A Pop of Red

Juuri kun eilen kirjoitin, kuinka minun pitäisi tarttua härkää sarvista ja opetella kuvaamaan videoita, niin ryhdyinkin tuumasta toimeen! Ensimmäiseksi testivideokseni päätyi lempivaatteiden esittely, mitä olette syksyn aikana useaan otteeseen toivoneet. Editointi onkin sitten ihan oma urakkansa kaltaiselleni aloittelijalle, joten katsotaan, kuinka kauan menee ennen kuin video näkee päivänvalon :D On samaan aikaan sekä turhauttavaa että koukuttavaa opetella jotain uutta, olen nimittäin tekniikan kanssa helposti hermot menettävää sorttia, mutta samalla haluan kuitenkin kovasti oppia. Toivottavasti saan lopputuloksen pian näytille! Onneksi te ehkä ette odota mitään huippulaatua näin amatööriltä, mutta tästä on hyvä alkaa kehittää itseään, kun suurin kynnys on ylitetty :)

Videoon päätyi pari tässäkin postauksessa näkyvää vaatekappaletta, mutta niistä lisää sitten. Tällaisessa asussa olin viime viikolla Helsingissä käymässä – kiva saada vaihteen vuoksi taas vähän väriä pukeutumiseen. Tästä punaisesta neuleesta on aina tullut kysymyksiä Instagramissa sen näkyessä päälläni ja onhan se suloinen näin joulunkin lähestyessä. Gingerbread latteni kera tuli kyllä joulufiilistä kerrakseen!

Punainen1 Punainen6 Punainen4 Punainen2 Punainen3

Coat / Zara
knit / Gina Tricot (sponsored, find here*)
faux leather pants / Twist&Tango (find here*)
boots / Billi Bi (find here*)
bag / Givenchy

I wrote on my yesterday’s post how I should start learning on how to make videos. For such a long time I’ve been thinking about starting but as it’s something that I’m definitely a beginner at it hasn’t been easy. You never learn if you don’t start though, right? So I finally did it yesterday and recorded a video! It might take a while for me to edit it as I’m not that familiar with iMovie haha but hopefully I’ll get it here soon. Not that I’ll ever become a vlogger but it would be fun to get some video content every once in a while :)

Anyhow – here’s what I wore on my recent trip to Helsinki. I love the bright red color on this knit! It’s not often when I wear something colorful at this time of the year but now that Christmas is getting closer red is a great choice ;) Have a great day peeps!
Photos: Viena K / Edit by me

12 thoughts on “A Pop of Red

 1. A yay for red, the color suits you well!!

  And nice to read that you started to (learn to) film. Will you be filming in Finnish or English? I totally get that it might be a little tiny bit scared to speak English in front of the camera haha. The fact that you started filming in the first place is already an applause worthy (it is scary!!). :D – xx Carian

  1. Thanks for the applause dear! :D I think that I’ll be filming in Finnish only – most of my followers are Finnish after all and it’s more natural for me to speak than in English. I wish I could do videos that you could understand as well! It’s fun to learn something new, although I get frustrated easily when I have difficulties with something ?

   Have a great day sweetie!

 2. Videoita, kiva! Olen ihan samanlainen tekniikan kanssa – tavallaan se kiinnostaa, mutta samalla se on asia, joka saa meikäläisen välillä raivon partaalle ja kiroilemaan… :D

  Kivan pirteältä näyttää tuollainen kirkkaanpunainen neule näiden synkkien kelien keskellä. :)

  1. Kiitos ihana Tanja! Kuulostaa niin tutulta, on kiehtovaa opetella jotain uutta, mutta tekniikka jos mikä saa hiiltymään kun ei saa jotain tehtyä niin kuin haluaisi, huhh :D Vaatii siis kovia hermoja, haha!

 3. Onpa kaunis laukku! ?Täällä kans opetellaan videoita editoimaan, tuntuu jotenkin niin hankalalta ja erilaiselta kuin kuvien muokkaus. Saa nähdä milloin saan viime viikolla kuvatun My day- videon julkaistavaksi asti… ?

  1. Tämä on yksi suosikeistani! :) Voi sanopa muuta, nimenomaan ihan oma eri maailmansa kuvien editointiin verrattuna, joten opettelemista riittää. Tsemppiä sinnekin editointipuuhiin!

  1. Hihi ihana, kiitos tsempeistä! ? Ja ehdottomasti, nyt me molemmat vanhanaikaiset ylitetään ittemme ja ruvetaan harjottelemaan! ?

 4. Hei mitä kokoa nuo sun nahkapökät on? Vaikuttaisi kivoille mutta en tiedä kehtaako tilata kahta kokoa vain testatakseen onko jompi kumpi sopiva ?

  1. Heippa! Mulla on kokoa 36 ja se on just eikä melkein, noi on onneksi pikkuisen joustavat ettei ihan ihoa nuolevat. Tottakai kehtaat, itsekin usein tilaan kahta kokoa jos epäröin niiden välillä ja palautan sitten toisen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *