Our Bathroom

Kylpyhuoneemme vilahdettua aiemmin eräässä kotipostauksessani sain pyynnön esitellä sitä tarkemmin. Kuten olen jo maininnut, on kylpyhuone tosiaan juuri vastikään rempattu edellisen asukkaan toimesta, joten meidän ei tarvinnut sen osalta tehdä yhtikäs mitään muutoksia. Onneksi makumme on mennyt yks yhteen, sillä pidämme kylpyhuoneesta sävymaailmoineen kaikkineen hurjasti!

Kylpyamme pieneen tilaan Kylpyhuone6

Ylellisen tästä tekee tietenkin kylpyamme, jota emme olisi varmastikaan tulleet itse valinneeksi, mutta jonka olemassaoloa olemme monesti kiitelleet. Onhan se nyt rentouttavaa viikonloppuiltana sytyttää kynttilät ja makoilla vaahtokylvyssä. Mitään ihan jokailtaista hupia se ei toki ole suuren vedenkulutuksen vuoksi, mutta silloin tällöin on ihana pitää hemmotteluhetki. Pelkäsin ammeen koituvan epäkäytännölliseksi, kun ei ole minkään sortin suihkuseiniäkään ja etukäteen pohdimmekin sellaisen pystyttämistä, mutta onneksi ei olekaan ollut tarvetta. Huoli oli siis turha – rakastan ammetta ja sen pelkistettyä designia!

Tykkään kovasti myös seinustan tasosta, jossa majailee usein muutama purnukka (tai viinilasi kylvyn kaverina). Harmaavalkoinen vaakaraita tuo kivasti vähän eloa muuten kovin valkoiseen kylppäriin. Tekstiileinä meillä on Balmuirilta saadut tummanharmaat Lugano -pyyhkeet*, jotka säilyttävät pehmeän tuntunsa pesusta toiseen. Luin muuten juuri, että materiaalina käytetty Supima-puuvilla on maailman hienoin puuvillalaatu, ei ihmekään kun tuntuvat hyvältä ihoa vasten! Kylpyhuoneen matto taas on ostettu H&M Homelta.

Kylpyhuone2 Kylpyhuone1 Kylpyhuone5 Kylpyhuone7

Yleensä suosin aina luonnonvaloa meikatessa, mutta kylpyhuoneessa on niin hyvä valo ja kauniit puitteet, että valmistaudun aina päivään täältä käsin. Säilytän päivittäisessä käytössä olevia meikkejäni ammeen viereisellä sisennyksellä, jossa on kätevästi myös valaistu peili. Muu kosmetiikka on sitten säilössä peili- ja allaskaapissa. Pikkuisen täällä voisi olla ehkä enemmän säilytystilaa, eikä missään ole oikein enää paikkaa pienelle kaapille tai hyllylle, mutta toistaiseksi hyvin on pärjätty näinkin :)

18 thoughts on “Our Bathroom

 1. Eikö teillä ole siis ollenkaan erillistä suihkukaappia tai vastaavaa? Kuinka olet kokenut tuon järjestelyn? Kylpyhuone on kaunis ilmeeltään, hieman mietin kalusteiden asettelua, lavuaari ja vessanistuin toisilla puolilla huonetta. Hienoa jälkeä edelliset asukkaat kuitenkin tehneet :)

  1. Ei tosiaan ole suihkukaappia, ainoastaan tuo amme suihkuineen. Alkuun tosiaan mietin olisiko tämä epäkäytännöllinen ja roiskuisiko vesi ympäriinsä, mutta aika hyvin vesi tulee vaan lattialle tuohon ammeen ja sisennysseinän väliin. Lattialämmityksen myötä kuivaakin nopeasti. Minäkin ihmettelin lavuaarin ja vessanistuimen sijoittelua, mutta kummasti kaikkeen tottuu, eikä sekään tunnu enää erikoiselta :D

 2. Onpa kiva! :) Ja varsinkin toi raidallinen seinä, ei tulis itselle mieleen mut näyttää tosi raikkaalta ja tuo ilmettä :)

  1. Kiitos Essi! No niinpä, ei olisi meillekään tullut mieleen laittaa kylppäriin raidallista seinää, mutta tykätään tuosta kyllä kovasti :)

 3. Ihana oma spa ? Mulla on mennyt vähän ohi että ootteko vuokralla vai ostitteko asunnon omaksi, jos saa udella? ?

  1. Tässä on kyllä kivaa pientä spa-fiilistä tuon ammeen myötä! Ostimme asunnon yhdessä :)

 4. käytettekö suihkussa niinkun seisten tossa ammeessa? :-D eikö se oo epäkäytännöllinen?

  1. Näin tehdään, haha :D Ei ole kyllä, sama se on seisooko ammeen päällä vai suihkukaapissa tms. Aluksi tosiaan pelkäsin roiskuuko tuosta kauheasti vettä sivuille ilman mitään suihkuseiniä, mutta ei ole ollut ongelmaa :)

 5. Aivan ihana kylppäri! <3 Olisipa meidänkin opiskelijakämpässä tuollainen. Ehkä sitten joskus ;)

  1. Kiitos ihana! Eipä ole meilläkään näin kivaa kylppäriä aikaisemmin ollut, otetaan siis kaikki ilo irti, hih :D

  1. Haha ihana, tänne vaan! :D Kiitos Heli, kiva kuulla että miellyttää sielläkin silmää :)

 6. Mielettömän upee kylppäri teillä <3 En edes heti huomannut että tuossa ammeen yhteydessä on myös teidän suihku, kommentteja lukiessa huomasin vasta katsoa :D Pakko kysyä että onko asunto teidän oma vai oletteko vuokralla? :)

  1. Kiitos Emilia! Hehe, hassua miten itse en osaisi edes ajatella muuta vaihtoehtoa kuin että olisivat samassa yhteydessä, kun on tuohon yhdistelmään niin tottunut. Asunto on meidän oma :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *