4 x Beauty on a Budget

Postaustoiveita kysellessäni ilmi tuli myös kysyntä erinäisille budjettituotteiden suosituksille, kuten tein tovi sitten esimerkiksi laukkujen tiimoilta. Myös kosmetiikka kiinnosti, ja nyt meikkipussissani sattuikin sopivasti olemaan neljä maininnan arvoista markettituotetta!

Paras_markettiripsari

Otin taas loppukesästä laittamani ripsienpidennykset pois, joten naturellina mennään jälleen. Ja sehän tarkoitti uuden ripsivärin hankintaa, eikä valinta ollut vaikea, kun tämä L’Oréalin Paradise Extatic -ripsari on niittänyt niin paljon kehuja. Ja olihan se kaikkien kehujen arvoinenkin! Ripsiväri tuo massaa kerrostamalla sopivasti runsautta hentoihin räpsyihini ja pitää ne ojossa koko päivän, lisäksi se on helppo poistaa niin meikinpesuvaiheessa kuin ohi menneet tuhrut luomiltakin. Ihan loistava! Plussaa myös tyylikkäästä ruusukultaisesta purtilosta.

Paras_markettimeikkivoide

Valittelin ystävälleni kuinka jokainen meikkivoide kuivahtaa päivän mittaan iholleni ruman näköiseksi ja hän suositteli käyttämäänsä Maybellinen Fit me! Matte Poreless -meikkivoidetta. Sana matta meikkipohjassa tuo mieleeni nimenomaan superkuivan koostumuksen, minkä vuoksi en olisi osannut itse tarttua tähän kaupan hyllyllä, mutta tämä olikin todellinen yllättäjä. Meikkivoiteen koostumus on yllättävän kevyt, mutta kerrostamalla saa tarvittaessa ihon punnakkuudenkin peittoon. Lopputulos on nätin kuulas, mutta kuitenkin matta, eikä meikkipohja jää karisevan kuivaksi. So far olen ihan myyty, todella hyvä kympin meikkivoiteeksi!

Paras_kulmaväri

Viimeisenä vielä kaksi tällä hetkellä kovassa käytössä olevaa tuotetta Lumenelta. Tätä kulmaväripalettia olen ylistänyt ennenkin ja käyttänyt yhden paletin aikoinaan loppuun. Välissä käytin Ranskassa asuessani Kikosta ostamaani vastaavaa, mutta nyt taas paluu kotimaiseen suosikkiin. Puuterimaisten värien koostumus on täydellinen ja vaaleampaa sekä tummempaa sävyä sekoittamalla saan miksattua juuri omille piirteilleni sopivan. Nordic Noir -sarjan silmänrajaustussilla taas saa tehtyä intensiivisen mutta siistin rajauksen ripsien tyveen. Kärki on niin ohut, että tällä onnistuu eyelinereita kaihtavakin!

Paras_markettiripsari2

Tässä vielä in action  kaikki edellä mainitut jokapäiväisessä käytössäni olevat tuotteet :) Löytyikö joitakin samoja suosikkeja?

8 thoughts on “4 x Beauty on a Budget

 1. Ei ole samoja suosikkeja, ainakaan vielä. ;) Mutta ehdottomasti, kun joki tuote pääsee loppumaan haluan testata näitä sinun vinkkaamiasi.

 2. kuivuus ja punaisuus löytyy myös täältä ruudun toiselta puolelta! karkaako sulla meikkivoide päivän mittaan poskilta/otsalta/nenältä vai saatko meikin pysymään koko päivän ja miten?? apuaa :D

  1. Tämä Maybelline on yleensä pysynyt aika hyvin, kunhan vaan puuteroi kevyesti myös. Ehkä kaikista paras pohja siihen ihan pahimpaan talviaikaan on bareMineralsin mineraalimeikkipohja. Tärkeää on myös kosteuttaa ihoa kunnolla ennen meikkipohjan laittoa, joten seerumit ja päivävoiteet ekstrakosteuttaviksi :)

  1. Toki saat! Se on Urban Decayn Naked -sävy, tykkään just nyt ihan hurjasti siitä ja vähän tummemmasta Liarista :)

 3. Heippa, Olen blogisi uusi lukija. Sulla on tosi ihana blogi, kauniita kuvia. <3
  Itse kans kiinnostuin tuosta huulipunasta, mutta googlaamalla en löytänyt. Viitsitkö laittaa linkkiä, että mistä voisi tilata?
  Entäs mitä luomiväriä käytät? Kiitos jo etukäteen vastauksistasi ja mukavaa päivää! :)

  1. Heippa RiikkaMaria! Voi tervetuloa blogini pariin ja kiitos kauniista sanoistasi :) Tismalleen tuota sävyä en löytänyt äkkiseltään kun googlasin, mutta kyseessä siis tämä huulipuna, https://www.sokos.fi/fi/sokos/urban-decay-vice-lipstick-cream-huulipuna-34-g?nosto=productpage-1&cm_sp=tuotesivu-_-productpage-1-_-nosto. Näissä kuvissa näkyvän Naked -sävyn olen ostanut itse muistaakseni juuri Sokokselta, joten paikan päältä uskoisin löytyvän.

   Luomivärinä käytän arkisin aina Chanelin vaaleaa helmiäistä Ivory -sävyä, joka on ollut vakkarini jo vuosia. Tummempia sävyjä laittaessani käytössäni on viime aikoina ollut Smashboxin paletti, jonka esittelinkin juuri täällä, https://jonnaluukko.com/2017/08/taman-hetken-suosikit-meikkipussissa/.

   Toivottavasti näistä on apua, mukavaa päivää sinnekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *