Joululahjaideoita jokaiselle

Kaupallinen yhteistyö: Dermosil

Uhkasin jo kuun alussa aloittavani joulufiilistelyn pian, ja sentään näin pitkälle olen malttanut pitää sisäistä jouluihmistäni kurissa! Marraskuussahan nyt viimeistään on luvallista aloittaa jouluun valmistautuminen ihan toden teolla – napata kaupasta mukaan pullo glögiä (jotka nekin ovat rantautuneet hyllyille jo viikkoja sitten), valmistaa ensimmäiset joulutortut, virittää Spotify joulutunnelmaan perinteisen Michael Bublén siivittämänä ja salaa ujuttaa muutama koristekin jo kotiin. Tunnustan, että tämän postauksen teon yhteydessä meidän ikkunalaudalle saattoi eksyä jo yksi kimalteleva joulupallo. Ja hei, yön aikana Tampereelle on saapunut winter wonderland, joten voisiko parempaa ajoitusta ollakaan!

Ajoissa siis saa ja osittain pitääkin olla. Kannatan nimittäin joululahjojen hankintaa aikaisessa vaiheessa – näin säästät hermoja pysymällä poissa kaupoista viimeisten tuskallisten ruuhkaviikkojen aikana, saat enemmän aikaa kiireettömään tunnelmointiin, etkä vahingossakaan jää ilman jotain tiettyä. Joululahjaideoita on toivottu tänne blogiinkin joka vuosi, joten voitte vain arvata, miten suurella ilolla lähdin mukaan Dermosilin yhteistyöhön heidän juuri auenneen joulukauppansa tiimoilta. Jos nyt ei edeltä käynyt jo ilmi, on tämä fiilistely ja suunnittelu suht mieluisaa puuhaa allekirjoittaneelle.

Joululahjaideat1

Dermoshopin joulukauppa avasi siis ovensa tänään, ja sieltä löytyy toimivia joululahjaideoita moneen eri makuun – meikkipaketteja, ihonhoitoa, kodintuotteita ja niin edelleen. Kaikkia lahjaideoita kuitenkin yhdistää tyylikäs ulkomuoto – tuotteet ovat valmiiksi kauniissa pakkauksissa, joten homma on tehty laiskalle paketoijalle helpoksi. Ennen vihreän valon näyttämistä yhteistyölle halusinkin nähdä lahjapakkausten ja tuotteiden ulkonäön, ja heti ensimmäiset kuvat nähtyäni olin ihan myyty! Toisaalta ei mikään ihme, olinhan aikaisemmin lukenut kollegani Lauran kehut Dermosilin kauniista ja viimeistä yksityiskohtaa myöten mietityistä tuotepakkauksista. Ja Laura jos kuka on tarkka, mitä tulee designiin – olisin siis saattanut sokeasti luottaa tämän vannoutuneen esteetikon asiantuntemukseen.

Tuotteiden ulkonäön lisäksi plussaa kukkaroa miellyttävästä hintatasosta – kaikki lahjaideat ovat edullisia, alle 15 euroa (kaupan joulukalenteria lukuunottamatta). Ajattelin näin hyvissä ajoin tehdä pienen joululahjaoppaan inspiraatioksi – mitä antaa lahjaksi läheisille. Valitsin Dermoshopin valikoimasta tuotteita, jotka voisin paitsi itse antaa lahjana, mutta joista itsekin ilahtuisin! Kaikkia tuotteita on rajoitettu erä, joten jotain mieluisaa bongatessaan kannattaa toimia nopeasti. Toivottavasti tästä on apua joululahjaideoihin :)

Joululahjaideat_8 Joululahjaideat3 Joululahjaideat5

Jokainen varmasti tietää “jolla on jo kaikkea” -tyypin ja tällaisen kohdalla sitä helposti tuskastuukin, mitä ihmettä voisi antaa lahjaksi. Äidin, siskon tai ystävän lahjaan paketoisinkin hemmottelevia ihonhoitotuotteita tai kauniita arjen piristäjiä.  Yksi ensimmäisistä valinnoistani oli Let’s Celebrate -paketti, joka pitää sisällään hellän Lakritsi Käsisaippuan ja Käsivoiteen – näin tyylikkäät mustavalkoiset purtilot on kiva pitää esillä kylpyhuoneessa tai keittiössä. Lakritsin tuoksu on huumaava, makeannälkä iskee samantien! Mieltä lämmittää myös tieto siitä, että jokaisesta myydystä Let’s Celebrate -paketista lahjoitetaan 1 euro Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Uskon, että näistä ilahtuisi esimerkiksi siskoni tai anoppini, jotka tykkäävät yleellisesti pakatuista tuotteista.

Joululahjaideat4 Joululahjaideat6

Valkkasin myös nättiin pellavapussukkaan pakatut Creamy Oats -tuotteet – Kaura Suihkuvoiteen ja Vartalovoin, jotka sisältävät muun muassa ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa kauran siemenöljyä. Yllättäen valitsin vaihtoehdoista juuri nämä silmää miellyttävän yksinkertaisen pakkauksen perusteella, Suihkuvoide näyttää hyvältä kylppärissä ja Vartalovoi-purkkia voi pitää esillä yöpöydällä. Tuotteiden tuoksu on raikas, mieto ja aika unisex, sopii erinomaisesti vahvoja hajusteita välttävälle. Vartalovoi tuntuu iholla seuraavana aamunakin ihanan pehmeänä! Minusta myös Good Night -paketin idea on hauska vaikka kaltaiselleni nukkumista rakastavalle – se pitää sisällään Lakana- ja huonetuoksun sekä satiiniset silmälaput. Mietoa puhtaan pyykin tuoksuista huonetuoksua voi suihkauttaa ilmaan tai suoraan lakanoihin. Silmälaput ovat muuten reissatessa ihan must!

Joululahjaideat10

Mitäs sitten niille elämämme miehille – poikaystävälle, veljelle tai isälle? Miesten lahjat ovat yksiä suosikkejani, jotenkin koen ne kaikista helpoimmaksi. Poikaystävälle hankin lahjaksi usein jotain sellaista, josta tiedän hänen pitävän tai joka tulee tarpeeseen, mutta mitä hän ei ehkä itse tulisi ostaneeksi. Laadukas kosmetiikka on hyvä esimerkki ja toimii aina, oli sitten kyseessä juuri poikaystävän, isän tai vaikka veljen paketti! Samassa taloudessa asuvan kohdalla saattaa olla myös oma lehmä ojassa, kun saa tyylikkäät purnukat kylppäriin ;) Joulukaupassa on useampia miehille sopivia tuotteita, joista valitsin Suihkugeelin ja Deo Roll-onin sisältävän Adventure -pakkauksen sekä Gentleman -Partaöljyn. Kosmetiikan lisäksi pehmeät paketit on todettu toimiviksi, esimerkiksi aamutakki, tohvelit tai pyjama lämmittää ketä tahansa kaksilahkeista!

Joululahjaideat2

Eikä karvaisia ystäviämmekään ole unohdettu! Eri lahjavaihtoehtoja selatessani hymy nousi huulille tämän Best Friend -paketin kohdalla – totta kai ihmisen paras ystävä ansaitsee myös oman pakettinsa. Tämä ei välttämättä ilahduta itse koirulia yhtä paljon kuin popsittavat tai vinkuvat lahjat, mutta koiranomistajaa sitäkin enemmän. Tämä suloinen lahjapakkaus kätkee sisälleen hajustamattoman ja hellästi pesevän koirashampoon sekä tassupyyhkeen, jotka ainakin näin pitkäkarvaisen koiran omistajalle tulevat tarpeeseen. Koirien shampoopullot eivät yleensä ole mitään kaikista esteettisimpiä pitää esillä kylpyhuoneessa, vaikka kurakeleillä tassuja joutuu pesemään pahimmassa tapauksessa päivittäin. Tämän putelin voi kuitenkin huoletta jättää ammeen reunalle! Telma approves.

Joululahjaideat7

Sellaisia joululahjaideoita, toivottavasti näistä löytyi jotain mieluisia! Eipä tuntunut yhtään liian aikaiselta tässä samalla pyryttävää lunta ikkunasta katsellessani, enää puuttuu se herra Bublé taustalta ja höyryävä glögimuki kädestä ;) Ihana ihana joulun aika!

10 thoughts on “Joululahjaideoita jokaiselle

 1. Iih! Ihana postaus ja ihania tuotepakkauksia! Rakastan joulua ja sen odotusta yhtä paljon kuin sinä :D

  1. Hih ihana kuulla että tykkäsit postauksesta, kiitos Sofia! Olen siis löytänyt kaltaiseni joulufillistelijän ;) Tänään on ollut kyllä tunnelmointi huipussaan, kun saatiin yhtäkkiä luntakin!

 2. Täällä kanssa joulufiilistelijä. Olisin jo valmis laittamaan minikuusen esille mutta ehkä ei ihan vielä viitsi :D
  Seuraavaksi joululahjojen ostoon,

  1. Haha ihana! Juuri sanoin poikaystävälle, kuinka tänä vuonna tekisi mieli hankkia ekaa kertaa ihan oikea pikkukuusi ?

 3. Olipa tosi hyvä postaus Dermosilin joulutuotteista. Ja mikä uudistunut ulkoasu noilla tuotteilla, wow! Näyttävät ihanilta ja tuollaisia voi huoletta antaa lahjaksi tai laittaa omaan keittiöön tai kylppäriin esille. Onnistunut muodonmuutos todellakin! Meillä onneksi työpaikalla yksi työkavereista on Dermosil-edustaja, niin saan hänen kauttaan tilattua noita jouluksi :) Mukavaa joulun odotusta sinne, ei ole liian aikaista aloittaa ;)

  1. Voi kiitos Helena, kiva jos tykkäsit! Eikö vaan, niin tuotteiden kuin pakkaustenkin ulkoasu on todella tyylikäs, olin näistä niin innoissani :) Kuin myös ihanaa joulun odotusta! ?

  1. Eikö vaan, tosi onnistunut design :) Se on Bloomingvillen Sokokselta, joskin teippiä, itsekin luulin ostaneeni pakkauksen erilaisia naruja ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *