Five Favorites

Lempparit2

Pieniä kauniita yksityiskohtia ikkunalaudalla. Kävin siskoni kanssa Design Marketilla muutamia viikkoja sitten, enkä lähtenyt Kaapelitehtaalta ihan tyhjin käsin. Harakka iski silmänsä kullan kimallukseen Be & Livin osastolla, ja ihastelin simppeliä mutta hauskasti muotoiltua One -kukkavaasia. Olin silmäillyt tätä aiemmin netissä raaskimatta kuitenkaan ostaa korkean hinnan takia, mutta nyt se lähti mukaani Design Marketin alennuksen kera. Pala suomalaista designia ikkunalaudalla! Sisko totesi kuvan nähdessään, että onneksi ostin, kun sopii meille niin hyvin.

Keitto1

Keittolounaat, nam! En ymmärrä mikä siinä on, että miellän keittojen kokkaamisen aina kovin työlääksi, vaikka ne ovat maailman helpoimpia tehdä. Viime viikolla tein pitkästä aikaa tätä yhtä lemppariani, tomaattikeittoa, jonka reseptin löydätte vanhasta postauksestani täältä. Vaihtelua keittoon saa lisukkeita vaihtamalla, olen popsinut samaa niin vuohenjuustolla, raejuustolla kuin fetallakin.

PS. Rakastan myös tätä meidän keittiön uutta tasoa – tällä viikolla lupaan tarttua kameraan ja kuvata uudistuneen keittiön kokonaisuudessaan!

Koti4

Yllättävää että taas kultaista, heh. Tämä seinälle ripustettava kehikko (miksi en keksi tälle oikeaa sanaa? :D) löytyi Ikeasta, ja siihen saa kätevästi heitettyä esimerkiksi avaimet kotiin tullessa. Meiltä puuttuu muutenkin vielä lipasto eteisestä, joten tämä on paitsi kivannäköinen yksityiskohta myös näppärä näin laskutilan puutteessa. Lähipäivinä on kyllä pakko tehdä taas reissu Ikeaan, koska ensi viikonloppuna on sukulaisten tuparit, joten kämppä pitäisi saada valmiiksi!

Pinkki1

Blouse – Ginatricot (sponsored)

Pinkki on pop, kuten viime takkiasustakin huomasi! Harmaan eri sävyt ovat valloittaneet pitkälti vaatekaappini, joten ripaus väriä näyttää näin syksyn keskellä jotenkin tosi freesiltä. Tässä puserossa on erityisen nätti marjapuuroinen sävy, ja se sopii täydellisesti kultaisten yksityiskohtien kanssa.

Kynnet1

Kynsissäni on viime viikkoina ollut uusi suosikki tuttujen ja turvallisten nudesävyjen tai punaisen lakan sijaan, kun ostin Essien ruusukultaisen Buy Me a Cameon*. Tämä on ihana! Juuri sopivan neutraali, mutta kuitenkin vähän tavallisesta poikkeava sävy. Pysyy myös kynsissä ihmeen hyvin, olen parhaimmillani vedellyt tällä viikonkin menemään.

8 thoughts on “Five Favorites

 1. Aivan ihanan värinen tuo paita! Jokohan on saapunut kauppoihin? :D myöskin kynsilakkaa fiilailen, sama väri menossa täällä ihan nonstoppina, niin helppo ja silti näyttävä!!

  1. Hitsit tämä taitaa olla jo vähän vanhempaa mallistoa, kun sain PR-toimistolta joskus alkusyksystä. Vilma on paidan malli, mutta Ginan sivuilla näytti olevan vain kermanvaaleaa mynnissä. Tuo kynsilakka on kyllä niin kaunis, nimenomaan helppo mutta näyttävä! Ihanaa maanantaita, Adeliina :)

 2. Tuo kukkavaasi on niin nätti! Oon kanssa sitä monesti katsellut, mutten ole raaskinut ostaa :) Ihanan simppeli mut samalla tosi näyttävä. Ja tuo paita on ihan super ihanan värinen, ihana marjapuuro <3

  1. Se on niin kaunis! Onneksi Design Marketilla oli tosiaan pieni ale, jonka myötä raaskin :) Samoihin aikoihin näin tämän muuten alessa myös olikohan Finnish Design Shopissa, joten tulee varmasti alennuksia myöhemminkin!

 3. Oi, niin ihana tuo vaaleanpunainen paitis! Mutta mikä on se sun vyö? Onko se minkä merkkinen ja minkä värinen? Ihastuin vyöhön täysin.

  1. Mustan vyön olen ostanut niinikään Ginatricotista, mutta jo joskus loppukesästä, eikä enää näyttänyt olevan ainakaan nettikaupassa :/ Toivottavasti löytyy muualta!

 4. Tällaiset postaukset on aina niin kivoja!
  Oon katsellut tuota samaa be & livin maljakkoa, mutta vielä en ole tehnyt päätöstä sen suhteen :D

  1. Kiitos ihana, näitä on kiva tehdäkin :) I say go for it! Mietin itsekin pitkään, mutta nyt sitä tuossa ikkunalaudalla ihastellessa en voi kuin todeta että loistava ostos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *