How to Wear a Checked Blazer pt. II

Toiseen bleiseriasuun halusin kehitellä jotain erilaista ja myös omasta totutusta tyylistäni hieman poikkeavaa haastaen samalla itseäni. Tähän itse asiassa tuli inspiraatio Pinterestistä, jossa olin nähnyt ruudullisen bleiserin vyötettynä ja mekkoon yhdistettynä, joten innostuin kokeilemaan samaa omasta kaapista varioituna. Vyötärölle laitettavat vyöt ovatkin nyt iso trendi – ylisuuren mallinen bleiseri sai hieman uutta ryhtiä ja vyötärö pääsee paremmin esiin näin. Poikaystävältä tuli yllättäen vähän kulmien kurtistusta asun ylläni nähdessään, näytin kuulemma entistä enemmän kirjanpitäjältä, hahah.

Tuota mielikuvaa vähentääkseni jätin hiukset rennosti suoriksi ja yhdistin paljaiden säärien jatkeeksi teräväkärkiset nilkkurit tuomaan kontrastia. Ne ovat muuten viime keväältä, enkä voi vieläkään uskoa että sain ne vaivaisella parillakympillä, sillä kengät ovat korostaan huolimatta mukavat jalassakin. Vaikka tämä onkin erilainen asu kuin minulla on totuttu näkemään, niin oli kiva kokeilla jotain uutta! Mitäs te sanotte, hitti vai huti? ;) Seuraavassa ja viimeisessä bleiseriasussa sitten taas sitä perinteisempää meikäläistä!

Checked_blazer_outfit1 Checked_blazer_outfit3 Checked_blazer_outfit6 Checked_blazer_outfit5 Checked_blazer_outfit4 Checked_blazer_outfit2

Blazer / Zara
dress / &Other Stories
belt / Ginatricot

bag / Mulberry
shoes / Zara

For the second outfit with this checked blazer I wanted to try something different. I actually got the inspiration for this from Pinterest where I had seen a plaid blazer combined with a dress and a belt on the waist. Thought it look really nice in the picture and wanted to create a similar outfit myself! It’s definitely not something that you could see me wearing every day but sometimes it’s nice to challenge yourself a bit. What do you think? There’s still one more outfit with the blazer coming up!

18 thoughts on “How to Wear a Checked Blazer pt. II

 1. Ihan super kiva asu ja sopii sulle kyllä todella hyvin!<3 Parasta kun pääsee haastamaan itseään pukeutumisen suhteen.

  Itsellä tällä hetkellä pukeutuminen syksyn suhteen on ihan hukassa, joten heitin googleen hakusanaksi vain "inspiraatiota syyspukeutumiseen" ja kohta huomasin koluvani yhden blogin trendejä vuodelta 2015 jotka toimivat edelleen! Yllätyksekseni mulla on nyt ainakin 3 uutta asukokonaisuutta kokeiltavana ja nämä onneksi löytyvät valmiiksi omastakin vaatekaapista :)

  1. Kiitos ihana! Välillä tosiaan kiva kokeilla jotain vähän erilaista :)

   Hei mahtavaa, että löysit inspistä! Hyvin pitkälti samat jutut toimii kyllä vuodesta toiseen ja onneksi niin :) Parasta kyllä kun keksii uusia yhdistelytapoja ihan sieltä omasta kaapista.

 2. Näyttää kyllä tosi hyvältä, ja nimenomaan kivaa vaihtelua! Eikä mulle kyllä ainakaan tule mitään kirjanpitäjä-viboja haha ;D

  1. Kiitos paljon Pinja! Ei niiden miehien aina tarvitse kaikkia trendijuttuja ymmärtääkään, hih ;)

 3. Haha, huvittaa noi kirjanpitäjä-mielikuvat. Itse työskentelen talousosastolla ja täällä ei kyllä kirjanpitäjät pukeudu noin ajankohtaisiin bleisereihin, ihan perus tyylikkäästi kuitenkin, että mistä lie poikaystäväsi mielikuvansa saanut :D

   1. Hih ymmärsin kyllä ;)
    Mekko näyttää myös kivalta helmasta, toivottavasti sen kanssa tulossa myös asupostauksia, en ainakaan muista niitä nähneeni :)

    1. Hehe hyvä! Mekko on minustakin ihana, ostin sen tuossa aika loppukesästä, joten ei ehtinyt valitettavasti muuten näkyä täällä kun ilmat sitten jo viilenivät.

  1. Kiitos Jenna ja kiva kuulla! Bleiseri ja vyö toimisi kivasti ihan farkkuasunkin kanssa tuomaan vyötäröä esiin :)

 4. Näistä kuvista tulee vahvat vintage -vibat. Kiva asu vaikkakin yllättävä näky sun päällä :D

  1. Vintage-vibat tosiaankin! Välillä on kiva kokeilla jotain erilaista, seuraavassa asussa sitten vähemmän yllättävää, hehe ;)

 5. Oh Wow ?You look absolutely flawless ❤️❤️So chic and sophisticated ❤️❤️I love it ! ?

  1. Kiitos Jenny! :) Ostin tuon varmaan tuossa kuukausi takaperin, netissä ei näyttänyt enää olevan, mutta josko liikkeistä tärppäisi vielä.

 6. Just superkiva yhdistelmä, höps muille mielikuville :D hankin juuri oman ruutubleiserin “välikausitakiksi”, joten kiva saada inspiraatiota sen pukemiseen :)

  1. Hehe ihana kiitos! Toivottavasti näistä oli inspiraatioksi :) Kiva että ensi viikolla pääsee varmaan taas käyttämään bleiseriä takkinakin, kun kelit hieman lämpenevät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *