Olohuoneessa

Oli kiva lukea, että teillä on kiinnostusta asuntoesittelylle videon muodossa! Se tosin saa odotella vielä hieman valoisampia päiviä, nyt kun on ollut niin mahdottoman hämärää, ja pari pientä fiksaustakin haluaisin kotona vielä tehdä ennen esittelyä. Sisustusjuttuja kuvien muodossa on kuitenkin tuttuun tapaan luvassa. Tajusin, etten ole vielä esitellyt täällä blogin puolella meidän olohuoneen pientä suurta muutosta, nimittäin tuossa kuukausi takaperin meille tuli viimein matto!

Maton hankinnasta ja sen valinnan vaikeudesta puhuin joskus täälläkin – matto on niin hallitseva elementti, että emme meinanneet millään osata tehdä päätöstä. Alunperin haaveilimme marokkolaistyylisestä muhkeasta paimentolaismatosta, mutta korkea hinta tuli kuitenkin vastaan. Sen jälkeen aloimme katsella kotimaisen VM-Carpetin nukkamattoja, jotka ovat tuttuja jo entuudestaan, sillä meillä on ollut VM:n matto niin ruskeana kuin valkoisenakin. Samoihin aikoihin sain myös yhteydenoton VM-Carpetilta, josko haluaisimme valita maton heidän valikoimistaan – täydellinen ajoitus!

VM-Carpet Hattara

Mielessämme oli pari eri vaihtoehtoa, mutta käytyämme katsomassa mattoja luonnossa, oli valinta selvä. VM-Carpetin Hattarassa miellytti niin laadukas tuntuma, matalanukkaisuus sekä kaunis vaaleanharmaa väri. Tämä on taidettu nimetä leikkimielisesti blogimatoksikin, mutta en yhtään ihmettele suosiota, sillä Hattarassa on kaikki kohdallaan! Telma meni muuten aivan pähkinöiksi maton saapuessa ja se ravasi sillä innoissaan edestakaisin – oli ilmeisesti kaivannut pehmeää alustaa.

Instaan6 Matto2

Nyt on vaikea enää edes kuvitella olohuonetta ilman mattoa, sillä se tuo sisustukseen niin paljon sitä kaivattua lämpöä. Harmaa väri oli täydellinen valinta, täällä kun on muuten vielä kovin valkoista ja harmaa taas toistuu sävynä muuallakin, niin kokonaisuus on yhtenäinen. Enää puuttuu tauluja seiniltä, mutta siihenkin on onneksi pian tulossa muutos ;)

Hattara -matto saatu VM-Carpetilta

12 thoughts on “Olohuoneessa

 1. Tuo on kaunis matto ja sopii täydellisesti teille :)
  Hattara on kyllä lemppari ja kovasti odottelen, että saadaan laittaa matot takas.. :D

  1. Kiitos Jennifer, säkin tosiaan silloin kommentoit että harmaa VM:n matto sopisi hyvin ;) Voi, toivottavasti pikkuinen oppii pian sisäsisitiksi ja saatte matot takaisin paikoilleen :D

 2. Miten ihana olohuone ja toi matto sopii tuonne kyllä niin hyvin!<3 Ai että, vaikka kuinka rakastan tätä meidän tämän hetkistä vuokrakämppää niin tuskin maltan odottaa että saamme ihan ihka oman asunnon jota voidaan laittaa just oman mielemme mukaan. Mulle on siis tärkeää että myös toinen osapuoli saa valita tai vähintään sanoo oman mielipiteensä hankintoihin :)

  1. Kiitos ihana! Se on kyllä kivaa sitten kun pääsee yhdessä alusta asti miettimään valintoja ja nimenomaan sellaisia jotka miellyttävät molempia :)

 3. Kaunis olohuone teillä :) olen miettinyt omaankin olohuoneeseeni juuri samaa mattoa, joten postaus tuli todella hyvään saumaan kun näen nyt kuinka hyvin vaaleanharmaa väri sopii valkoisen lattian kanssa! Meillä siis myös valkoinen lattia, ja olen kokenut sopivan sävyisen maton valinnan hieman haastavaksi, kun perus valkoinen matto, joka normaalisti eniten miellyttää, ei oiken valkoisen lattian kanssa sovi :D kiitos siis inspiraatiosta :)

  1. Kiitos Emilia :) No juuri tämä! Yritin itsekin googlailla ja etsiä Pinterestistä kuvia harmaasta matosta valkoisella lattialla, mutta ei ollut helppoa löytää. Itsekin kun usein on valinnut valkoisen maton, mutta tässä ei olisi millään toiminut, joten onneksi päädyimme harmaaseen :) Kiva siis jos tästä oli inspiraatioksi sinullekin!

  1. On kyllä, tuossa vastakkaisella seinällä :) Viimeistään sitten videolla näkyy paremmin kaikki nurkat ja kuvakulmat!

  1. Voi kiitos Julia! Tuossa on kyllä niin kotoisaa viettää aikaa :) Sohvapöytä on saatu Ellokselta – se on niin kaunis!

 4. Pari viikkoa olen itsekin nauttinut juuri samanlaisesta matosta. Tuo on niiiiin ihana. En tiiä saako täs mainostaa, mut Pihkala-blogista saadulla ale-koodilla saa -20 % vuoden lopuun saakka. Noissa hinnoissa aivan mukava ale.

  1. Pahoittelut, viestisi oli jostain syystä eksynyt spämmien joukkoon! Matto on kyllä ihana, ihan täydellinen valinta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *