3 x juhla-asu

Pikkujoulukausi starttaa pian, ellei ole joillain jo startannutkin! Onko teillä juhlia tiedossa? Itselläni on tulossa yhdet isommat kekkerit viikon päästä ja joulukuussa sitten vielä tyttöjen kanssa järkätyt pikkujoulut. Juhlakauden tiimoilta ajattelinkin sopivasti näin perjantain kunniaksi laittaa jakoon kolme erilaista juhla-asua. Nämä ovat näkyneet aiemmin jo Instagramin puolella, mutta tarkemmin esittelyyn vielä täälläkin.

Haalari

Jumpsuit – Bubbleroom (sponsored) / shoes – MICHAEL Michael Kors (similar here*)

Haalari on yksi luottojuhla-asuistani ympäri vuoden ja toimii tyylikkäänä vaihtoehtona pikkumustalle. Nykyisin olen lämmennyt myös mekoille, mutta etenkin talviaikaan haalari on siitä kätevä, ettei tarvitse säätää sukkahousujen kanssa. En ole meinaan mikään sukkahousujen suurin ystävä! Haalari on myös monipuolinen vaate ja eri tavoin asustamalla toimisi varmasti hyvin myös vaikkapa toimistolla, tai esimerkiksi neuleen kanssa suorien housujen korvikkeena.

Gina

Top* / faux leather pants* / bag* – Ginatricot (sponsored)

Tältä näyttää hyvin tyypillinen asuni esimerkiksi syömään tai ihan vaan ulos lähtiessä. Mustat tekonahkahousut ovat juuri nyt yksi käytetyimmistä vaatteistani sekä arkena että iltamenoissa, ne upgreidaavat yksinkertaisen asun iltaan etenkin korkojen kanssa. Yläosaan jokin vähän näyttävämpi pusero ja korviin isot korvakorut, niin voilá!

juhla

Dress – Gina Tricot Exclusive Collection (borrowed)

Tämän gaala-asun näittekin jo aikaisemmin, mutta otin sen vielä mukaan kolmanneksi. Tämä iltapuku oli minusta kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kiva, kimaltava materiaali ja avoin selkä toivat kuitenkin oman jujunsa. Mallisto rantautuu kauppoihin ensi viikolla, joten mikäli on vielä juhla-asu hakusessa, niin kannattaa tsekata!

2 thoughts on “3 x juhla-asu

  1. Heippa! ? todella kauniita juhla-asuja, ihan säteilet! tilasin itselleni myös tuon Bubbleroomin jumpsuitin! Saako kysyä mikä on tuo huulipuna joka on sinulla noissa haalarikuvissa? ?

    1. Heippa Riikka! Ihana kuulla että tykkäsit, kiitos paljon :) Tottakai, se on suosikkini jo parin vuoden takaa mitä tulee ihan rehdin punaiseen huulipunaan! Kyseessä Diorin Rouge Dior sävyssä 999 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *