Cotton Candy Coat

Tunnen oloni käveleväksi hattaraksi tässä vaaleanpunaisessa unelmassa. Olen haaveillut tällaisesta suloisesta karkkitakista jo aikaisempinakin syksyinä, mutta nyt sellainen löytyy viimein kaapista! Onhan se nyt piristävää vaihtelua harmaan ja mustan villakangastakin rinnalle – väkisinkin hymyilyttää kun vetää hämäränä sateisena syyspäivänä tämän niskaansa. Sovitin samaa takkia myös kirkkaanpunaisena, mutta hempeä vaaleanpunainen tuntui ehdottomasti enemmän omalta. Koko saisi kyllä olla itselleni yhden pienempi, vinkkinä siis että reilua mitoitusta, jos ihastuit tähän hattaratakkiin. Mahtuupahan ainakin kunnolla paksua neuletta alle, niin takilla pärjää talvellakin.

Hassua että on taas viikonloppu, tämä viikko hujahti jotenkin todella nopeasti. Eilinen meni kotona pientä potilasta hoivatessa, kun Telma käytettiin leikattavana. Vaikka ihan rutiinitoimenpide onkin, niin on sydäntä raastavaa nähdä pikkuruinen heikkona toipilaana tötterö päässään. Rauhallinen kotiviikonloppu siis meillä edessä, mutta juuri sellaista kaipaankin tähän hetkeen :) Ihanaa perjantaita!

Pink_coat9 Pink_coat5 Pink_coat6 Pink_coat7 Pink_coat4

Coat / KappAhl (sponsored)
knit / Tiger of Sweden
jeans / Zara
boots / Billi Bi
bag / Saint Laurent

I feel like a walking candy in this pastel pink wool coat – I absolutely love it! Been craving for a coat in this color every fall but now I finally have one. Have to say that it’s so refreshing to use a colorful coat for a change as I often tend to wear black or grey ones. You can nothing but smile when putting this on even though it would be raining cats and dogs. How do you like it? I especially love the combo of light pink and grey but there are many ways to combine this. Hope you have a lovely weekend!

Photos: Magicpoks / Edit by me

8 thoughts on “Cotton Candy Coat

 1. Moi. Näytät kyllä hieman siltä kuin olisit lainatakissa, muuten on kaunis yhdistelmä.

  1. Moikka Emilia! Vai lainatakissa, haha :D Minusta takki on ihana, vaikka vähän reilua mallia onkin!

 2. Ui juma! Tuo takki on maailman suloisin! :)
  Pakko käydä sunnuntaina katsomassa ja kokeilemassa tuota liikkeessä. Tosin takille ei olisi tarvetta, mutta saa nähdä voinko jättää sitä :D
  Ja ihanat kuvat muutenki!

  1. Tämä on kyllä niin söpö! Ja hei, takkien hankinta on Suomen sääoloissa ihan oikeutettua – villakangastakkiahan tarvitsee miltei puolet vuodesta ? Kiitos ihana!

 3. Kivan hempeä takki! Tosiaan vähän muutakin väriä syksyyn kuin sitä ainaista mustaa ja harmaata. :) Omaan käyttööni tosin olisi vähän liiankin hempeän värinen takkina, mutta samaa sävyä olevan collegepaidan ostin. Se olikin aikamoinen repäisy, etten ostanut sitä harmaata tai tummansinistä jotka olivat muut värivaihtoehdot! :D

  1. No niinpä, välillä vähän jotain muutakin! Syksyisin ja talvisin kun ei tule mitenkään liikaa käytettyä värejä, joten kivaa vaihtelua :) Vaaleanpunainen collegekin kuulostaa hyvältä! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *