After the Hairdresser

Pikaisella Helsingin reissullani kävin tosiaan laittamassa tukan taas kuntoon, nyt on ihanan freesi fiilis! Käyn kampaajalla suunnilleen kolmen kuukauden välein, kesäisin väli saattaa olla pidempi auringon vaalentaessa, mutta etenkin näin pimeänä ja harmaana vuodenaikana tuntuu, että tummempi tyvi loistaa kasvaessaan entistä voimakkaammin. Muistelen välillä, miten ihmeessä pärjäsin Ranskassa asuessani lähemmäs kahdeksan kuukautta värjäämättä – tukassani oli aikamoinen köyhän naisen liukuvärjäys :D Eikä edes tehnyt kovinkaan tiukkaa, mutta Marseillen auringolla lienee osuutensa asiaan.

Mietin jälleen, pitäisikö kokeilla jotain tummempaa vaaleaa syksyä kohden, mutta päädyin kuitenkin pitäytymään tutussa ja turvallisessa puhtaassa vaaleassa. Siinä kun on kaikista kotoisin olo, eikä ainakaan tarvitse parin kuukauden päästä mielen taas muuttuessa ja vanhan lookin houkuttaessa kuluttaa tukkaa entisestään. Viileä vaalea on niin oma juttuni, ja Kampin Korttelin Q Hairin ihana Suvi osaa toteuttaa lopputuloksen täydellisesti :) Nyt brunssille – ihanaa sunnuntaita tyypit!

Hiukset1 TUkka2

4 thoughts on “After the Hairdresser

    1. Kiitos Jenna! Sulle sopii hieman tummempi ja lämpimämpi vaalea kyllä mielettömän hyvin :) Sävyllä on paljon merkitystä, onneksi kampaajalla on silmää oikean itselle sopivan sävyn valinnassa.

      Kuin myös ihanaa sunnuntaita sinne!

    1. Voi kiitos Sanna! Ei tätä ole tosin aina helppo ylläpitää näin puhtaan sävyisenä, mutta siitäkin huolimatta rakastan väriä :) Kuin myös kivaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *