Syyskenkiä

Postaustoiveita teiltä kysellessäni sain hurjasti hyviä ideoita ja olen kirjannut niitä itselleni ylös. Eräs lukija esitti toiveen syyskenkäpostauksesta ja tartuin siihen hetimmiten tutkimalla valikoimia. Tässäpä siis 12 kaunista kenkäparia!

Kengät11.Kumisaappaat, 2. varrettomat kumisaappaat, 3. tennarit, 4. korkonilkkurit, 5. ylipolvensaaappaat, 6. nilkkurit,
7. nudet nilkkurit, 8. mokkanilkkurit, 9. nilkkurit, 10. loaferit, 11. bootsit, 12. nilkkurit

Aloitetaan käytännöllisimmistä – Suomen oloissa kun ei ilman kumisaappaita juuri pärjää. Hunterit ovat klassinen valinta, mutta jos kumpparit tulevat lähinnä kaupunkikäyttöön etkä halua hiostavia pitkävartisia saappaita, niin kannattaa tsekata lyhytvartiset versiot, joita löytyy niin samaiselta merkiltä kuin muiltakin. Syksyllä käytän myös paljon tennareita, joskin kevyet kangastennarit vaihtuvat lämpötilojen viiletessä Adidaksen Stan Smitheihin. Näin alkusyksystä pärjää myös vielä nahkaisilla loafereilla, jotka olisivat hyvä valinta esimerkiksi töihin.

Saappaat ovat jääneet itselläni hieman unholaan ylipolven saappaita lukuunottamatta, omani esittelinkin juuri täällä. Eniten käyttöä saavat nilkkurit, joissa suosin matalalla korolla varustettuja, hieman kärjestä teräviä chelsea boot -mallisia tai mokkanahkaisia soljellisia. Mustat ovat värinä käytännöllisin ja huolettomin valinta. Suosikkibrändejäni ovat muun muassa Vagabond, Billi Bi ja Wonders, joissa on niin kaunis ulkonäkö kuin mukavuuskin kohdallaan. Arkinilkkureiden lisäksi kaapista on hyvä löytyä myös sirommat ja korkeammalla korolla varustetut versiot, jotka voi helposti yhdistää iltamenoissa juhlavampiinkin asuihin. Ekstrana vielä kylmempiä talvi-ilmoja ajatellen Timberlandit, joita ei vielä itseltäni löydy, mutta näissä bongaamissani matalissa siroissa yksilöissä voisin hyvinkin tepastella tulevana talvena menemään!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

4 thoughts on “Syyskenkiä

  1. Kiitos bostaustoiveeni täyttämisestä! Voi olla, että uusien nilkkurien lisäksi on pakko hankkia nuo matalavartiset saappaat, varsinkin viimeistään, kun loskelit valtaa Suomen… Niin sirot ja kauniit ja kuivatkin jalat kiittäisi;)

    1. Eipä kestä, ihanaa että postaus tavoitti sinut! Tuollaiset matalavartiset ovat kyllä ehkä käytännöllisemmät kuin ihan pitkät kumisaappaat, ellei nyt ole tarkoitus talsia jossain ihan heinikossa ;) Mukavaa viikonloppua sinne!

  2. Minä oon ollut yleensä ihan saapikastyttö, syksyt syyssaapikkaissa ja talvisin sellaisissa joissa vuorta, näin kohta kymmenen vuotta. :D Viime syksynä/talvena olin kuitenkin nilkkureissa, saapikkaat eivät jotenkaan eksyneet jalkaani kuin muutaman kerran. Talvinilkkurit olivat samat jotka ostin toissavuonna mutta jäivät silloin pahasti saapikkaiden varjoon, viime talvena olivat kuitenkin ihan lempparit ja kevään tullen oikein harmitti laittaa ne kesäteloille. ;) Näin ne lempparit muuttuu!

    1. Niin se maku tosiaan aina vähän muuttuu! Minäkin kuljin monta vuotta aina syksyt ja talvet saappaissa, kun taas nyt viime vuodet nilkkurit ovat vieneet voiton :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *