The First Fall Outfit

Viime päivinä on ollut vielä parhaimmillaan ihanan lämpimiä syyskelejä. Eilen aamusta kotoa lähtiessäni ilmassa oli kuitenkin kunnolla syksyn tuntua ja ripotteli taivaalta pikkuisen vettäkin, joten kaivoin syystakit ja paksummat neuleet esiin. Kuumahan siinä pooloneuleessa silti päivän mittaan tuli auringon pilkahdellessa pilvien välistä – vaikeaa kun ei ikinä tiedä miten varustautua! Tällaisessa syksyisessä kokonaisuudessa kuitenkin eilen viipotin keskustassa menemään, ensin lounastreffeillä kahden ystäväni kanssa ja myöhemmin piipahtaen Heidi Klumin & Lidlin lanseeraustilaisuudessa.

Otin pitkästä aikaa käyttöön tämän vihreän liehutrenssin, jonka ostin toissa keväänä Ranskasta. Muistan vieläkin kuinka en ensin Pariisissa tätä sovittaessani raaskinut ostaa takkia, mutta Marseillessa myöhemmin siihen törmätessäni en voinut enää poistua kaupasta tyhjin käsin. Käytin takkia tuolloin lähes kyllästymiseen asti, mutta silti kaivoin sen mielelläni jälleen esiin. Palmikkoneule on jo vuosia vanha, farkut taas ostin pari viikkoa sitten kaivatessani tummia revittyjä mom jeanseja – tummat farkut ovat taas kivaa vaihtelua käytettyäni koko kesän pelkkiä sinisiä. Nyt eikun kivaa viikonloppua kaikille :)

Syysasu5 Syysasu7 Syysasu4 Syysasu6 Syysasu1

Coat / American Apparell
knit / Lindex
jeans / Ginatricot
bag / Saint Laurent
boots / Billi Bi (find here*)

Here’s the very first fall outfit! Luckily we’ve had many warm September days but yesterday it really felt like autumn when I was taking our puppy out for a walk in the morning. Decided then that it’s a good day to wear a chunky knit and a flowy trench coat! Ended up sweating in this outfit after all haha – it’s a difficult season when you can never know whether it’s actually cold or warm outside. I really like this outfit though – what do you think? Hope you have a lovely weekend!
Photos: Essi / Edit by me

8 thoughts on “The First Fall Outfit

 1. Niin ihania nämä <3 ja todella kiva mutta simppeli asukokonaisuus – tuo punainen huulipuna kruunaa kaiken :)

  On kyllä totta, että on todella vaikea pukeutua, meilläpäin varsinkin kun sataa yhtäjaksoisesti jo ties kuinka monetta päivää – on lähes mahdotonta pukeutua tyylikkäästi tai saatika niin ettei ole kylmä tai liian kuuma :'D

  1. Kiitos ihana! Nyt olen taas innostunut tummemmista huulipunista kesän kirkkaiden värien jälkeen, niillä saa tuotua helposti koko asuun sitä jotain :)

   Voi ei, sade on kyllä se inhottavin! Ei niin väliä jos on pilvistä tai vähän viileää, mutta sadepäivä vie kyllä aina kaiken mahdollisen asuinspiraation :D Toivotaan että viikonloppuna saataisiin nauttia vähän paremmista säistä taas!

 2. Pitäisi itsekin kaivella pikkuhiljaa ohuimmat neuleet kaapin perältä käyttöön. Vastahan ne sinne tungin! Vaikka ei yhtään harmita niiden ajankohtaisuus, pidän paljon enemmän niistä kuin shortseista. ;) Ohuet neuletakit on kyllä olleet käytössä kesälläkin tarvittaessa, mutta neulepaidat tekevät minulle syksyn.

  1. No niinpä, vastahan talvivaatteet laitettiin kesän tieltä pois. Minäkin kyllä olen ihan syyspukeutumisen fani neuleineen takkeineen päivineen, joten ei haittaa ;)

  1. That’s so kind of you – thank you sweetie! Have a lovely Sunday in Poland :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *