Lately

Tämä vuodenaika lienee se kaikista haastavin mitä tulee työhön, jossa valokuvaaminen on hyvin suuressa roolissa. Ja noh, on tässä ihan ne omat energiatasotkin koetuksella! Sitä kesän aikana aina unohtaa, miten vähän valoa tämä pimeä ja ankea marraskuu tarjoaakaan. Joka vuosi tästä pimeydestä on kuitenkin aina selvitty, joten eiköhän tämä taas tästä ;) Hämäryys rajoittaa kuvausmahdollisuuksia ihan hurjasti, kun kuitenkin haluaa pääosin kuvata aina luonnonvalossa. Valoisampia päiviä taas odotellessa kaivelin muutamia random otoksia, joita on tallentunut muistikortille viime viikkojen aikana.

Lately5

Ihana Helsinki! Lähes kaikille viime reissuilleni on sattunut täydellinen aurinkoinen keli, joten kaupunki on näyttänyt ihan parastaan. Viimeksi käydessäni huomasin jouluvalojenkin jo ilmestyneen ja voi että miten kauniilta keskustassa näytti! Luin jostain, kuinka Helsinki on panostanut tänä vuonna jouluvalaistuksiin entisestään ja se jos mikä on positiivista tämän pimeyden keskellä.

Lately1

Telma kävi vihdoin ja viimein trimmauksessa ja voi että mikä söpöläinen sieltä pitkäksi kasvaneen turkin alta taas paljastuikaan. Nyt ei ehkä jää ne mustikkasmoothiet niin pahasti pikkuisen viiksiinkään – Instagram Storyjani seuraavat tietävät mistä puhun ;) Sinne kannattaa klikata, mikäli Telman touhut kiinnostavat, sillä päivittelen usein videoita ja kuvia tämän hölmöläisen kommelluksista. Siellä on muun muassa karattu pakoon lenkillelähtöä, nuoltu smoothiekulhot niin että mustikat on pitkin nassua ja itketty jouluvalojen perään. Viesteistä päätellen Telma on tuonut iloa monelle teistä :D

Lately4 Lately3

Specsaversin ja Balmainin lanseeraustilaisuudesta pari viikkoa taaksepäin. Tilaisuus järjestettiin Helsinki Day Spassa, jossa pääsin nauttimaan myös rentouttavasta päähieronnasta. Olin käynyt täällä kerran aikaisemmin, kun Asenteen boss ladymme Ulla toi minut hierontaan kiitoksena menneestä vuodesta – aika kiva pomo etten sanoisi! Day Spa on ihana ja vaikka se sijaitseekin keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä, on fiilis täällä niin seesteinen. Juteltiin muiden kanssa, kuinka sitä ei ikinä tule tuosta noin vaan varattua itselleen hierontaa tai muuta hemmotteluhoitoa, mutta ehkä joskus pitäisi, kun siitä seuraa niin mielettömän rentoutunut olo. Jos nyt edes kerran vuodessa!

Lately7

Kuvaustreffit Vienan kanssa. En ole bloggausvuosieni aikana pahemmin käyttänyt ammattivalokuvaajia, vaan suurimman osan asukuvistani ottaa joku bloggaajakollega tai ystävä. Vienan kanssa ollaan kuvattu yhdessä jo monet vuodet ja homma pelaa aina yhtä hyvin!

Lately2

Tampereen yksi söpöimmistä kahviloista on varmasti puurobistro Mama Bear Laukontorilla! Olen käynyt täällä pariin otteeseen ja tekin suosittelitte minulle kahvilaa heti Tampereelle muuttaessani. Puurot ovat herkullisia ja niitä löytyy niin suolaisina kuin makeinakin, moni teistä on kehunut myös raakakakkuja, joita onkin vielä joskus maistettava. Lounastimme täällä Marin kanssa viime viikolla, kun kuvasimme kampanjakuvia Mama Bearin yhteydessä olevassa hyvinvointihuoneessa. Niin, täällä on mahdollisuus myös rentoutus- tai mindfulness-tunteihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *