From Me to Me

Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo Insta Storyjeni kautta bonganneet, mitä hankin itselleni syntymäpäivälahjaksi. Eikös tällainen puolipyöreä 25:n ikä ole ihan suvaittava syy lahjoa itseään, hehe. Saanen esitellä – Guccin GG Marmont Minin!

Gucci Marmont Mini

Marmont alkoi vilkkua täällä kollaaseissani loppukesästä, niin punaisena kuin mustana samettisenakin. Pitkään mietinkin samettisen ja nahkaisen välillä – googlailin kokemuksia, katselin Youtube-videoita ja etsin kuvia molemmista. Samettisesta kantautui kuitenkin korviini aina silloin tällöin huonoja kokemuksia, moni kertoi materiaalin olevan arkaa ja ketjun jättävän siihen nopeasti painaumia, se myös kerää pölyä itseensä eikä ole mikään paras vaihtoehto sadesäälle. Laukun tulee kuitenkin omassa käytössäni kestää, enkä jaksaisi jokaisen käyttökerran jälkeen piilottaa sitä varjellen dustbagiinsa. Niinpä päädyin nahkaiseen, jonka uskon olevan enemmän rahansa arvoinen ja kestävän aikaa. Ja olen niiin tyytyväinen päätökseeni!

Mini-kokoon taas päädyin, koska halusin mustan sekä arkeen että juhlaan sopivan nahkalaukun kultaisilla yksityiskohdilla. Tämän myötä vaihtoon lähtee kaksi vanhempaa laukkuani ja yksi syistä, miksi korvasin tällä Mulberryn Lilyni on mukava ketjuhihna. Ketju kun alkaa painaa ikävästi olkaa laukun ollessa vähänkään täydempi, mutta tässä on ratkaistu ongelma nahkaosalla. Olenkin jotkin laukkumallit hylännyt nykyään suorilta käsin nähdessäni, ettei ketjuun kuulu nahkaosaa, sillä se tuo tosi paljon mukavuutta.

Gucci_Marmont_Mini2 Gucci_Marmont_Mini4

Kaunis tapaus, eikö! Tykkään ihan hurjasti Marmontin teksturoidusta nahasta, antiikkikultaisista yksityiskohdista ja laukun monipuolisesta mallista. Mini on jo todettu tosi hyväksi, pienestä koostaan huolimatta se vetää sisäänsä juuri kaiken tarvittavan. Ehkä teen tästä jonkin perinteisen what’s in my bag-postauksen tai esittelen tarkemmin videolla, laukkuvideota suosikeistani kun on kovasti syksyn aikana toivottu :) Pitäisi nyt vaan hitsi vie ottaa itseä niskasta kiinni ja tarttua siihen kameraan – en ikinä opi kuvaamaan ja editoimaan videoita jos en edes yritä!

26 thoughts on “From Me to Me

  1. No eikö, olen niin tyytyväinen tähän! Ja koko just eikä melkein sekä arkeen että juhlaan :) Pian tulossa asukuvia tämän kanssa!

 1. Hän on ihana! ?täydellinen valinta.
  Ja hei ehdottomasti laukun sisältö videolla. Olisi mahtavaa nähdä sinua videolla. Alku on pahin, mutta kyllä se siitä.

  1. Oli kyllä täydellinen valinta! Kiva kuulla, että laukkuvideolle olisi kiinnostusta :) En niinkään jännitä itse videolla esiintymistä tai puhumista, vaan sitäkin enemmän sen toteuttamista käytännössä kuvaamisineen ja editoimisineen kaikkineen. Mutta kuten sanottua, ei sitä ikinä opi jos ei opettele! ;) Kiitos siis kannustuksesta! ?

 2. Hyvä valinta. Itseltäni lähti isompi Marmont palautukseen vian vuoksi ja mietinkin L koon vaihtamista pienempään, minulta löytyy tuo musta Medium koossa ja kun olen kokoa L/XL niin minulle juuri sopiva koko. Laukku on ollut minulla keväästä saakka eikä mitään käytön jälkiä, en sitä tosin käytä edes viikottain.

  1. Kiva kyllä kun tästä löytyy monipuolisesti kokoja, niin löytyy jokaiseen makuun :) Mahtava kuulla, että on kestänyt hyvin käyttöä! Nahka vaikuttaakin siltä, ettei kovin herkästi ota osumaa, joten toivotaan että tulee säilymään hyvänä.

 3. Kaunis on tuokin, mutta mua kiinnostaisi se sinun Lily. Jos se on myynnissä, laittaisitko mulle vaikka viestiä?

  1. Minäpä laitan viestiä! En ole ehtinyt laittamaan vielä minnekään myyntiin, mutta yksi toinen kiinnostunut on ottanut aiemmin yhteyttä, nyt hänestä ei tosin ole kuulunut. Palaan tähän pikimmiten sähköpostitse! :)

   1. Minuakin voisi kiinnostaa tämä Lily! Jos ei vielä mennyt, niin mulle saa myös laittaa mailia ;)

 4. Haluaisitko avata enemmän syitä, miksi päädyt laittamaan Lilyn kiertoon tämän edestä? Lily pyörii edelleen mielessä kaikkien näiden vuosien jälkeen, joten kuulisin mielelläni mielipiteitä, kun olet niin pitkään laukkua käyttänyt ;) Tämä uusikin on kyllä ihana!

  1. Viisi vuottahan sitä tuli käytettyä, joten kokemusta löytyy, hih :D Yksi syistä oli tosiaan tuo ketjun epämukavuus, aloin myös kaivata vähän jämäkämpää nahkaa. Tykkään että laukku pitää muotonsa myös tyhjänä, ja tämän oman Lilyni Soft Spongy -nahka on nimensä mukaisesti aika pehmeää. Tällä nahalla ei tosin taida olla enää myynnissä, joten varmasti on eroa nykyisiin. Ihana laukku se kyllä on ollut ja tosi hyvän kokoinen, mutta nyt on vaan aika etsiä sille uusi koti :)

 5. Aivan ihana laukku ja kiitos ihanasta blogista! Olen itseasiassa itse pohtinut saman laukun ostamista jo pidemmän aikaa, ja kysyisinkin mitä mieltä olet hihnan pituudesta? Roikkuuko laukku liian alhaalla vai onko pituus ollut sinulle juuri sopiva?:) Mukavaa syksyn jatkoa!

  1. Ihana kiitos itsellesi kun luet! :) Ainakin minulle pituus on oikein hyvä, ei tunnu liian pitkältä tai lyhyeltä – itsellä pituutta löytyy siis 160cm. Seuraavissa asukuvissa ainakin näkyy, miten se asettuu, josko siitä olisi jotain osviittaa. Kuin myös kivaa syksyn jatkoa! :)

 6. Olen tismalleen samasta laukusta tässä haaveillut, joten innolla odotan asukuvia. :) Tilasitko tämän suoraan Guccin sivuilta? Millainen toimitusprosessi oli? Lähetti tuo kotiovelle, mutta oliko toimitusajat millaiset (lähinnä tätä mietiskelen kun päiväsaikaan harvemmin on kotona)?

  1. Jee kiva kuulla! Googlailin itsekin paljon kaikenmaailman asuja ennen laukun hankintaa :D Tilasin suoraan Guccin omilta sivuilta. Toimitus oli kyllä pirun hidas, tilasin sunnuntai-iltana ja vasta perjantai-iltana lähetti yritti toimittaa, mutten ollet tuolloin kotona ja siirtyi maanantaille. Paketti tulee UPS:n kautta ja lähetti kyllä soittaa kun olisi tulossa, niin voi sopia tarvittaessa uuden päivän kuten itsekin tein :)

   1. Niin ja piti vielä lisätä, että yleensä UPS:lla tuo toimitusaika kai vaihtelee ihan aamusta iltaan sen mukaan, miten osuu lähetin reitille. Mutta luulisi että onnistuu sopia sellainen aika, kun on kotosalla!

 7. Hei Jonna,
  Minuakin kiinnostaisi Lily. Laittaisitko myös minulle mailia? Kiitos :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *