Helsinki-vinkki: Deliberi K7

Tampereen kahvila- tai ravintolavinkkejä en ole täällä ehtinyt sen koommin jakaa, mutta eiköhän niillekin tule vielä aikansa. Sitä ennen kuitenkin yksi vinkkaus Helsingin suuntaan! Tällä viikolla Helsingissä ollessani kävin lounaalla Vienan kanssa ja päädyimme testaamaan Keskuskadulle WTC-taloon vastikään avattua uutta Deliberi K7 -ruokamaailmaa. Paikka on sinänsä nostalginen, että nuoruudessani kävimme täällä kavereiden kanssa usein syömässä silloisessa pastaraflassa. Kuulin myös täällä ollessani erään vanhan rouvan käyvän kyselemässä ravintolan perään, mutta se on ollut jo pitkään menneiden talven lumia.

Kivaa kuitenkin saada taas vähän uusia tuulia Helsinkiin! Minusta tällaiset konseptit, joista saa saman katon alta vähän kaikkea, ovat nerokkaita. Silloin tällöin sitä nimittäin yrittää keksiä paikkaa, josta saisi yhdelle smoothien, toiselle tuorepuuroa ja kolmannelle taas pizzaa, eikä kompromissien löytäminen ole aina helppoa. Deliberistä saa kaikkea tätä ja paljon muuta, sillä se on niin kahvila, ravintola kuin drinksuttelupaikkakin. Kaiken lisäksi upeissa puitteissa, täällä on mieletön sisustus!

Deliberi4 Deliberi7 Deliberi3

Tilasin itse pikkunälkään päivän salaatin, joka oli vuohenjuusto-punajuurisalaatti, ja täytyy myöntää että ehkä olisin kaivannut vähän mielenkiintoisempaa toteutusta sen suhteen. Ihan ok salaatti kuitenkin! Menussa on myös vaihtuva vegaanilounas ja Viena testasikin Chili sin carnen, joka oli kuulemma tosi hyvää. Ensi kerralla täytyy testata hyvännäköisiä pizzoja tai pinxtoseja tai tultava afterworkille.

Deliberi6 Deliberi5 Deliberi2 Deliberi

Joko te olette testanneet Deliberin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *