October Wishlist

Wanted

1. Sadetakki, 2. tekonahkahousut, 3. korttikotelo – Saint Laurent, 4. laukku – Gucci, 
5. nilkkurit – Zara, 6. kashmirneule – Zara, 7. kaulakoru, 8. pooloneule, 9. kynsilakka – Chanel

Olen yllättäen nyt viime päivien kelien jälkeen herännyt sadetakin tarpeellisuuteen. Esimerkiksi koiraa ulkoiluttaessa tai kauppakasseja kantaessa olisi huomattavasti helpompaa, jos kädet jäisivät vapaaksi sateenvarjolta, mutta pysyisi silti kuivana. Rainsin sadetakit ovat katseenkestäviä, olen myös katsellut yhtä Zaran versiota. Tarvetta olisi myös uusille tekonahkaisille housuille – edelliset vetelevät pian viimeisiään ja niissä lahkeet saisivat olla pikkuisen pidemmät, nyt vihdoin alennuksen myötä laitoin nämä housut tilaukseen. Listaltani löytyy myös kashmirneule – josko tänä syksynä raaskisi vihdoin panostaa 100% kashmirvillaiseen neuleeseen, mutta kysymys kuuluu missä värissä? Harmaata on kaappi täynnä, joten valkoinen tai kameli voisi olla freesi, toisaalta mustaa kaipailisin pooloneuleen muodossa. Jotain väripilkkuakin kaipaan, nämä kiiltonahkaiset bootsit ovat päheät!

Korttikotelo on yhä hankkimatta, enkä osaa päättää tämän Saint Laurentin punaisen tai mustan, tai Guccin kukkakuosisen välillä, joten toistaiseksi en ole vielä koteloa ostanut. Jälkimmäiseltä merkiltä on myös tämän hetken laukkuhaaveeni, nimittäin ylläripylläri GG Marmont Mini. Laukku tulee vastaan somessa joka toisella, mutta toisaalta en halua jättää jotain silmääni miellyttävää hankkimatta vain sen suosion takia. Sametti olisi kivaa vaihtelua ja äärimmäisen kaunis, mutta olisiko nahkainen kuitenkin järkevämpi ja kestävämpi valinta? Tämän alta tosin täytyisi myydä jotain pois ja Marmont tulisikin Mulberryn Lilyn tilalle – tässä kun olisi käyttömukavuutta edistämässä olan kohdalla nahkakaistale, jolloin ketju ei paina ikävästi. Katsotaan, tuleeko tämä joku päivä osaksi laukkukokoelmaani!

PS. Booztilla on viikonlopun ajan tosi hyvä 4 tuotetta 3:n hinnalla -kampanja koskien sekä uutuuksia että aletuotteita! Laitettiinkin eilen poikaystävän kanssa yhteistilaus kamppiksen innoittamana.

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

10 thoughts on “October Wishlist

 1. Kashmirneuleeseen kannattaa kyllä panostaa! Itsekin mietin kalliimman neuleen ostoa useamman vuoden, mutta viime viikolla sitten ostin Lindexin kashmirneuleen, josta meni 10% Roosa Nauhalle. Voisin asua neule päällä ja monesti se onkin jo kuluneen viikon aikana päässyt päälle. :)
  Korttikotelo minunkin pitäisi hankkia. Ehkä sitten joululahjaksi. ;)

  1. Lindexin neulettakin katsoin juuri netissä, kiva kun nykyään lähes jokaiselta ketjuliikkeeltä löytyy myös näitä premium quality -tuotteita. Täytyisi käydä kunnolla hypistelemässä eri vaihtoehtoja luonnossa ja päättää sitten mihin yksilöön panostaa! Hih, joululahjoja on hyvä miettiä jo hyvissä ajoin ;)

 2. Korttikotelo itselläkin nyt ostoshaavelistalla. Päätin että, jos opinnäytetyö olisi niin hyvässä vaiheessa kun reissuun lähdetään, niin sitten voisin palkits itseni kortti kotelolla.

  Minulla harkinassa tuo sama t
  Saint Laurentin punainen tai Guccin vaaleanpunainen tai musta.

  1. Kuulostaa hyvältä, itsensä palkitseminen on aina jees ;) Minäkään en ole osannut päättää, olisi kyllä kiva päästä hypistelemään vaihtoehtoja luonnossa.

 3. Ostin kesällä Cubukselta sadetakin ja tuli aika nostalgiset fiilikset, viimeksi kun on sadetakki ollut joskus yli 10 vuotta sitten. :D Oli hyvä hankinta, minä kun en voi sietää sateenvarjoja. Ärsyttävää pidellä sellaista ja vielä jos tuulee. Toki sadetakissa on sitten taas se huono puoli, että jos oikein kovasti sataa niin reidet kastuu kuitenkin vesien valuessa takkia pitkin ja muutenkin. Pitäis vissiin olla vielä sadehousutkin tai sitten sadetakki ja sateenvarjo. :D

  1. Tosi kiva kun monissa ketjuliikkeissäkin on nykyään tarjolla sadetakkeja ja vielä kivannäköisiä sellaisia! En kyllä muista, koska olisin itsekään viimeksi omistanu sadetakkia :D Tuuli ja sontsa on kyllä maailman ärsyttävin yhdistelmä, pakko siis hankkia!

 4. Mulla on pari vuotta sitten ostettu poolokauluksinen kamelinruskea, 100% kashmirneule Other Storiesilta ja se on niin malliltaan kuin materiaaliltaan ihan ykkönen. Vain muutaman kerran kashmirkammalla sitä harjannut ja jälleen kuin uusi. Kannattaa kurkata myös niiden valikoima neuleiden osalta :) Hintakin taisi olla jotain 150e joka ei mielestäni kallis nähden laatuun.

  Syksyn ostoslistalla myös sadetakki ja uusi lompakko! Ja viininpunainen kynsilakka jos mikä kuuluu syksyyn <3 Oma lemppari Diorin Nuit & Massai :)

  1. Oh kuulostaa hyvältä! Pitäisi nyt vaan raaskia ostaa se neule, kuitenkin säilyisi hyvänä vuosia ja kerran se kirpaisisi. Kiitos vinkistä, täytyypä loppuviikosta Helsingissä käydessäni piipahtaa Other Storiesillakin :)

   Harmittaa kun edellinen lempparini Chanelin Accessoire -lakka loppui, tosin johan käytin sitä samaa pulloa varmaan viisi vuotta, niin etsinnässä uusi viininpunainen! Se on vaan niin kaunis väri kynsissä :)

 5. Mulla joka vuosi tähän aikaan iskee himo kaikkeen viininpunaiseen.Nyt olisi housut etsinnässä.
  Onko mahdollista että tekisit throwback asupostauksen/asupostauksia niin näkisi miten tyylisi on muuttunut? :)

  1. Oi viininpunainenkin on niin kaunis väri vaatteissa! Itse myös himoitsen joka syksy viininpunaista laukkua, mutta toistaiseksi ei ole sellaista löytynyt.

   Hei hauska idea, onhan se tyyli tosiaan muuttunut tässä vuosien varrella :D Koitan tutkia asuarkistoja ja toteuttaa tämän, kiitos ideasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *