Printed Dress Fall Edition

Viime päivät ovat kuluneet molempien työhommien myötä Helsingissä ja vielä on vähän jäljellä täällä ennen Tampereelle paluuta. Olen nauttinut täällä ollessa siitä, kuinka paljon olen nähnyt perhettä ja kavereita. Olen saanut naapurissa asuvan ystävän yllättäen luokseni iltapäiväkahville, käynyt isosiskon kanssa Helsinki Design Marketissa kiertelemässä, nähnyt toista siskoa ja tämän pikkuisia, nauttinut äidin ruuista, treffannut monia bloggaajakollegoja pressien sekä kahvittelujen merkeissä ja lähtenyt extemporesti lasillisille ystävien kanssa. Ihan parasta!

Mitä jo opiskeluvuosieni aikana opin, niin kivaa muualla asumisessa on se, kuinka haluaa aina kotikaupungissa käydessä käyttää ajan mahdollisimman hyvin hyödyksi ja nähdä paljon läheisiä. Tällekin viikolle kalenteri näyttää varsin täydeltä, ja aion ottaa kaiken ilon irti vielä täällä ollessa. Toisaalta odotan myös sitä, että pääsemme kunnolla rauhassa asettumaan Tampereelle ja muodostamaan omaa arkea siellä. Tosin mihinkäs tässä on kiire :) Nyt toivotan näiden muutamien viikkojen takaisten Köpiksessä otettujen asukuvien myötä kivaa uuden viikon alkua teille!

Asu_Ganni2

 

Asu_Ganni6 Asu_Ganni3 Asu_Ganni1

Leather jacket / All Saints
dress / Ganni
bag / Saint Laurent
boots / Billi Bi

Photos: Kira Kosonen / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *