Randoms lately

Random1

Söpö uusi collegepuseroni H&M:ltä. Valkoinen on tosin äärimmäisen arka väri kaltaiselleni sottapytylle ja rinnuksilta löytyy jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen muun muassa vesimelonit ja bologneset.

Random5

Paikka jossa vietän suurimman osan ajastani arkisin. Makuuhuoneesta puuttuu yhä työpöytä, joten ruokapöytä on toiminut työpisteenäni. En tosin valita, ihanan valoisa spotti ikkunan äärellä ja lyhyt matka jääkaapille. Tässä meneillään iltapäiväkahvit Kolmen Kaverin Paahdettu pähkinä & kinuski -jätskin kera, morjens miten hyvää.

Random7 Random6

Joogamatolla klo 8.30 – ei yleinen näky tällaiselle unikeolle. Tämä Röhnischin aamujooga oli kuitenkin ihana startti päivälle! Ja kuinka makea tuo joogapöksyjen uusi kukkakuosi on? Joka kerta tällaisten joogatilaisuuksien jälkeen muuten mietin, että pitäisi ruveta käymään joogassa, jos vaan joskus saisi vielä ihan oikeasti aikaiseksikin. Ehkä syksyllä Tampereella?

Anton1

Murut Tampereella jätskillä. Minetti on täällä suunnilla lempparini, luulen kyllä että jätskikioskille ei tule enää pahemmin sunnattua. Telma on muuten onneksi näiden kuvien oton jälkeen käynyt trimmaamon käsittelyssä, joten näyttää taas vähän siistimmältä kuin tämä turrikka tässä :’D

Random2 Random3

Sisustusinspistä ja päiväkahvit Lillan Hotel & Café Butikissa Viinikassa – Tosi kauniiksi laitettu paikka, jossa viihtyisi niin sisätiloissa kuin ulkona puutarhassakin! Lounassalaatit kuulostivat hyviltä, joten tänne on palattava vielä uudemmankin kerran :)

8 thoughts on “Randoms lately

 1. Onpa kyllä kivan näköinen sisustus tuolla kahvilassa ja söpö hupparilöytö! :) Oletko muuten löytänyt Tampereen kotiin vielä kivaa olohuoneen mattoa? Itsellä olisi myös joku kiva etsinnässä..

  1. Sisustus oli tuolla kyllä ihan nappi, kivasti omanlaisensa. Emme ole vielä hankkineet mattoa, mutta alamme pikkuhiljaa kallistua VM-Carpetin nukkamattoon, luultavasti harmaana niin saa vähän jotain väriä valkoisen keskelle. Himoitsin ensin mustavalkoista paimentolaistyylistä mattoa, mutta ehkä päädytäänkin yksiväriseen joka ainakin varmasti miellyttäisi silmää pitkään. Tsekkaa VM:n lisäksi esimerkiksi Elloksen, Jotexin ja Adoran valikoimat, josko löytyisi sopivaa :) Matto on kyllä niin hankala hankinta, kun se on niin hallitseva elementti!

 2. Eiih, miksei tota Viinikan kahvilaa ollut sillon, kun vielä asuin Tampereella, iso nyyhk, näyttää niin kivalta. Ja asuin vielä ihan siinä järven toisella puolella Iidesrannassa ja monesti tuli harmiteltua, kun siellä suunnassa ei oikein mitään kivoja paikkoja ollut… Tuntuu, että Treellä on kyllä näiden viimesen parin vuoden aikana ravintoloita ja kahviloita putkahdellut ihan mielettömästi, kaverit puhuu jatkuvasti paikoista, jotka on itelle ihan never heard. Hahah tai sitten se oma elämä pyöri sillon vaan niin paljon yliopistolla, että tuli missattua hyviä paikkoja :D
  Paljon aurinkoenergiaa Ausseista ja tsemppiä Treelle kotiutumiseen! :)

  1. No voi hitsi! Tampereelle on kyllä tullut viime vuosina kivoja rafloja ja kahviloita, joskin juuri puhuttiin erään ystävän kanssa että joku sellainen ihana trendikäs aamupalapaikka sieltä vielä puuttuu – Helsingin Kuuman tai Healthinkin kaltainen. Sitä siis vielä odotellessa ;) Kiva kyllä päästä nyt testaamaan enemmän paikkoja siellä!

   Oih, Aussit herättää vähän kateutta! Nauti auringosta siellä minunkin puolestani :)

 3. Heii kyselisin kokemuksia noista teidän wieniläistuoleista? Onko mukavat istua? :)
  Meillä on pyöreä pöytä ja tuntuu että nuo on ainoot tuolit mitkä sopii sen kanssa.
  Avokki ei kyllä lämmennyt noille.. :D

  1. Heippa! Me ollaan oltu kyllä supertyytyväisiä, tuolit on tosi hyvät istua. Itsekin tosiaan työskentelen päivisin tuossa pöydän äärellä ja pylly viihtyy tuolilla helposti useammankin tunnin, heheh. Pyöreän pöydän kanssa nämä olisi kyllä upeat! Nyt vaan vielä avokki lämpeämään tuoleille ;)

 4. Tampereelta löytyy Om Yoga nimisestä paikasta aivan ihanaa hot joogaa. Kävimme kaverin kanssa jonkin aikaa, todella tehokasta ja tunnin jälkeen olo oli aivan ihanan rentoutunut. Nyt vauva-arjessa sinne ei kerkiä mutta suosittelen kokeilemaan. :)

  1. Moikka! Kiitos vinkistä, kuulostaa hyvältä :) Itse asiassa tuota paikkaa katselinkin ollessani Naapurissa kahvilla, täytyy siis käydä joskus testaamassa jompikumpi joogapaikoista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *