One Day of Summer in September

Eipäs vielä siirrytäkään niihin kaikista syksyisimpiin asuihin, vaikka niitäkin on jo luonnoksissa muutamat odottelemassa. Alkuviikosta oli kuitenkin jopa ihan kesäistä keliä, vaikea uskoa näin syyskuun loppupuolella! Tässä asussa lähdin ystäväni kanssa käymään pikaisesti kaupoilla, ja iltapäiväauringon porottaessa jopa nahkatakin sai jättää pois harteilta. Ihanaa kun tarkeni pelkällä puserolla ja loaferitkin jalassa nilkkureiden sijaan, vaikka olenkin jo aika innoissani syyspukeutumisesta. Tästä pilkullisesta puserosta on muuten tullut usein kysymyksiä sen vilahtaessa Insta Storyssani, eikä ihmekään, sillä se on supersöpö!

Tänään saan vanhempani pikavisiitille tänne Tampereelle, ihana päästä vihdoin näyttämään kotiamme heille. Illalla kahvittelujen jälkeen hyppään itse junaan ja lähden viikonlopun viettoon Helsinkiin. Tiedossa on tapaamisten lisäksi aamupalaa ulkona, ulkomailta täällä Suomessa käymässä olevan ystävän synttäreitä ja muuta kivaa, joten hauska viikonloppu varmasti tiedossa! Tänään ja huomenna kuitenkin vielä naputeltava eräs kouluhomma pakettiin, niin voi sitten hyvillä mielin heittää vapaalle. Opiskelumotivaatio on pikkuisen hukassa, mutta ehkä se sieltä vielä löytyy. Kivaa torstaita, tyypit!

Polkadots1 Paita3 Paita2 Paita1

Shirt / Ginatricot
jeans / Zara
bag / Saint Laurent
sunglasses / Ray-Ban
loafers / Flattered (sponsored)

4 thoughts on “One Day of Summer in September

    1. Tuo on kyllä söötti! Ei tarvitse tämän myötä hylätä pallokuosia vielä, kun ei mekolla enää oikein tarkene :)

  1. Oi miten sun blogia on ollutkin ikävä, hetken ollut poissa täältä ja samalla jäi myös muiden lukemiset :( Ihana idea kuvata asut ton auton ympärillä, sopii niin hyvin yhteen <3 Tota teidän Tampereen asuntoa on ollut ihastuttava seurata instagramista, super tyylikäs ja ihana!

    1. Voi no ihana että olet nyt taas täällä! <3 Hih auto oli mustakin kiva tausta, bongasin sen aiemmin ja onneksi oli yhä paikoillaan :) Kiitos kaunis, asuntojuttuja pian jälleen luvassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *