How to Wear a Checked Blazer pt. III

Seuraavana asuhaasteen kolmas ja näin ollen myös viimeinen osa! Tämäkin kokonaisuus on ollut paljon käytetty – ruutubleiseri on saanut ilmojen viiletessä jatkoaikaa, kun alle laittaa paksumman neuleen. Alaosa taas on vaihdellut sinisistä revityistä farkuista mustiin tai nahkahousuihin. Viime päivinä ei ole kyllä enää bleiserillä oikein tarjennut, mutta ehkä ensi viikolla, kun on luvattu ihmeen lämmintä keliä (en usko ennen kuin tunnen lämmön ihollani hyytävän viiman sijaan :D). Mitä tykkäsitte tämän kerran asuhaasteesta? Tätä oli tosi kiva toteuttaa, joten mielelläni teen asuhaasteita jatkossakin, jos ne saavat teiltä kannatusta.

Kulunut viikko on muuten ollut ihanaa olla ihan vaan aloillaan Tampereella. Mitä nyt sain taas pienen flunssapöpön, siis toisen kuukauden sisään?!, mutta onneksi veto ei ole ollut tällä kertaa yhtä veks kuin viimeksi. Olen saanut töitä tehokkaasti tehdyksi kotoa käsin, käynyt Telman kanssa kävelyillä lähimaastossa, pyörinyt keskustassa ja edistänyt kodin sisustusta. Tampereella opiskeleva pitkäaikainen ystävänikin muutti vihdoin takaisin tänne ja hänen kanssaan on jo käyty niin aamupalalla kuin perjantai-illan viineilläkin. Hyvä fiilis täällä olosta!

Checkedblazeroutfit1 Checkedblazeroutfit4 Checkedblazeroutfit2 Jakku1 Checkedblazeroutfit3

Blazer / Zara
knit / Lindex
jeans / Zara
bag / Saint Laurent
shoes / Flattered (sponsored)

Photos: Magicpoks / Edit by me

6 thoughts on “How to Wear a Checked Blazer pt. III

  1. Kiva asu ja ihana laukku! Pikkuruudut ovat nyt niin näkyvillä muotiblogeissa. Oikein hyvin syksyyn sopiva kuosi ja trendi.

    1. Kiitos Helen! Ruudut ovat tosiaankin näkyvästi esillä blogeissa, enpä olisi elokuun puolella omasta täällä haaveillessani vielä uskonut :D Mutta kuosi on kyllä kaunis, tekisi niin mieli hankkia vielä hamekin!

  2. Voi ei! Kerrankin en osannut valita, Eka vai kolmas? Hame asu ei iskenyt mutta molemmat toiset oli kylla juuri eika melkein… toinen duuniin ja toinen vapaa-ajalle. Molemmat hyvat! Oisko eka kutenkin lemppari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *