Fall Wardrobe Essentials

Lupasin tehdä kovasti toivotun postauksen syyspukeutumisen kulmakivistä ja nyt vihdoin sain koottua tämän virtuaalisen vaatekaapin valmiiksi! Keskityin tällä kertaa takkeihin, ylä- ja alaosiin sekä asusteisiin, syyskengistä taas tein juuri oman postauksensa, joka löytyy täältä. Toivottavasti postauksesta on iloa sitä toivoneille, ainakin itse sai jo inspiraatiota tätä tekemällä ja huomaamalla, miten monia eri yhdistelmiä vaatekappaleista saisi aikaan :) Ihanaa viikonloppua!

Syysvaatekaapin_kulmakivet1

1. Navy villakangastakki, 2. harmaa takki, 3. nahkatakki, 4. tekoturkis, 5. untuvatakki, 6. boyfriendfarkut, 7. tekonahkahousut,
8. harmaat farkut, 9. hame – Zara, 10. haalari, 11. kashmirneule, 12. bleiseri, 13. neulemekko, 14. pitsipusero,
15. valkoinen pusero, 16. huivi, 17. pipo, 18. korvakorut, 19. kynsilakka, 20. hattu – H&M

Takeissa varmasti eniten käyttämäni yksilö on villakangastakki, jonka juuri nyt hankkisin joko pitkänä tummansinisenä kultaisin napein varusteltuna klassikkona tai harmaana. Pitkä takki lämmittää paremmin ja se on myös monikäyttöisempi esimerkiksi mekkojen kanssa. Alkusyksystä tulee paljon käytettyä myös nahkatakkia, ilmojen viiletessä taas otan esiin untuvatakin tai tekoturkikseni. Tämä kollaasin on sama kuin pari vuotta sitten aleista löytämäni Tiger of Swedenin, minullakin nähdyn harmaan lisäksi tämä olisi upea mustana tai vihreänä!

Alaosissa boyfriendfarkkuja ei tarvitse hylätä syksyn tullen, vaan ne näyttävät tummien sävjyen keskellä todella freesiltä ja tuovat vaihtelua. Kääräise vaan lahkeita hieman ylös ja parita ne nilkkureiden kanssa. Lisäksi suosin tekonahkahousuja ja harmaita tai mustia farkkuja, ruudullista hametta taas himoitsen ylipolvensaappaiden kaveriksi. Syksyllä ja talvella käytän harvemmin iltamenoissa mekkoja, mutta haalari taas on helppo ja aina tyylikäs vaihtoehto. Yläosissa rakastan pehmeitä neuleita erityisesti poolokauluksellisia sellaisia, myös neulemekkoa tulee käytettyä paljon. Musta pitsipusero käy iltamenoihin, valkoinen kauniisti laskeutuva pusero taas sopii sekä iltaan että arkeen.

Syksy on asusteiden kulta-aikaa! Lämmin huivi on tietenkin ihan must suojaamaan kylmältä ja viimalta, samoin kashmirpipo. Trenditietoinen pukee päähänsä nyt suuressa huudossa olevan baker boy -lakin tai baskerin, joille en kuitenkaan itse ole ihan niin lämmennyt, mutta klassisista huopahatuista taas pidän kovasti. Statementkorvakorut sopivat niin arkeen neuleeseen yhdistettynä kuin juhlaankin tuomaan vähän ekstraa. Kynnet vielä viininpunaisiksi, niin avot!

Linkit mainoslinkkejä

2 thoughts on “Fall Wardrobe Essentials

  1. Ah vihdoin tämä postaus! Itsellä kaappi näyttää hyvinkin samalta, tekoturkis on vielä hankintalistalla. Tuo tigerin oma on ihana, mutta hinta kovinkin suolainen :D saa nähdä miten käy!

    1. Voi kiva jos tätä on odotettu! Kaappi siis oikein hyvällä mallilla siellä jo :) Tuo Tigerin takin hinta on kieltämättä suolainen, minulla kävi mieletön tuuri kun löysin sen tuolloin joulualeista. On se kyllä lämminkin, olen käyttänyt sitä ihan paukkupakkasillakin. Toivottavasti vielä tärppää, Zaralla on ihana tekoturkis vaaleanpunaisena ja esimerkiksi Mangolla on ainakin aikaisempina vuosina ollut nättejä tekoturkiksia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *