Black & Grey

Olipas kiva vaihtaa ajatuksia kanssanne eilisessä postauksessa! Kuten eräässä kommentissani jo totesin, miten sitä aina jännittääkin vähänkään henkilökohtaisempien tekstien julkaisua. Vuosien aikana olen kuitenkin aina saanut täältä vertaistukea asiassa kuin asiassa, mikä on ehdottomasti yksi bloggaamisen parhaita puolia :) Kaunis kiitos siis siitä!

Tässä viimeisiä syksyisempiä asukuvia kehiin, nyt ulkona alkaa olla jo kovin harmaata. Asujen kuvaaminen tähän aikaan vuodesta ei ole kyllä sieltä helpoimmasta päästä, täytyy ehkä alkaa etsiä sopivia sisätiloja sitä varten, jotta ei aina tarvitsisi odotella poutaista päivää. Näihin kuviin sai kuitenkin vielä ihanan värikkään taustan! Tämän mustan pooloneuleen tilasin eräästä taannoisesta alekamppiksesta ja se onkin sittemmin löytynyt päältäni useasti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään asusta kovasti, nuo viininpunaiset kiiltonahkabootsit tuovat siihen vähän mielenkiintoa! Nyt juna puksuttaa taas kohti Helsinkiä, ihanaa päivää teille :)

PS. Shelterin lahjakortin voitti nimimerkki Mandi, voittajalle on laitettu sähköpostia!

Asu5 Asu6 Patent_leather_boots_outfit2 Asu1 Asu7 Patent_leather_boots_outfit1 Asu4

Knit / Samsoe & Samsoe (find here*)
jeans / Zara
boots / Zara
bag / Givenchy
sunglasses / Ray-Ban

Photos: Magicpoks / Edit by me

2 thoughts on “Black & Grey

  1. Äh, siis mä oon yrittänyt jo pidempään tota samaa ihanaa neuletta bongata jostakin alesta, kun ei raaskis sitä yli 100e siitä maksaa, mutta multa on kyllä mennyt sitten ihan ohi, että se on ollut jossain alessa! :-(

    1. No voi hitsi! Silloin oli alekoodi ja osta neljä maksa kolme -kamppis, niin tehtiin poikaystävän kanssa yhteistilaus. Täytyy vinkata, jos Booztille tulee taas hyviä alekamppiksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *