White Summer Dress

Festarihumun ja paikasta toiseen juoksemisen jälkeen on tehnyt kyllä hyvää taas palata takaisin arkirutiineihin. Joskin hieman uudenlaisiin arkirutiineihin, sillä tulimme alkuviikosta Tampereelle ja totuttelen uusiin kulmiin täällä, jännää! Juuri nyt juon toista kuppia kahvia ja kirjoittelen tätä tekstiä työpöydän virkaa toimittavan väliaikaisen ruokapöydän ääreltä. Aina välillä havahdun katselemaan ulos isoista ikkunoista tai ympärilleni täällä asunnossa ja fiilistelemään, että täällä on aika ihanaa! Toki ei kaikki uuteen totuttelu ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ja ajattelinkin kirjoittaa siihen liittyvistä tuntemuksista myös oman postauksensa.

Tässä kuitenkin taas yksi jemmassa ollut kesäinen asu muutamien viikkojen takaa. Onneksi lämpötilat hellivät tälläkin viikolla, joten mekkoja ei suinkaan tarvitse vielä hylätä. Ehkä tartun tähän samaiseen valkoiseen pitsimekkoon tänäänkin myöhemmin syömään suunnatessani. Ihanaa päivää teille :)

Pitsimekko3 Pitsimekko1 Lace2 Lace1 Pitsimekko2 Pitsimekko4

Dress / Only
leather jacket / All Saints

sunglasses / Max&Co (sponsored)
bag / Saint Laurent
watch & bracelet / Daniel Wellington (sponsored)
sneakers / Superga (sponsored)

Feels good to be back on track after all the festival fun! I’m sipping my second cup of coffee a long to do -list in front of me. I still have a few things to do for today before going out in the sun to enjoy the beautiful weather! It’s even warm enough to wear something similar as in these photos taken a couple of weeks back. I really like this cute lace dress – you can wear it with both flats and sneakers, so a perfect summer dress. Have a great day!

5 thoughts on “White Summer Dress

 1. Pakko vielä erikseen kiittää Kroatia vinkeistäsi. Palasimme viime viikolla reissusta jonka aikana kävimme mm. Rogoznicassa sekä syömässä Trogirin TRS ravintolassa ja Splitin Pebassa. :)

  Yksi huikeimpia ravintoloita oli asuinpaikkamme lähistöllä oleva vuorten huipulla oleva perheravintola Konoba Argola (https://www.facebook.com/konoba.argola). Jos koskaan palaatte noille seuduille suosittelen lämpimästi tuota ravintolaa. Ruoka oli herkkua, palvelu superystävällistä ja maisemat auringonlaskunaikaan henkeäsalpaavat <3

  P.S. Ihana huulipunasävy tässä postauksessa, mahtaako olla minkämerkin puna?

  1. Voi kun kiva kuulla että oli hyötyä, kiitos paljon kun tulit huikkaamaan! Toivottavasti oli ihana reissu, pääsisipä itsekin taas niihin maisemiin :) Tuntuu että reissusta on jo yksi pitkä ikuisuus. Ehdottomasti haluaisin kyllä palata uudestaan Kroatiaan ja kierrellä muitakin kaupunkeja siellä!

   Huulipuna on Diorin Tribale-sävy, jota olen kuluttanut kohta jo parikin putelia. Täydellinen korallinen kesäsävy! :)

  1. Voi kiitos vaan :) Itse taas välillä mietin, että olisi kiva osata joskus näyttää uskottavasti vakavammaltakin kuvissa, mutta ehkä hymyily on vaan se luontevin, heh!

 2. Hei, nyt kun Tampereella pyöritte ja kesää on vielä jäljellä niin kannattaa käydä laukontorilla katuruokalounaalla. Erityisesti suosittelen Hotstreetdogzin kala-annoksia ja tietenkin niitä hot dogeja. Tervetuloa Tampereelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *