Pieniä onnenaiheita

Joskus tulee vaan sellainen valtava onnentulvahdus. Siihen ei välttämättä tarvita edes mitään erityistä syytä, kun tulee vaan fiilis, että hitsit asiat ovat nyt hyvin. Tällainen fiilis iski sunnuntai-iltana, kun röhnötettiin poikaystävän kanssa tavalliseen tapaan sohvalla, syötiin iltapalaa ja katseltiin sivusilmällä Modernin perheen jaksoja. Ei siis mitään sen erikoisempaa arjesta poikkeavaa, mutta yhtäkkiä se vaan tuli. Piti siirtyä toisen kylkeen kiinni ja todeta ihan ääneen, että oon jotenkin tosi onnellinen just tässä ja nyt! Onni tulee monesti niistä pienistä asioista, tässä listattuna muutamia iloa ja hyvää mieltä viime aikoina aiheuttaneita juttuja.

Sekalaista1

– No ne yhteiset iltapalahetket, ne on ihan parasta. Näitä oli niin ikävä erillään viime keväänä asuessamme, joten nautin niistä joka ilta täysin rinnoin. 

– Kun on saanut raahattua itsensä pitkästä aikaa salille ja tuntee jumiutuneet lihakset. Iloitsen myös siitä, että on jokin yhteinen harrastus ja ajanviete poikaystävän kanssa, onneksi on siis toinen joka saa minut liikkeelle!

– Kun hyvä ystäväni kysyi uutta osoitettamme ja halusi lähettää minulle paketin. En vielä tiedä, mitä paketti pitää sisällään ja sillä ei oikeastaan ole edes väliä, koska pelkkä ajatus siitä että ystävä haluaa ilahduttaa paketilla on niin ihana!

– Kun poikaystävä oli aamulla töihin lähtiessään tuonut aamutakin ja tohvelit sängyn viereen, jotta minulle ei tulisi kylmä kun nousen.

– Kun joku kysyy, viihdymmekö yhä yhtä hyvin uudessa asunnossamme, ja kasvoille leviää iso hymy. En voisi kuvitella parempaa paikkaa juuri nyt ja tämä on meidän silmään kaunein mahdollinen koti.

– Pitkä puhelu ulkomailla asuvan ystävän kanssa.

– Kun odotan sunnuntaina nukkumaan mennessä seuraavaa päivää ja uuden viikon alkamista. Ikinä ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan ja esimerkiksi kiva yhteistyöprokkis voi tulla ihan yllätyksenä nurkan takaa.

– Kun sadepäiväputken jälkeen pilvien välistä pilkahtelee vihdoin aurinko.

Sekalaista2

Mikä sinut tekee onnelliseksi juuri nyt?

24 thoughts on “Pieniä onnenaiheita

 1. Ihana postaus! :) Mut tekee tällä hetkellä onnelliseksi viikonloppuna juhlittavat ainejärjestön vuosijuhlat – mekko on jo valmiina ja skumppa odottaa korkkaamistaan! En malttaisi odottaa… :)

  1. Voi kiitos Netta ja ihana kun kommentoit! Vuosijuhlat kuulostaa niin kivalta, en ole itse ikinä ollut kun sinne oli niin vaikea päästä, joten kateellisena olen aina katsellut muita upeissa mekoissaan :) Ihania juhlia jo etukäteen! <3

 2. Tuohon ekaan kohtaan osaan kyllä minäkin samaistua! Ja todellakin osaa arvostaa, kun ei muutamaan päivään ole poikaystävä siinä sohvalla vieressä ollut. Hän lähti kertausharjoituksiin, joten tämä viikko pitäisi selvitä yksin. :(
  Minulle tuo iloa ihan pienet arjen hetken, kuten rauhassa juotu kahvi tai meidän ihana koti. Tai tämä tiistai, kun saan katsoa Ensitreffit työpäivän jälkeen. Olen myös iloinen, kun saan nähdä kavereita pitkästä aikaa. Tälle viikolle sattui monet treffit. :)

  1. Sitä osaa kyllä erillään olon jälkeen arvostaa sellaisia arjen tavallisia hetkiä taas ihan eri tavalla! Onneksi viikko menee nopeasti ja sitten saat murun taas kotiin :) Ihania arkisia pieniä iloja <3 Illan Ensitreffejä odotan minäkin, aina tiistain kohokohta!

 3. Voi miten ihanaa aloittaa aamu lukemalla tällainen postaus, tulee kyllä itekin niin hyvälle mielelle :) ♥︎

  1. Voi kun ihana kuulla, kiitos Pinja <3 Mäkin olen hymy huulilla lukenut täällä muiden ilonaiheita :)

 4. Ihana, positiivinen postaus ja se on kyllä niin totta että se onni tulee monesti niistä pienistä arkisista asioista! Tää viikko on aika kiireinen joten minut on tehnyt onnelliseksi ne hetket kun pääsen töistä kotiin ja pääsen vihdoin vaihtamaan ihanan pehmeät ja lämpöiset kotivaatteet päälle!

  1. Kiitos paljon Laura, on tullut niin hyvä fiilis näistä teidänkin kommenteista ja pienistä iloista lukiessa :) Kiireen keskellä rauhalliset koti-illat ovat kyllä parasta – tsemppiä viikon selättämiseen!

 5. Otiin yhdessä poikakaverin kanssa Pariisissa viikko sitten, muistot ihanasta matkasta ja siitä kun menimme siellä kihloihin tuo onnea ja lähestyvä joulu ja sen odotus tuo myös iloisuutta ? Viikonloppuna juhlitaan sitten kihlajaisia perheen kanssa ja suunnataan ystävien tupareihin mitä odotan myös innolla, mutta eniten onnea tuo perhe ja ystävät ❤️
  Ihanaa loppusyksyä sinulle! ?✨

  1. Eikä, miten ihanaa! ? Tuli ihan kylmät väreet tästä, voiko Pariisia romanttisempaa paikkaa ollakaan. Hurjasti onnea kihlauksesta ❤️ Kuin myös ihanaa loppusyksyä :)

 6. Juuri nyt itseni tekee onnelliseksi ihanat ihmiset. Läheiset ovat tuntuneet lähi aikoina jotenkin entistä tärkeämmiltä ja hymy levittyy kasvoille aina kun heitä ajattelee. Toinen ihmisiin liittyvä onnellisuusjuttu on sitten ihan tuntemattomat kanssakulkijat. Olen tässä muutaman viikon hymyillyt vastaantulijoille ihan vain hyvän mielen tuottamiseksi niin itselle kuin muillekin. Voin sanoa, että toimii! :)

  1. Ihana kommentti, kiitos siitä! Vastaantulijoille hymyilyä harrastan itsekin, etenkin koiran kanssa se on helppoa kun ihmisiä usein hymyilyttää tuo valkoinen karvapallero jo valmiiksi. Pitäisi hymyillä tuntemattomille vieläkin enemmän!

 7. Eilen tehty plussatesti, jota odoteltiin jo jonkin aikaa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. <3

  1. Se on Ginatricotista mutta jo loppukesästä ostettu, eikä näyttänyt ainakaan netissä olevan enää :/ Ehkä liikkeistä voisi löytyä?

 8. Ai miten hyvä fiilis tuli tästä ! <3 Just nyt tekee onnelliseksi hyggeily murun kanssa, juokselenkin päätteeksi tuntemattomalta mummulta saatu omenakassi ja lähestyvä syysloma = aurinkoterapiaa luvassa :)

  1. Ihana kuulla ja kuin myös, ollut niin kiva lukea mikä teidät tekee onnelliseksi just nyt! Ah, aurinkoterapiaa kaipaisi kyllä itsekukin ?

 9. Itsellä ollut kunnon syysmasennus päällä mutta vitsi että tuli hyvä fiilis ihan vaa tätä lukiessa :) pitäisi itsekin vain osata nauttia enemmän tuollaisista pienistä arkea piristävistä jutuista!

  1. Eikä, miten ihana kuulla! Voiko tämän parempaa palautetta tullakaan :) Ei se aina helppoa ole löytää niitä positiivisia puolia pimeän syksyn keskellä, mutta täytyy yrittää ❤

 10. I’m super happy to read that you’re feeling really well and that you’re in happy place! It’s definitely not a common thing, especially since days are getting darker and the sun is showing itself less. Unfortunately, people tend to fall in some sort of depression during fall/winter. In my eyes it is the quality of bare awareness that knows what is here in the present moment. Positivity and enjoying little things are the big key to happiness. Keep up the good spirit girl! :)

  xx Carian

  1. Aww, you’re so incredibly sweet Carian <3 And you definitely have the right attitude in life - positivity and enjoying the little things are the key to happiness! So right back at you - keep up the spirit! ?

 11. Ihanaa lukea, kun muutkin ovat onnellisia! Itse olen tällä hetkellä onnellinen siitä, että saan nähdä kummipoikaani hänen ollessaan samalla paikkakunnalla pitkästä aikaa. Kummipojan aito ja vilpitön välittäminen ja halit sekä pusut. Onnelliseksi myös itseni tekee se että tiedän, valmistuvani jouluksi, eikä jäljellä ole mitään tenttejä eikä tehtäviä enää vaan 8 viikkoa työharjoittelua. Olen onnellinen myös siitä että saan jakaa päiväni ilot ja onnistumiset poikaystäväni kanssa ja häntä oikeasti joka päivä kiinnostaa mitä olen tehnyt ja mitä minulle kuuluu. <3

  Onnellisia syyspäiviä sinulle! :)

  1. Voi olen tullut niin iloiseksi teidän viestejä lukiessa, ihana kun olette intoutuneet kirjoittamaan omista onnenaiheistanne :) Tässä tuli monta niin pientä kuin isoakin syytä iloon ja mahtavaa että niistä osaa olla tietoinen! Hurjasti onnea näin etukäteen valmistumisesta ja kuin myös ihania syyspäiviä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *