Kokomustaa kaupungin kattojen yllä

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Olipahan mahtava vähän tavallisesta poikkeava viikonloppu! Perjantaina juhlittiin gaalassa, lauantaina taas vietettiin poikaystävän kanssa synttäreitäni vähän jälkijunassa. Poikaystäväni oli varannut huoneen Lilla Robertsista, jonne kirjauduimme sisään kaupungin jo hämärtyessä. Huoneen nähdessäni olin yhtä hymyä – yleellinen sisustus samettisohvineen, muhkea sänky ja valtava kaari-ikkuna, josta avautui näkymä kattojen ylle. Varmasti yksi tyylikkäimmistä hotelleista, jossa olen ollut! Oli ihana laittautua rauhassa ennen syömään lähtemistä ja katsella ikkunasta illanviettoon virittäytyvää kaupunkia, puhumattakaan lyhyestä parin korttelin kävelymatkasta ravintolaan ja takaisin pehmeisiin lakanoihin sujahtaen. Kotikaupungissa tulee harvoin vietettyä hotelliöitä, mutta siinä on ehdottomasti oma hohtonsa, kun voi hetken kuvitella asuvansa Helsingin paraatipaikoilla.

DW_Classic_Petite1 DW_Classic_Petite7 DW_Classic_Petite6 DW_Classic_Petite10

Illallisasuni jatkoi samaa linjaa edellisenä nähdyn gaalakokonaisuuden kanssa kokomustan muodossa, joskin tietenkin rennommalla otteella. Eri materiaalien yhdistäminen tuo mielenkiintoa yksinkertaiseen asuun, kuten tässä tekonahka ja pitsi. Tämä pitsipusero on ollut yksi syksyn suosikkejani erityisesti näin iltamenoissa! Punaiset huulet kruunasivat jälleen kokonaisuuden, asusteisiin vielä ripaus kultaa.

Kello on tärkein päivittäinen asusteeni, vaikka en mitään muita koruja laittaisi, niin sormuksen lisäksi rannekello on aina oltava. Brändikin on pysynyt viime vuosina samana – Daniel Wellingtoniin olen luottanut jo monet vuodet ja merkin kellot vilahtavat jatkuvasti asuissani. Olenkin aina innoissani DW:n uusista kellolanseerauksista, viimeisimpänä valikoimaan tuli hetki sitten tämä Classic Petite Ashfield mattamustalla verkkorannekkeella. Keväällä julkistettu Classic Petite on syrjäyttänyt käytössäni edelliset, sillä tykkään mallin siroudesta ja keveydestä. Olen käyttänyt erityisesti hopeista Petiteä, joka on nyt kuitenkin saanut vahvan kilpailijan tästä Ashfieldista! Jos ihastuit tähän yhtä paljon kuin minä, niin Daniel Wellington tarjoaa ilmaisen toimituksen lisäksi 15 %:n alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista koodilla “JONNA”.

DW_Classic_Petite4 DW_Classic_Petite8 DW_Classic_Petite2 DW_Classic_Petite9

Nyt paluu arkeen, sillä deadlinet puskevat tällä viikolla niin opiskelujen kuin töidenkin saralla. Tällaisen viikonlopun ja totaalirentoutumisen jälkeen sitä kuitenkin taas jaksaa painaa. Energiaa viikon alkuun! :)

In collaboration with Daniel Wellington

Oh what a fun weekend it was! As I already told you on Friday I attended the Blog Awards Finland and on Saturday we checked in to this beautiful hotel in Helsinki called Lilla Roberts. My boyfriend had booked a room for us for my late birthday – this was the perfect way to celebrate turning 25! If you’re ever in the need of a hotel in Helsinki I can definitely recommend this.

Here are also some snapshots of my dinner look – all black with gold details. I absolutely love the new Classic Petite Ashfield watch from Daniel Wellington – I’m always excited about their watch launches and this one was no exception. I’ve become a fan of the Classic Petite collection and I really like this new matte mesh strap in black. If you do too, remember to use the -15% sale code “JONNA” on all products on Daniel Wellington web shop! They also offer free worldwide delivery. 

16 thoughts on “Kokomustaa kaupungin kattojen yllä

  1. Heippa! Sain sen syksyllä PR-toimistolta, pusero on KappAhlin nyt myynnissä olevaa Limited Edition mallistoa :)

 1. Onpa tyylikäs asu ja hienot kuvat! Tosi kiva kun melkein joka päivä tulee uusi postaus, piristää ainakin tämän lukijan aamuja paljon :)

  1. Voi kiitos Kata, tämä taas piristi omaa aamuani! Ihana kun kirjoitit kommentin :)

 2. Your boyfriend knows how to celebrate your birthday! :)
  Hope you had an amazing weekend!
  Love the outfit!
  Where are the rings and earings from?

  1. He sure does! ? Hope you had a lovely weekend too! Thanks dear, both are from Gina Tricot :)

 3. Oi, tuo kello on upea! Täytynee joulupukille kirjoittaa?nahkainen DW minulla on, mutta tuo kokonaan musta olisi perfect!

  1. Eikö vaan! Minullakin on nahkainen jo vuosien takaa, mutta nyt olen ihan innostunut näistä sirommista Classic Petite -malleista ? Joulupukille kirjoittaminen on hyvä ajatus, hih ;)

  1. Kiitos ihana Pinja! Olen aika ylpeä kameran takana häärineestä poikaystävästä, tuli niin makeita kuvia! :)

 4. Luin, että otsikossa luki kokomustan sijaan kokoomusta kaupungin kattojen yllä, ajattelin että jopas nyt on erikoinen otsikointi ja aihe :D

  1. Kiitos kaunis Tanja :) Kengät ovat Zarasta, mutta ikävä kyllä jo parin vuoden takaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *