Leo Paws

Hrrh, tulipahan kertarysäyksellä nämä ensilumet! Tampere on tyystin lumipeitteen verhoama eilisen vuorokauden kestäneen lumituiskun jälkeen. Vähän tuli kyllä puskista näin paksut lumihanget lokakuun lopulla, nimimerkillä kaikki lämpöisemmät kengät kuin myös auton talvirenkaat Helsingissä :D Noh, eipä tuon lumen kauaa pitäisi pysyä maassa – otan lumen kyllä mielellään marraskuussa uudelleen vastaan kun on asianmukaiset varusteet ;) Vilpoisten talvikelien myötä on kuitenkin hyvä ajankohta laittaa jakoon tämä asu – leotassuin kuvioitu tekoturkis on tämän kauden villi kortti!

Tänään aamusta hyppään taas junaan ja matkaan viikonlopuksi Helsinkiin. Huomenna vieteään synttäreitäni menemällä ulos syömään poikaystävän kanssa, tänään illalla taas on ohjelmassa Blog Awards Finland -gaala. Pienoista (kröhöm) asukriisiä on ollut viime aikoina ilmassa, katsotaan missä varustuksessa saan itseni illalla liikkeelle! Tunnelmia voi varmasti seurailla Instagram Storyn @jonnalepp välityksellä :) Ihanaa viikonloppua!

Bubbleroom2 Bubbleroom5 Bubbleroom1 Bubbleroom3

Coat / Bubbleroom (sponsored)
knit / Zalando
jeans / Lindex
boots / Vagabond
bag / Saint Laurent

Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Leo Paws

  1. That leo coat of yours is perfect! Even though I think it’s not an everyday coat, I do think is a nice add to everyone’s winter coat collection. Have fun tonight and a have lovely weekend in Helsinki! – xx Carian

    1. Thank you sweetie! This is definitely a wild card in my closet but sometimes it’s fun to try something else – I really like this! Thanks babe and hope you’ll have a wonderful weekend too! ?

  2. Onpa kyllä ihana takki vaikka yleensä tuon tyyppiset takit on usein mun makuun liian övereitä!

    1. No eikö! Sama juttu, mietin nettikaupan kuvaa katsellessa onko tämä juurikin överi, mutta jotenkin tuossa leokuosissa on täydellisen “lempeä” sävy :) Neutraaliin arkiasuun yhdistettynä niin päheä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *