Knitted Dress & OTK-Boots

Tästä asusta näkyikin jo pieni pilkahdus uudet ylipolvensaappaat esitellessäni, mutta tässä vielä kokonaisuudessaan. Minusta tuo neulemekon ja mokkasaappaiden yhdistelmä on ihana! Enää ei tosin paljain säärin tarkene, sama kokonaisuus oli kuitenkin ylläni myös viime viikonloppuna sukkahousujen kera ja toimi hyvin niinkin. Saappaat ovat saaneet kovasti kehuja ja kyselyitä aina ne jalassa jonnekin suunnatessani, joten selvästi hyvä ostos!

Syyskuu oli muuten asujen kuvaamisen kannalta varmasti ahkerin kuukausi, sillä muistikortille tallentui jopa seitsemän asua. Toivottavasti sama tahti jatkuu loppusyksystäkin, vaikka kuvausolosuhteet muuttuvatkin koko ajan haastavammiksi säiden huonotessa ja valon määrän vähentyessä. Viime päivinäkin on ollut hirveä hinku päästä kuvaamaan, joten peukut pystyyn, että sade lakkaisi tänään edes hetkeksi :)

Neulemekko8 Neulemekko9 Neulemekko5 Neulemekko2 Neulemekko1 Neulemekko3

Dress / Samsoe & Samsoe (find here*)
hat / Balmuir (sponsored, find here*)
boots / Zara
bag / Saint Laurent

Photos: Viena K / Edit by me

12 thoughts on “Knitted Dress & OTK-Boots

  1. Ihana kiitos! Kiva jos tykkäsit, tässä on kyllä monta omaakin syyslempparia samassa :)

 1. Tosi kiva asu! Ja, aah kuolaan ton laukun perään?Mullakin oli samanlainen combo yllä muutama päivä sitten ;)
  Olen jotenkin tänä syksynä löytänyt hameet ja mekot uudelleen. Niin ihana yhdistää otk-saappaiden kanssa.
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos ihana Johanna! Laukku on ollut kyllä niiin hyvä ostos, täällä siihen varmaan jo kohta kyllästytään kun ei asuissa oikein muuta näykään, hih ? Sama juttu, mekot ja hameet kiehtoo nyt erityisen paljon, ajattelinkin seuraavaksi kokeilla yhdistää erään kesän lempparimekon neuleen ja otk-saappaiden kanssa.

   Ihanaa viikonloppua sinne myös! <3

  1. No niin mäkin, se on täydellinen! Käytän muuten usein myös rentona neuleena, kääräisen vaan helmaa farkkujen tms sisään. Mulla on koko XS, ainakin oman kokemukseni mukaan Samsoen koot on reiluhkoja.

 2. Mun oli pakko sun inspiroimana tilata itselle oma neulemekko, nyt odotan sen saapumista ;) Omistan yhdet ylipolvensaappaat, mutta ihan täydelliset ne ei vielä ole, joten metsästäminen siis jatkuu vielä. Nää kuvat, asu ja tunnelma on ihan mielettömiä, sun blogi on kyllä yks inspiraation lähde niin asuihin kuin kodin sisustamiseen. Tuli myös lovi kukkaroon, kun täytyi tilata Ellokselta meillekkin samanlaiset yövalaisimet, jotka esittelit täällä :D Ne näytti todella käytännöllisiltä, me usein iltasin luetaan kirjoja sängyssä joten niistä on varmasti apua siinä.

  1. Voi kiva kuulla, että inspiroiduit! Niin neulemekon kuin yövalaisimienkin suhteen, hih ;) Aina mahtavaa kuulla että joku voi täältä löytää vinkkejä ja inspistä, joten kiitos vaan kauniista sanoistasi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *