Etsy Order

Etsy on ihan mieletön aarreaitta. Kovin montaa tilausta en ole pienen elämäni aikana sinne vielä tehnyt, mutta aina jotain onnistuneesti sieltä löytäessäni mietin, miksi en hyödynnä Etsyn valikoimia useamminkin. Tällä kertaa löysin sieltä meille jotain kivaa kotiin! Olin pitkään kaivannut jotain abstrakteja (muttei kuitenkaan mitään liian psykedeelisiä) mustavalkoisia printtejä seinälle. Olen surkea seinien sisustaja, mutta onnekseni tässä asunnossa isot ikkunat leveine lautoineen vievät suurimman huomion. Aiemmin en ole kuitenkaan onnistunut löytämään kivoja edullisia printtejä, mutta Etsyssä törmäsin täydelliseen kolmen settiin.

Etsy1

Eikun ostoskoriin ja kassalle, minkä jälkeen sain tiedostot sähköpostiini tulostusta varten – helppoa kuin mikä! Julisteet olisi ollut mahdollista saada myös suuremmassa koossa, mutta meillä oli entuudestaan kolme Ikean 21 x 30cm kehystä, joita koristamaan printit pääsivät ainakin näin alkajaisiksi. Suunnittelin ensin ripustavani tämän kolmen ryppään ikkunoiden väliselle seinäkaistaleelle, mutta toistaiseksi taulut ovat löytäneet paikkansa ikkunalaudoilta ympäri kämppää. Ehkä nämä pääsevät seinälle myöhemmin, jahka ikkunalaudat saavat ajan myötä täytettä muusta härpäkkeestä ja koristeesta ;)

Etsy2

10 thoughts on “Etsy Order

 1. Hei, Olen yrittänyt etsiä Etsysta tuloksetta saman tyyppisiä julisteita. Mistä shopista tarkalleen ottaen tilasit nuo? :) Tosi kivat kuvat!!

 2. Onpas ihanat taulut! Mulla oli muutama printti Deseniolta (ylläriylläri), mutta poikaystävä ei niitä yhteiseen kotiin huolinut, joten täytynee keksiä jotain muuta tyhjille seinille. Etsyä voisikin kokeilla, en ole meinaan koskaan sinne eksynyt. :D

  1. Eikös, niin mustakin! Hahah, mullekin poikaystävä antoi kainon toiveen ettei haluaisi asuntoomme tekstijulisteita :’D Eikun Etsyyn, vähän siellä joutuu selailemaan jotta löytää mitä etsii, mutta toivottavasti tärppää :)

 3. Etsystä löytyy kyllä niin kivoja juttuja. Tosin se ei ole mielestäni suunniteltu sellaista “random” selailua varten vaan sieltä pitää melkein tietää että mitä haluaa jotta haku on helppoa. Mutta kaikkea ihanaa sieltä kyllä löytyy! Ja varsinkin just mun mielestä sellaisia kivoja pieniä sisustusjuttuja!

  1. Tuo on ihan totta, välillä se onkin kuin metsästäisi neulaa heinäsuovasta jos on jotain tiettyä mielessä, kun valikoima on niiin valtava. Näitäkin tuli etsittyä tosi pitkään, en enää edes muista miten lopulta julisteet bongasin, mutta onneksi löytyi :)

 4. Moi Jonna!
  Oon jo pitkään, varsinkin aina sun ravintola-/kahvilakuviin törmätessä, miettinyt millä kameralla sä otat ravintoloissa annoskuvia? Toki varmaan kamerat saattaa vaihdella, mutta esim. sun Kroatian ravintolavinkit -postauksen ruokakuvat jäi niin pysyvästi mieleen, kun oli niin ihanan näkösiä… jotenkin sellanen laajakuva-efekti. Oot kirjottanutkin postauksia kuvaamisesta, mutta mun oli ihan pakko kysyä vielä vähän yksityiskohtasemmin, sillä nättejä annoksia tulis niin mielellään ikuistettua mutten jotenkaan ikinä tahdo saavan hyviä napattua. Sun kuvista (kohtella ei väliä) tulee kyllä aina niin ihania ja värit on kans super raikkaita… BIG thumbs up!<3

  1. Moikka Bella! Aina saa kysyä ja vastailen mielellään :) Kuvaan nykyään vaan ja ainoastaan Nikonin täysikennoisella D750:llä (puhelinkuvia tietysti lukuunottamatta). Kahvila- ja ravintolakuvissa, kuten esimerkiksi myös niissä Kroatiassa otetuissa, mulla on poikkeuksetta käytössä laajakulmainen 20mm f 1.8 -objektiivi. Se on loistava objektiivi esimerkiksi reissussa jos en jaksa ottaa useampaa mukaan, sillä kun saa tarvittaessa kuvattua asukuvaa, maisemaa, rafloja ym. Jokin valovoimainen ja laajakulmainen objektiivi olisikin ruokakuvaukseen omasta kokemuksestani paras, niin pärjää esimerkiksi hämärässä ravintolassakin ja ei tarvitse peruuttaa metrejä tarpeeksi laajaa kuvaa saadakseen :)

   Kiitos vielä kehuista, lämmitti kovasti mieltä! Tuntuu että nyt on löytynyt itselle sopiva editointityylikin, joten ihana kuulla että kuvat miellyttävät sunkin silmää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *