The Denim Jacket

Kirjoittelin farkkutakista aiemmin postauksessani täällä, ja itse asiassa samana päivänä löysinkin itselleni rotsin! Ostosprosessi oli maailman nopein – kiireessä kävelin sisään H&M:lle, bongasin rekiltä netistä katsomani takin, joten eikun sovituskoppiin ja kassan kautta kotiin. Ekalla sovituksella siis yllättäen natsasi, mutta tässä olikin kaikki kohdallaan. Suurimpina kriteereinä minulla oli hiukan kulunut vaalea denimin sävy ja reilu malli, joka ei tuonut mieleen niitä traumat aiheuttaneita yläasteiän piukkoja lyhyitä farkkutakkeja.

Harmi että takki löytyi vasta elokuun puolella, sillä tämä olisi ollut täydellinen moniin kesän rientoihin. Mitäs olin hitaasti lämpenevää sorttia taas kerran. Onneksi olen ehtinyt käyttää takkia mekkojen kanssa ja nyt ilmojen viilettyä se saa jatkoaikaa pitkien lahkeiden ja alle sujautetun paksun neuleen avulla. Hauskaa muuten miten joka toinen hetki mulla on takin kanssa cool olo ja joka toisena taas tuntuu että näytän ihan joltain kasarifaijalta. Daddy cool – I’ll accept that. Joka tapauksessa farkkutakki on täydellinen rentojen päivien valinta, miten lämpesinkin sille vasta nyt taas vuosien jälkeen!

Denimjacket3 Denimjacket2 Insta1 Insta2 Denimjacket1

Denim jacket / H&M
knit / Ginatricot (sponsored)
jeans / Zara
sunglasses / Ray-Ban (sponsored, find at eyerim)
bag / Saint Laurent
sneakers / Superga (sponsored)

2 thoughts on “The Denim Jacket

  1. Ihania kuvia ja aivan ihanan sävyinen takki <3! Mulla on kans oman kanssa vähän sellainen viha-rakkaus – suhde. Välillä se on niin cool ja sopii kaiken kanssa kun toisinaan tuntuu ettei se mätsää minkään kanssa niinkuin haluisin :D

    1. Kiitos ihana! Haha, ihan sama fiilis ;) Harmi tosiaan että kohta alkaa olla farkkutakin aika jo ohi, olisipa se löytynyt jo aikaisemmin kesällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *