Lempivaatteet VIDEOLLA!

Wohoo – sain kuin sainkin videon kasaan ja editoitua edes jonkinlaiseksi paketiksi! Aika kauanhan tuon vaivaisen seitsemän minuutin pätkään sai kulutettua aikaa, kun lähti opettelemaan editointiohjelman saloja ihan alusta asti. Videon editointi on kyllä niin oma maailmansa etenkin tällaiselle ainoastaan kuvankäsittelyyn tottuneelle, ja välillä meinasikin usko loppua. Samalla oli kuitenkin myös koukuttavaa ja ennen kaikkea lopulta palkitsevaa, kun sai jonkin pienenkin jutun onnistumaan.

Tässä siis viimein lopputulos, toivottavasti tykkäätte (muistakaa vaihtaa laatu korkeammaksi)! Olisin superkiitollinen kaikesta palautteesta, niin risuista kuin ruusuistakin, joten olisi ihanaa, kun laittaisitte kommentteja kehiin :) Niin ja tietysti myös niitä toiveita tulevaa ajatellen, mistä haluaisitte nähdä videoita? Olen miettinyt esimerkiksi asuntoesittelyä ja sitä aikaisemmin mainitsemaani laukkuvideota, mutta saa laittaa ideoita tulemaan.

52 thoughts on “Lempivaatteet VIDEOLLA!

 1. Ihana video!! Ja en kyllä olisi tiennyt että oli sun yksi ensimmäisistä videoista, ihan huippuhyvin tehty! Valoa olisin kaivannut videoon ehkä hitusen enemmän, mutta niin sitä taitaa kaivata kaikki tällä hetkellä Suomessa :D Asuntoesittely videona olisi ihan huippukiva!

  1. Ihana kiitos hurjasti kivoista sanoistasi! Valoisampaa olisi kyllä saanut olla, osui (yllättäen) vähän harmaa päivä, mutta juuri sillä hetkellä oli inspis vihdoin ryhtyä hommiin, niin otin riskin :D Ensi kerralla siis vähän paremmalla valolla! Kiva jos asuntoesittely kiinnostaa, tykkään niistä itsekin kun hahmottaa kämpän ihan eri tavalla videon muodossa kuin kuvissa :)

 2. Hei mahtava video! Ihan turhaa oot jännittänyt vaikka senkin ymmärrän :D ehdottomasti lisää näitä, laukkupostausta odotan innolla!!!

  1. Voi kiiitos ihan mielettömästi! Näistä tsemppaavista sanoista saa intoa ja puhtia ?

 3. Jeee videoo! Tykkäsin tosi paljon, jatka ihmeessä näiden tekemistä :) Oot kivan luonnollinen kameran edessä. Laukkujen esittely kuulostaa hyvältä. Muita ideoita vois olla esim. arkimeikki tai joku myday-tyylinen video :)

  1. Voi kiitos paljon Ida, miten ihana kuulla! Arkimeikkiäkin ajattelin, laitetaan se siis korvan taakse. My day -video olisi kiva, joskin toistaiseksi vielä vähän hankala toteuttaa, kun en omista erikseen videoiden kuvaamisen paremmin soveltuvaa pienempää kameraa, vaan ainoastaan tuon ison järkkärini. Mutta jos ja ehkä kun sellaisen hankin, niin sitten! ;)

 4. So nice that you made a video but unfortunatly i didn’t understand a word.
  I think you did a great job editing the video.
  Where’s the sweater from you where wearing?

  1. I’m really sorry, wish you could understand! Most of my followers are Finnish after all so I think it’s the best choice for me to do videos in Finnish. I was telling about my favorite pieces in my closet at the moment :) So glad about the compliments regarding the editing as this was one of my first videos, so thank you dear! The sweater is from Lidl (believe it or not!) – from their recent cashmere collection. Have a great day, Lisa!

 5. Jeee, ihan mahtava video! Aamun piristys?alkuviikosta oli asiasta vasta puhetta ja nyt jo video on julki, huikeeta?
  Valotus olisi mielestäni saanut olla hieman kirkkaampi, mutta muuten ei ole mitään moitittavaa. Ääni oli selkä ja kiva, kun taustamusiikki ei ollut liian kovalla.
  Laukun sisällön esittelyn lisäksi my day- video olisi mukavaa katseltavaa. Pääsisi vähän sinunkin arkeen mukaan. :)

  1. Voi kiitos Johanna – niin kannustavista sanoistasi nyt kuin myös tsempeistäsi silloin alkuviikosta! ❤️ Niin pitkään olen jahkaillut, että pitäisi aloittaa videoiden teko, mutta jättänyt homman siihen. Nyt vihdoin sain tartuttua härkää sarvista ja saatettua homman loppuun saakka, joten ihanaa että täältä tulee kivaa palautetta :) Valoituksesta mainittiin ylempänäkin ja ehdottomasti, ensi kerralla kuvaan vähän paremmalla valolla. Onneksi ääni kuului ihan ok hyvin, vaikka ei mitään erillistä mikkiä ollutkaan, mutta tähän hätään toimi näinkin.

   My day olisi tosi kiva tehdä, mutta toistaiseksi varsin hankala toteuttaa, sillä en omista erikseen videokuvaamiseen paremmin soveltuvaa pienempää kameraa. Mutta jos ja ehkä kun sellaisen jossain vaiheessa hankin, niin sitten! ;) Kiitos vielä ihana!

  1. Ihana sinä, kiitos paljon! <3 Nyt kun on suurin kynnys ylitetty editoinnin opettelun suhteen, niin toivottavasti tästä pääsee vauhtiin ;)

 6. Kiva video, ehdottomasti lisää näitä! Muakin jäi tässä kyllä vähän toi valo häiritsemään, kun ikkunasta tuleva valo jäi taaksesi ja esittelemäsi vaatteet jäi vähän kuin varjoon.

  1. Jee kiitos paljon, ihana kuulla! Valo oli tosiaan hankala, piti ensin kuvata suoraan ikkunan ääressä makuuhuoneessa, mutta sinne tuli näin hämäränä päivänä vielä huonommin valoa kuin olohuoneeseen. Oli siis pakko kuvata pikkuisen vastavaloon, mutta ensi kerralla koitan löytää paremman spotin :)

 7. Mahtavaa että uskaltauduit pois omalta mukavuusalueelta, itse tykkään katsoa videoita kun niistä saa jotenkin niin paljon enemmän irti ja saa paremmin käsitystä bloggaajan/vloggaajan persoonasta. Voin vaan katsojana ja lukijana kuvitella millaset paineet on nykyblogimaailmassa koko ajan parantaa ja laajentaa kun tuntuu että pelkkä blogi/vlogi ei enää riitä vaan pitäis olla niin monenlaista sisältöä ja osata yhtä sun toista. Näytit super luonnolliselta videolla ja oon aina tykännyt katsoa sun Snäppi- ja Insta Storyjä kun jotenkin hehkut aina positiivista energiaa ja vaikutat niin aidolta :)

  Harvoin kommentoin mutta nyt pimeän syksyn kunniaksi oon päättänyt sanoa enemmän kehuja ääneen, itsekin tietää miten hyvä mieli tulee muutamastakin positiivisesta sanasta!

  Tsemppiä pimeisiin iltoihin <3

  1. Voi Kaisla kiiitos kommentistasi, luin tämän moneen kertaan kun tuli niin hyvä fiilis sanoistasi <3 Paineet laadukkaan sisällön tuottamiseen ovat tosiaankin kovat, ja vielä kun pitäisi kuvien ja tekstin lisäksi tehdä videoita, podcasteja ja mitä lie. Toisaalta on hienoa, miten kova taso Suomessa blogeissa on nykyään ja kyllähän se kannustaa itseäkin tavoittelemaan parempaa :)

   Positiivisuus loistaa myös sinun kommentistasi ja tällaisessa kannustavassa ympäristössä on mahtavaa tehdä blogia! Ja mikä loistava asenne, yritän itsekin muistaa laittaa kehuja aina eteenpäin ja siitä tulee kyllä superhyvä fiilis niin itselle kuin kehun saajallekin. Iso kiitos vielä kun jätit kommentin ja ihanaa loppusyksyä! ?

 8. Kiva video! Ja tosi luonnollisesti oot kameran edessä, eli siis lisää kaikkia videoita kehiin :D just noi mitä sulla olikin mielessä niin ehdottomasti toteutukseen! Meikki, ihonhoito ym. videot kans kiva kattoo :)

  1. Voi kiitos Reetta, miten ihana kuulla! Jotain meikkijuttujakin tekisin kyllä mielellään videon muodossa, joten laitetaan korvan taakse :)

 9. Nopeastihan sinä sait tämän tehtyä, ja kiva olikin! Sulla on muuten tosi miellyttävä ääni, mukava kuunnella. :D

  1. Siinä kun iski inspis ja vihdoin aloin ymmärtää jotain iMovien päälle, niin oli pakko saada homma nopeasti maaliin asti ;) Voi kiitos! Olen kyllä tosi nopea puhumaan ja tässäkin yritin aina muistuttaa itseäni hidastamaan vähän tahtia, että saisi jotain selvää :D

 10. Oletpas luonnollinen videolla, tätä oli tosi mukava katsoa! Tee vain rohkeasti ehdottomasti lisää videoita. Mulla on monta samaa vaatesuosikkia ja olen bongannut ne blogistasi ;) Vaikutat herttaiselta ja olet todella kaunis, blogisi on laadukas ja ollut lemppari jo monta vuotta!

  1. Voi kiitos paljon Kata, ihana kommentti! Aina niin kiva ihan konkreettisesti kuulla, että joku on löytänyt täältä jotain kivaa vinkkiä tai inspistä vaikka juuri pukeutumisen suhteen :) Toivottavasti pysyt mukana täällä jatkossakin! ❤️

  1. Jee superkiva kuulla, kiitos paljon Sofia!! Sitten eikun seuraavaa videota ideoimaan ;)

 11. Ihanaa videota, pääsee jotenkin vielä vähän jollain tapaa lähemmäksi. Vaikka tykkäänkin tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa ja saada teksti tosi eläväksi, on video kivaa vaihtelua. Asunto esittely videona olis tosi kiva! Nyt kun kaipaan sisustusvinkkejä ;)

  1. Voi kiitos, mahtava kuulla! Itsekin lukijana tykkään videoista lisänä tekstien ja kuvien ohelle, kuten sanoit siten pääsee vielä vähän lähemmäksi persoonaa. Asuntoesittelyn haluaisin ehdottomasti toteuttaa videolla, joten eikun sitä ideoimaan seuraavaksi :) Kiitos vielä Krista! ?

 12. Tää oli tosi hyvä! Oot luonnollinen ja miellyttävän kuulonen videolla, joten ehdottomasti lisää!! Laukku- ja kotivideoille peukkua! :)

  1. Voi kiitos paljon, niin kiva kuulla! Olen saanut kommenteistanne paljon puhtia ja kannustusta, joten ehdottomasti kuvaan videoita toistekin :) Ihanaa viikonloppua!

 13. Siis niin herttainen video <3 Sanat ei riitä! Oot mun lemppari bloggaaja just siksi, koska olet niin aito. Video oli musta juuri sopivan mittainen ja aihe kiinnostava! Seuraava video voisi liittyä asuntoon ja sisustamiseen! Ihanaa viikonloppua sulle Jonna!!

  1. Eikä, miten ihana kommentti ? Iso iso kiitos, et tiedäkään miten hyvä mieli tuli tästä! Eikun siis seuraavia videoita suunnittelemaan :) Kuin myös ihanaa viikonloppua!

 14. Ihana video! Kiva aihe, sopivan pituinen ja sinulla on jotenkin todella miellyttävä ääni. Lisää näitä! Asuntoesittely ja laukkujen lisäksi kiinnostaa muutkin lemppariasusteet. Ehkä joku hius-/meikkitutoriaali? Tykkään tyylistäsi niissäkin.

  1. Kiitos paljon Mari, niin ihana kuulla että tykkäsit! Olen jo innoissani teidän laittamista ideoista ja kivan palautteen myötä sain paljon potkua jatkaa videoiden harjoittelua :) Iso kiitos vielä ja mukavaa viikon alkua!

 15. Kiva video :) Ja pakko lähteä Lidliin, jos sieltä saa noin hyvännäköisiä neuleita :O katsoin jo netistä että pienin koko on 36/38..sanoisitko että vastaa s vai m kokoa? :) itse s kokoisena mietin onko kuinka reilua kokoa..

  1. Kiitos :) Lidl oli kyllä yllättäjä! En tosin tiedä, onko tätä cashmere-mallistoa enää myynnissä kun oli vaan rajoitettu erä, silloin menivät aika nopeaa tahtia kun kauppoihin tulivat. Kannattaahan sitä tietysti kurkata, jos olisikin jäänyt jotain jämiä :) Mulla on koko M, koska pienempää ei ollut silloin tarjolla, mutta se on juuri kivan löysän mallinen, helman ja hihojen pituus ainoastaan vähän pitkä. Mullakin on usein yläosissa XS tai S, mutta tässsä menee hyvin tällainen reilumpikin koko.

 16. Huippu video, oot niin ihana <3 Kotipostausta videon muodossa ehdottomasti toteutukseen! Täytyisi itsekkin alkaa panostaa kunnolla laadukkaisiin vaatteisiin, mutta jos sitä pikku hiljaa panostaisi, ne kuitenkin maksaa itsensä takaisin kun pysyvät hyvinä pidempään :)

  1. Ihana Emilia, kiitos! Jes, kotipostaus videon muodossa siis ehdottomasti tulille :) Laadukkaisiin vaatteisiin kannattaa kyllä panostaa, toki joissain voi myös pihistää, mutta esimerkiksi juuri neuleisiin suosittelen satsaamaan. Hyvin huollettuina ne säilyvät monta vuotta, joten maksavat kyllä itsensä takaisin :)

 17. Kiva video!! Itseä hieman häiritsi taustamusiikki samalla kun puhuit, mutta tykkäsin kyllä videosta. :)

  1. Voi kiitos, ihana että tulit vielä kommentoimaan! Pohdiskelinkin taustamusiikkia ja katsoin vähän mallia muiden vlogeista, että onko sitä tapana pitää hiljaisella taustalla. Meillä tietysti vähän kaikuu eikä ole erillistä mikkiä, niin ei varmaan minun ääni tule sitten yhtä hyvin esiin musiikin päältä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *