Many Favorites in One

Viikot vierivät hurjaa vauhtia, ja näidenkin kuvien ottamisesta tuntuu olevan jo pieni ikuisuus! Tämä viikko on tuntunut käynnistyvän jotenkin todella tahmeasti, en nimittäin millään saa itseäni aikaisin aamulla ylös ja to do -lista sen kuin kasvaa kasvamistaan. On alkuviikkoon sentään mahtunut yksi treenikerta (josko tänään sitten toinen) ja yksi palautettu essee – vieläpä pitkä ja piinaava sellainen! Loppuviikko näyttää siis huomattavasti valoisammalta, kun luulin stressaavani tuon kurssityön kanssa vielä viime hetkille asti ennen deadlinea. Nyt jopa palautin monta päivää etuajassa, joten eihän tässä niin kauhean huonosti pyyhikään ;) Voin siis hyvällä omatunnolla nukkua niitä hieman pidempiä aamu-unia, kun kroppa kerran sitä unta tuntuu niin kovasti tarvitsevan.

Pian starttaavasta joulukuusta on tulossa varsin kiireinen, vaikka pari viikkoa takaperin se näytti vielä rauhalliselta. Tämän työn jännittävä puoli onkin se, että aikataulut voivat heittää kuperkeikkaa ja työmäärä moninkertaistua vain päivässä tai parissa. Paljon kivoja juttuja kuitenkin luvassa, joten niiden parissa työskentelee mielellään! Samassa pitäisi saada graduakin eteenpäin, se kun on jäänyt nyt ihan muiden hommien jalkoihin, mutta enköhän vielä löydä keinot pitää tämä sekalainen paletti jotenkin kasassa. Päiviä piristää myös kaikki ihana joulufiilistely, mutta sille omistan vielä oman postauksensa – tai jopa kaksi.

Bleiseri4 Bleiseri1 Bleiseri7

Tämän asun osaset eivät juuri esittelyä kaipaa, kun kaikki laukkua lukuunottamatta ovat täällä jo aiemmin vilahtaneetkin. Monta suosikkia samassa syssyssä! Vihdoin tuo synttärilahjaksi itselleni hankkima Marmontkin näkyy kuvissa – kaunis kuin mikä vai mitä!

Bleiseri3 Bleiseri6 Bleiseri2 Bleiseri8

Blazer / Zara
knit / Gina Tricot
jeans / Gina Tricot
boots / Zara
sunglasses / Ray-Ban
watch / Daniel Wellington (sponsored)

bag / Gucci

Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Many Favorites in One

  1. Ihailen noita sun kenkiä kerta toisensa jälkeen. Näyttävät sun jalassa, sun asujen kanssa, täydellisiltä. Kokeilin niitä kerran omaan jalkaani. Noup. Ja tähän se käsillään silmänsä peittävä apina -emoji. :)

    1. Voi nuo on ihan mun lempparit tällä hetkellä – täydelliset piristämään yksinkertaisia asuja ja niin hyvät jalassa! Höpsistä, varmasti olisivat sopineet sullekin :) Poikaystäväni ei muuten ole yhtään noiden suurin fani, hehe, mutta ei ne miehet aina ymmärrä! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *