Pyynikillä

Harvemmin sitä tulee napattua kameraa mukaan arkisiin tilanteisiin esimerkiksi ihan vaan lenkillä käydessä, mutta nyt tehtiin poikkeus! Halusin nimittäin ikuistaa vielä syysfiilistä, ennen kuin loputkin lehdet putoavat puusta. Tämä on ollut kyllä tarkoitus totetutaa jo useita viikkoja sitten, en tiedä mihin syksy on oikein hurahtanut. Toisaalta eipä ole pahemmin ollut hyviä kelejäkään, eikä koko päivän kestävässä kaatosateessa ole ensimmäisenä mielessä lähteä metsään rämpimään kameran kanssa. Tällä viikolla aurinko on kuitenkin välillä pilkahdellut pilviverhon takaa ja onneksi niin, sillä olimme Maj:n kanssa sopineet ulkoilut keskiviikolle. Hauvat mukaan ja menoksi!

Pyynikki2 Pyynikki1 Pyynikki9

Telma ja Teppo tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa, ne ovat kyllä täydellinen parivaljakko koonsa puolesta! Kiva siis että löytyy hauvakavereita täältä Tampereeltakin. Suuntasimme Pyynikinharjulle, joka on minulle entuudestaan tuttua ulkoilualuetta muutamien vuosien takaa poikaystäväni tuotua minut tänne ensimmäistä kertaa jo seurustelumme alkuvaiheessa. Enpä olisi silloin uskonut, että tulisin jonain päivänä asumaan ihan harjun lähistöllä, mutta niin se elämä kuljettaa välillä jänniä reittejä :) Pyynikillä on niin kaunista näin syksyllä, onneksi kaikki lehdet eivät olleet ehtineet vielä tipahtaa, vaan värejä oli vielä jäljellä. Nyt siis ulos nauttimaan ja ihastelemaan kun vielä voi!

Lenkki on tietenkin päätettävä Pyynikin Näkötornin munkkikahvilaan, kuinkas muutenkaan. Meillä tosin kävi vähän köpelösti, kun tajusimme vasta jonossa kuolan valuessa jo suupielistä, ettei kummallakaan ole lompakkoa mukana. Munkit siis jäivät tällä kertaa saamatta, mutta onpahan syy palata taas pian lenkille, kröhöm. Kiitos Maj ja Teppo ihanasta seurasta!

Pyynikki6 Pyynikki4 Pyynikki8 Pyynikki7 Pyynikki5

Arvatkaa kuka joutui kylpyyn kotiin päästyämme?

Pyynikki3

5 thoughts on “Pyynikillä

  1. Pyynikki on niiin ihana! Harmi vaan kun sinne on täältä eteläisemmältä Tampereelta senverran pitkä matka ettei ole päässyt muodostumaan tavaksi lenkit noissa maisemissa..

    1. Onni kyllä että se sijaitsee niin lähellä meitä. Toisaalta paha, kun ei ole pitkä matka munkeille ;)

  2. Oi miten harmittaa kun muutin noista maisemista pois, asuin ennen myös tuossa nurkilla ja mitkä maisemat oli aina vieressä <3 Ehkä vielä joku päivä pääsen takaisin sinne suunnille! Ihastuttavia kuvia ja miten ihana kun teillä on lenkkiseuraa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *