Over the Knee Boots

Syksyn tullen kauppoihin rantautuu taas kaikkea ihanaa ja tekisi mieli laittaa koko garderobi uusiksi. No ei nyt sentään, vaatekaappi on onneksi jo entuudestaan hyvällä mallilla ja nyt ei mielessä olekaan mitään must-hankintoja tulevaa varten. Jotain uutta on kuitenkin tullut hankittua! Menin yhtenä päivänä Zaraan palauttamaan housuja, joiden käyttötarpeesta en ollut kuitenkaan niin vakuuttunut, ja ajattelin säästäväni viisikymppiä parempaan tarkoitukseen. Noh, liikkeestä poistuessa silmäni kuitenkin osuivat saapaspariin, jota olin katsonut aiemmin netissäkin. Jos nyt vaan huvikseni kokeilen.

Kerrankin ylipolven saappaat, joiden varsi ei ulotu omalle ei niin pitkälle varrelleni huimiin korkeuksiin vaan juuri siihen polven yli kuten kuuluukin. Lisäksi sukkamaisen mallinsa ansiosta ne ovat ympärykseltään tarpeeksi tiukat ja istuvat hyvin. Olin myös haaveillut otk-bootseista pienellä arkeen soveltuvalla korolla ja hitsi, nämä olivat kaikessa komeudessaan täydelliset! Kympin jäin miinukselle tällä housujenpalautusreissullani, mutta ei harmita, saappaat ovat superkivat vaikka näin neulemekon kanssa tai viileämmillä ilmoilla farkkujen kera. Love love love!

Boots1 Boots2

Every fall I’m about to go crazy when stores are full of all things beautiful! Almost wanting to renew my whole closet, haha. To be honest the situation is already quite good in my wardrobe so I don’t actually need much for this season. Couldn’t say no to this pretty pair of over the knee boots though! I was returning trousers to Zara and thought I would save the fifty euros for a better purpose, but ended up buying these instead. I just love the height, which is for once suitable for someone not that tall like me, and how they fit perfectly. I bet I’ll be wearing these a lot this fall!
Photos: Viena K / Edit by me

16 thoughts on “Over the Knee Boots

 1. Oi, näyttävätpä kivoilta!?
  Mullekin on matkalla uudet otk-saappaat, can’t wait! Omistan kyllä jo yhdet, mutta ne eivät tule kunnolla polven yli joten nyt löysin onneksi pidemmät hyvään hintaan. Jei!?

  1. No eikö, niin päheät! Oi kuulostaa hyvältä, toivottavasti saappaat saapuvat pian :)

 2. Ihanat saappaat! :) Osaatko sanoa koosta, otitko itse sen koon mitä normaalisti käytät? Ajattelin käydä nettikaupoilla. :D

  1. Minustakin niin ihanat! Itselläni on näistä normaalikoko, joten ainakin oman kokemukseni mukaan normikokoluokkaa :)

  1. No eikö vaan! Korko on just sopiva, en ole mikään ahkerin korkeiden korkojen käyttäjä joten näissä juuri passeli arkeen :)

  1. Se on Samsoe & Samsoen ihana Nor -neulemekko :) Tulee näkymään asukuvissa vielä paremmin!

  1. Heippa! Käsittelen kuvat aina Adobe Photoshop CC:llä, käytän editoinnissa VSCO:n ostettuja filttereitä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *