Chunky Knit & Leather

Näpyttelen tätä parhaillaan junasta käsin, sillä olen matkalla pikavisiitille Helsinkiin. Aamupäivästä menen kampaajalle (Q Hairin Suvin takia tulen todellakin toisen kaupunkiin asti!), käväisen lounaalla ystävän kanssa ja hoidan pari työjuttua. Illaksi sitten takaisin Tampereelle. Onneksi junamatka on suhteellisen lyhyt ja menee äkkiä töitä tai opiskelujuttuja tehdessä, joten pystyy helposti tekemään tällaisia päiväreissujakin. Pistän Vesalat korviin ja ryhdyn hommiin – oltiin eilen kuuntelemassa Vesalaa Tampere-talolla ja vitsit mimmi on huikea livenä!

Asukuvat ovat jo useamman viikon takaa ja loaferit ovat ehtineet vaihtua nilkkureihin, mutta kuvat ovat jääneet luonnosten uumeniin. Vastaavaa on kyllä yllä nyt harvase päivä, tykkään hurjasti pehmoisen neuleen ja ronskimman nahan yhdistelmästä. Tässä Lexingtonin yksilössä on tosi kaunis neulos ja sen isoa kaulusta voi pitää myös näin olkien päällä. Pakko muuten vinkata, että tilasin itselleni vihdoin nämä* Twist & Tangon tekonahkahousut, jotka ovat lähes identtiset näiden kuvien Zaran versioiden kanssa, mutta paremmalla vetoketjulla ja pidemmillä lahkeilla varustettuna. Tosi hyvät päällä, tulevat varmasti näkymään piakkoin asuissa :)

Neule1 Neule4 Neule5 Neule2 Neule3

Knit / Lexington (sponsored)
pants / Zara (similar here*)
hat / Balmuir (sponsored, find here*)
bag / Saint Laurent
loafers / Flattered (sponsored)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

8 thoughts on “Chunky Knit & Leather

  1. Kiitos ihana! ? Tuolloin oli vielä niin upea ruska, onneksi ehdittiin kuvaamaan ennen kuin lehdet tippuvat tyystin.

 1. Oe, seems like a cozy knit you totally want to crawl into!
  I love the way you styled it with a pair of leather pants. The hat makes the outfit just complete. :)

  xx Carian

  1. This really is! I also like how you can wear it in many ways, like a loose turtleneck or as in these photos. Thanks dear – you’re always so kind ?

  1. Kiitos ihana Laura! Nahkahousut on kyllä niin kivat, “harjoittelin” itse vahapintaisilla pari vuotta takaperin kunnes uskalsin hankkia ihan tekonahkaiset. Ne tuoat tosiaan kivasti ekstraa ja toimivat niin iltamenoissa kuin arjessakin :)

 2. Onpa kaunis neule ja kaunis Jonna! ?❤ Minkä kokoinen tuo sinun neuöeesi on?
  Ihsnaa syksyn jatkoa!

  1. Kiitos kaunis! Neule on XS, Lexingtonin koot ovat yleensä pikkuisen reilumpaa kokoa ennemmin kuin pientä. Kuin myös ihanaa syksyn jatkoa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *