälleen niiin nopeasti. Keskiviikkona tein taas päiväreissun Helsinkiin, jossa juhlittiin illalla Polhem PR:n 15-vuotisjuhlia. Siinä on PR-toimisto täynnä mieletöntä naisenergiaa, joten oli mahtava päästä juhlistamaan näitä upeita tyyppejä ja näkemään tuttuja. Vasta keskiyön aikaan Tampereelle junalla palatessani pitkä päivä alkoi jo painaa ja silmät lupsua, mutta oli sen arvoista. Muuten viikko on mennyt ihan normimeiningeissä ja viikonloppukin tulee olemaan rauhallinen – saunavuoroa, jotain hyvää ruokaa, kouluhommia, töitä ja salia. Juuri tällainen rento viikonloppu tulee nyt tarpeeseen!

Tästä vielä asuinspiraatiota perjantaihin, jo muutamien viikkojen takaa tosin. Tästä ruutuhameesta on tullut aina kovasti kyselyitä sen vilahtaessa Instagram Storyssani ja nyt vihdoin varsinaisia asukuviakin sen kanssa. Olen käyttänyt hametta niin arkena neuleen kanssa kuten näissä kuvissa, mutta myös esimerkiksi illalliselle mentäessä nätisti laskeutuvaan silkkipuseroon yhdistettynä. Varsin monikäyttöinen vaatekappale siis! Nyt suuntaan pian Telman kanssa tuonne ulos aurinkoon kävelemään ja toivottelen teille ihanaa viikonloppua :)

Hame5 Hame1 Hame2 Hame3 Hame4

Knit / Ginatricot (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban

skirt / Zara
boots / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored)

bag / Givenchy

I’ve received so many questions about this skirt every time it appears on my Instagram Stories, so finally some outfit photos with it! I think this skirt is super cute, not getting tired of the plaid pattern yet, haha. I’ve been using this a lot lately – I really like it combined with a chunky knit or a simple silk shirt if going out for a dinner or something. How do you like the outfit? Hope you all have a lovely weekend!
Photos: Essi / Edit by me

6 thoughts on “Plaid Skirt

  1. Aivan ihana hame kyllä – tossa on toi malli ja pituus kohdallaan mun mielestä. Mun mielestä jos tuolla ruutukuviolla on ns. tavallinen kynähame niin se on helposti aika virallisen ja “tylsän” näköinen mutta tuollainen olisi just kiva.
    Hyvää viikonloppua!

    1. Kiitos paljon Laura! Minustakin tässä on erityisen kiva malli, perinteinen ruutukuosi saa vähän uutta tuulahdusta söpöstä röyhelöhelmasta :) Sinnekin ihanaa viikonloppua

    1. Hih kiitos ihana! ? Nämä on otettu Helsingissä, siellä on kyllä pikkuisen helpompaa löytää kuvausmiljöitä kuin Tampereella, vaikka toki täälläkin on kauniita paikkoja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *