His & Hers

Lempparit1

His & hers! Sain hetki sitten Givenchyltä kokeiluun kaksi heidän uutuustuoksuaan, toinen minulle ja toinen poikaystävälle. Merkkihän oli tuoksujenkin saralla entuudestaan tuttu, sillä aikaisempi lempparihajuveteni oli juuri Givenchyn, mutta se aiheutti jostain syystä minulle allergisen reaktion ihottuman muodossa. Enpä muista allergisoituneeni aikaisemmin hajuvedestä, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Harmitti vietävästi, etten voinut enää käyttää sitä!

Mielenkiinnolla siis testasin, miten ihoni reagoi tähän uuteen Dahlia Divin Eau de Parfum Nudeen, mutta ihottuma pysyi tällä kertaa poissa. Ja onneksi, sillä tuoksu on mielettömän ihana! Minusta tämä on naisellinen, mutta kevyt ja aavistuksen vaniljainen kukkaistuoksu, juuri sellainen josta pidän. Givenchyn uudella Gentleman -tuoksulla taas yllätin poikaystäväni. Hauskaa miten hän kuvaili ensimmäistä kertaa tuoksua herrasmiesmäiseksi nimeä tietämättä, osui siis täysin oikeaan. Tästä vaikka lahjavinkkiä poikaystävälle kuusen alle :) Dahlia Divin kuuluu tämän hetkiseen tuoksujen suosikkikolmikkooni, jonka muita edustajia ovat Viktor & Rolfin perinteinen Flowerbomb sekä Diorin uusi Miss Dior. Tykkään kaikista kolmesta tuoksusta todella paljon, valinnanvaikeus siis aina kumpaa suihkauttaaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *