Patent Leather Boots

Kiiltonahka on tänä syksynä ollut erityisen pinnalla ja tulipa tässä hankittua jotain kiiltonahkaista omaankin kaappiin. Syksyn pähein kenkäpari on nimittäin tässä! Nämä Zaran viininpunaiset nilkkurit vilahtivat eräässä kollaasissani, ja muutamia päiviä niitä siinä tuijoteltuani pistin kengät tilaukseen. Kaapissani oli yksinkertaisia asuja piristävien värillisten kenkien mentävä kolo. Emmin kyllä mahtaisiko tuo kiiltonahan ja viininpunaisen yhdistelmä olla luonnossa mauton, mutta saatuani paketin käsiini ei tarvinnut enää epäillä!

Nilkkurit ovat vieläkin kivemmat kuin nettikaupan kuvissa ja kaiken lisäksi todella hyvät jalassa, leveän ja tukevan koron ansiosta näillä jaksaa huoletta tepastella. Omistan itse asiassa muutamatkin Zaran kengät, jotka ovat super mukavat jalkaan ja säilyneet hyvinä kovasta käytöstä huolimatta. Kengissä olen muuten aika pihi – siinä missä laukut ovat heikkouteni, niin kalliita designerkenkiä ei minun jaloissani pahemmin näy ja vähänkään suurempien kenkähankintojen kohdalla kyttään aina alennuksia. Voisinkin itse asiassa tehdä postauksen lempikengistäni! Nämä popot taas tulevat näkymään pian asupostauksessa :)

Patent_leather_boots2 Patent_leather_boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *