Polka Dots & Khaki

Kuten jo mainitsin on varastossa vielä pari asua mekkojen ja paljaiden säärien kera, ennen kuin päästään siirtymään näiden viileämpien kelien asuihin. Tätä mustavalkoista pilkullista mekkoa on nähty täällä blogissa jo sata ja yksi kertaa, joten ei varmaan mikään yllätys, että voin nimetä sen yhdeksi kuluneen kesän suosikkivaatekappaleistani. Toivottavasti ette siis pane pahaksenne jälleen yhtä yhdistelmää mekon kanssa ;) Pilkkumekko sopii mielestäni tosi kivasti khakitakin kanssa, kerrankin muistin myös kuvata mekon sellaisenaan ilman takkia.

Nämä muutama viikko sitten räpsityt asukuvat ovat muuten ensimmäiset Tampereella napatut sellaiset! Onneksi asukuvausseuraa löytyy täältäkin, meillä klikkasi Maj’n kanssa kameran takana loistavasti – ja no muutenkin tietysti, istuskeltiin kuvien jälkeen pitkä tovi sushilla ja pyörähdettiin vielä kaupoillakin. Olen jo haukkana pistänyt aina mieleen kaikki kivat kuvausspotit sellaisia bongatessani, joten syksy ja asukuvat uusissa maisemissa täältä tullaan!

Pilkkumekko3 Pilkkumekko2 Pilkkumekko4 Pilkkumekko1 Pilkkumekko6 Pilkkumekko5

Dress / Zara
jacket / H&M
sneakers / Adidas (sponsored)
bag / Saint Laurent
watch / Daniel Wellington (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban

Even though the current degrees are more suitable for jeans and knits I still have a couple of outfits with dresses and bare legs in my drafts. Before beginning with the fall outfits let’s publish these first! This polka dot dress has definitely been one of my favorite pieces during this summer and you’ve already seen it in a few outfits – this time paired with a khaki jacket and sneakers. I really have my eye on everything polka dot right now and luckily I recently bought a blouse in the same pattern, so I don’t have to abandon dots in spite of the autumn ;)  What do you think – yay or nay for polka dots?
Photos: Magicpoks / Edit by me

4 thoughts on “Polka Dots & Khaki

    1. Kiitos Mari, mekko on ollut kyllä niiin hyvä hankinta! Ja kävisi tosiaan vielä syksyn tullen sukkistenkin kanssa :)

  1. Mekko on kyllä todella kiva, ei ihme että suosikkisi ;) tuollainen vaate on kyllä kätevä, kun menee syksylläkin sukkisten kanssa.

    1. Hih no niinpä ;) Onneksi tämän silloin keväällä ostin! Ja tosiaan voi hyvin pidentää käyttöaikaa vielä sukkisten ja vaikka nilkkureiden tai ylipolvensaappaiden kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *