Viikonlopun aloitus

Viikonloppu alkoi eilen varsin kivoissa merkeissä treffatessani ystävääni aamupalalla. En olekaan toviin käynyt ulkona aamiaisella, joten tällainen tuo aina ihanaa pientä ekstraa arkeen! Paikaksi valikoitui yksi Kallion sympaattisimmista kahviloista – pieni ja tunnelmallinen Kahvila Sävy Aleksis Kiven kadulla. Täällä kävimme itse asiassa viime kesänä toisen kaverini kanssa kerran aamupalalla ennen töitä, joten tarjonta oli jo hyväksi todettu. Croissant ja jogurtti herkullisella omatekoisella myslillä erikoiskahvin kanssa maksaa vain 9 euroa, mikä on vielä aika kohtuuhinta aamiaisesta. Sävyssä on ihana fiilis ja ystävällinen palvelu, suosittelen piipahtamaan jos ei ole vielä tuttu kahvila!

Viikonloppu on siis alkanut kovin ruokapainotteisena ja sama rata jatkuu. Eilen illalla vietettiin pizzailtaa tyttöjen kanssa (suositus Oulunkylän kehutulle Capperille!) ja tänään olen menossa erään ystäväni kanssa syömään. Ei yhtään hullumpi viikonloppu siis ja parasta on ollut ehtiä nähdä monia ystäviä kunnolla ajan kanssa. Sunnuntaina sitten takaisin Tampereelle – ai että odotan jo pääseväni sinne pitkästä aikaa <3 Ihanaa lauantaita!

PS. Iso kiitos vielä kaikista tänne heittämistänne postaustoiveista! Nyt on listalla paljon kivoja ideoita odottamassa toteutusta – hyvä startti syksylle :) Olette huippuja!

Kahvilasävy3 Kahvilasävy2 Kahvilasävy1 Kahvilasävy5 Kahvilasävy4

12 thoughts on “Viikonlopun aloitus

 1. Tuolla mä kävin aamupalalla ennen haastattelua superiin työharkkapaikkaan. Nyt tepastelen harkassa sulta ostetuilla mokkakengillä. ;) Kiitos niistä ja aurinkoista viikonloppua! <3

  1. Eikä, ihana kuulla että kengät ovat arvoisessaan käytössä – kiitos vaan itsellesi! Ja mahtavaa että harkkapaikan kanssa onnisti :) Aurinkoista viikonloppua sinnekin, aivan mieletön keli tänään <3

  1. No eikö! Tuolla on tosi tunnelmallista ja ihanan persoonallinen sisustus :) Eikun testaamaan joskus!

 2. Heippa, kysyisin onko sulla kuvissa Samsoe&Samsoen neule/muistelenko väärin, että omistaisit sellaisen? Oletko ollut tyytyväinen? Onko nyppyyntynyt tai irtoaako paljon irtokarvoja esim. mustiin housuihin? Miten olet hoitanut pesun, kun pesuohjeissa vissiin sanotaan, että tuote pitäisi pestä käsin? Haaveilin Samsoen neuleesta jo viime syksynä ja sillon en raaskinut ja jäin nuolemaan näppejäni. Edelleen tekisi mieli hankkia neule, mutta hoito/hyvänä pysyminen kuitenkin mietityttää hieman..
  Ihanaa syksyn alkua sinulle! :)

  1. Heippa Laura! Voi kyllä ja mulla itse asiassa kävi aikamoinen kömmähdys sen kanssa. Käytin neulemekkoa viime syksystä asti koko ajan, toki se hieman nyppyyntyi ahkerassa käytössä, mutta kasmirkampa on hyvä siihen tarkoitukseen siistimään matskua. Irtokarvoja irtoaa alkuun, mutta ei mielestäni sen koommin myöhemmin. Mutta niin, siihen kömmähdykseen. Olin pessyt neuletta aiemmin käsinpesuohjelmalla koneessa ja se oli toiminut hyvin. Tässä jokin aika sitten ajattelin pestä neuleen nyt syksyn alkaessa, mutta tuli joku mielenoikku kun päätin pestä sen normiohjelmalla mutta 30 asteessa ja tosi pienessä linkouksessa. Eiköhän se kutistunut ihan käyttökelvottomaksi, voi itku että ärsytti ja harmitti!! En ole ikinä pilannut mitään neuletta pesussa ja vielä kun vähän arvokkaampi sellainen kyseessä niin olin ihan maani myynyt.

   Nyt kun mekkoa tuli taas Booztille myyntiin en voinut olla tilaamatta uutta kappaletta, se kun on ihan ehdottomasti yksi lempivaatekappaleitani ja super monikäyttöinen (käytän myös neuleena kääntäen helman lyhyemmäksi). Lienee varmaan sanomattakin selvää, että olen jatkossa pesun kanssa äärimmäisen varovainen ja pesen korkeintaan sillä hellällä käsinpesuohjelmalla!

   1. Hei nyt on pakko laittaa kiitokset sekä kysyjälle että vastaajalle. Olen himoiten katsellut yhtä Samsoen neuletta ja miettinyt, miten se kestää käytössä ja raaskisiko. Nyt sattumalta sainkin vastauksen! :D Kiitos siis kummallekin ja mukavaa viikonloppua! :)

     1. Moi!
      Meinaatko tosiaan, että noita Samsoen neuleita uskaltaa pestä koneessa? :o Mä oon pessyt käsin tai sitten, jos ei ole ollut varsinaisesti mitään likaa, niin lähinnä vaan tuulettanut. Koneeseen en ole uskaltanut laittaa, vaikka meidän pesukoneessa onkin sellainen käsinpesu/villapesuohjelma. Ostin myös Stockalta ihan kasmirille/villalle yms tarkoitettua pesuainetta. Mä vaan niin pelkään, että pilaan neuleet, jos laitan ne koneeseen… :D Minkälaisella ohjelmalla oot pessyt? Linkousta ei varmaan ollenkaan?
      Mistähän muuten tuollaisen kasmirkamman löytäisi? Mistä olet ostanut omasi? Auttamattahan nää Samsoekin neuleet nyppyyntyy, varsinkin, kun mäkin käytin viime syksynä/talvella niitä lähes taukoamatta, joten kampa olisi enemmän kuin tarpeellinen. Multa löytyy Nor -neulemekkoa kahdessa eri värissä (hups…) ja sitten myös pitkänä se neuletakki. :) Ihania kaikki. Nythän neulemekosta on tullut vielä uutuusvärikin, avocado mel, joka on ehkä pakko myös kotiuttaa omaan vaatekaappiin…:D Sun blogin kautta silloin viime vuonna bongasin kyseisen mekon ensimmäistä kertaa, ja se on ollut ihan paras ostos ikinä! :D

     2. Hih no en tietysti ota vastuuta jos joku pesee neuvostani koneessa ja pilaa neuleen :’D Mutta itse olen pari kertaa kaudessa pessyt Samsoen neuleita, muuten toki tuulettanut, mutta tuolla villa/hienopesuohjelmalla ei ole mennyt miksikään. Siinä ei ole linkousta lainkaan tai sitten ihan minimaalisen vähän, en nyt tarkalleen muista.

      Kasmirkamman sain joskus jostain PR-paketista ja omani taitaa olla Arelan jos en ihan väärin muista, mutta varmasti esim. Stockalta tai sitten jostain vaateliikkeestä. Neulemekko on kyllä niin ihana, ahh!

 3. Pakko nyt vielä kommentoida, että kannattihan nuo neuleet pestä koneessa, ei käynyt kuinkaan! Pesin tosiaan sillä villapesuohjelmalla ja käytin villapesuainetta ja linkous pienin mahdollinen. :) niin ja pesin yksi neule kerrallaan. Musta tuntuu, että ne näyttävät melkein paremmilta nyt pesun jälkeen, jos se edes voi olla mahdollista. ? Kammankin löysin Arelan nettisivuilta ja se lähti tilaukseen, postitus ei maksanut kuin pari euroa. ?

  1. Hei loistavaa! Uskallan siis taas tarpeen vaatiessa pestä omanikin selvittyäni kutistumisepisodista :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *