Beautiful Bags on A Budget

Sain Instagramissa hetki sitten lukijaltani Elisalta postaustoiveen, josko voisin kerätä kivoja laukkuja edullisemmasta hintahaarukasta. Olen itse asiassa törmännyt tosi kauniisiin laukkuihin viime aikoina ihan ketjuliikkeissäkin, joten tartuin saman tien tuumasta toimeen! Kaltaiselleni laukkufriikille ei ollut lainkaan vaikeaa löytää kivoja vaihtoehtoja, päinvastoin meinasi iskeä valinnanvaikeus, mitkä ottaa mukaan postaukseen.

Laukut1

Lähtiessäni metsästämään laukkuja postausta varten tuli heti ensimmäisenä mieleeni laadukkaista mutta kohtuullisen hintaisista tuotteistaan tunnettu &Other Stories ja sisarputiikki H&M. Jälkimmäisestäkin saa laatua edullisesti, kannattaa nimittäin tsekata Premium Quality -mallistot, josta nappasin postaukseen tuon harmaan mokkalaukun. Löysin itse aiemmin kesällä söpön (joskin tekonahkaisen) pikkulaukun juuri Hennesiltä, näkyy mm. täällä. Seuraavana kurkistus Zaraan, josta valkkasin parikin nättiä laukkua, kuten tuon upea punaisen  ja raffimman mustan krokonahkaisen. Ginatricotiinkin on ilmestynyt kivoja asusteita, muun muassa Gucci-viboja halajavalle löytyy budjettiversio. Viimeisenä vielä pari tyyrimpää, iskin silmäni Coccinellen* söpöön vaaleanpunaiseen mokkaiseen laukkuun ja Rebecca Minkoffin* mustaan nahkaiseen veskaan.

*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Beautiful Bags on A Budget

 1. Täälläiset postaukset ovat todella hyviä! :)
  Olen koko kesän haaveillut uudesta laukusta, mutta tosiaan kaikki ylimääräinen on mennyt muuttoon. Viime viikolla silmääni osui Zalandolla Furlan pikkulaukku -20%, joten oli pakko toimia. Mietin myös tuota kollaasissakin näkyvää Zaran viininpunaista laukkua, mutta olisin halunnut nähdä laukun livenä. Värinsä puolesta se olisi ollut täydellinen syksyksi.
  Johan oli taas asiaa… :D

  1. Jes kiva kuulla! Ja hei ihana vaan kun on asiaa, tylsää mun olisi täällä yksin höpötellä päivästä toiseen ;) Kuulostaa hyvältä, Furlalla on kanssa tosi nättejä laukkuja! Ystävälläni on tuo Zaran laukku ja se on todella kaunis myös luonnossa, joskin väri kyllä minusta enemmän punainen kuin viininpunainen. Viininpunaista laukkua himoitsen itsekin joka syksy!

 2. Moi Jonna! Olen monta kertaa viimeisen kuukauden aikana miettinyt, että täytyypä kommentoida blogiasi pitkästä aikaa, ja nyt vihdoin vapaapäivän kunniaksi tulin sen tekemään. Blogisi on aivan mahtava! Rakastan lukea postauksiasi rauhassa aamukahvilla – parasta on, jos niitä on jäänyt vaikka pari rästiin, ja luettavaa riittää useamman postauksen verran. :) Asusi ovat aina aivan upeita: yksityiskohtia myöten loppuun mietittyjä mutta silti aina niin huolettoman näköisiä. Niistä saa aivan valtavasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Blogistasi huomaa, että teet sitä täydellä sydämellä, sillä postausten laatu pysyy korkeana vuodesta toiseen eikä blogisi suhteen ole koskaan joutunut pettymään. Vaikutat muutenkin valloittavalta persoonalta, jonka elämänasenteestakin voi inspiroitua! Kiitos siis tuhannesti aivan loistavasta blogista – mahtavaa, että teet tätä. <3 Ihanaa alkavaa syksyä sinulle ja hurjasti tsemppiä edessä olevaan graduprojektiin! :)

  1. Moikka Tiia! Voi vitsit, et tiedä miten iloiseksi tästä tulin, KIITOS <3 Oli pakko autossa lukea poikaystävällekin ääneen ja vähän mulla silmät kostuivat kun kirjoitit niin ihanasti, nyt vielä toisellakin kertaa kävi sama juttu :') Tällainen palaute merkkaa niin paljon ettei tosikaan - nimenomaan siksi kun tätä tekee niin täydellä sydämellä, hienoa jos se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolen. Siispä itsellesi ihan mielettömän iso kiitos kun luet, toivottavasti pysyt lukijana vielä kaikki tulevatkin vuodet :) Kuin myös ihanaa syksyn alkua!

 3. Kiitos vinkeistä ja kiva, kun teit postauksen mun ehdotuksesta! ? Minkoffilta löytyykin jo kolme (hups!) laukkua. Pitää tsekata tuo Hennesin nahkalaukku, etsin just ton tyylistä laukkua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *