The First Morning

Ensimmäiset yöt Tampereella on nyt takana, hiiii <3 Korkattiin ekan illan kunniaksi punaviini, istuttiin pitkään sohvalla vaan ympärille ihmetellen ja poltettiin kynttilöitä, koska valaisimia ei vielä juuri ollut. Aika tunnelmallista. Tänään kuitenkin suuntaan jo takaisin Helsinkiin työjuttujen ja tietysti viikonloppuisen Flow’n merkeissä (kuinka moni teistä tulossa?), mutta pari päivää ehdittiin viettää täällä laittaen kämppää kuntoon, poikaystäväni kun aloittaa jo ensi viikolla työt.

Heti kun tänne sai ensimmäisiä kasveja, tekstiilejä ja muita yksityiskohtia, niin näyttää jo niin paljon kotoisammalta! Vielä uupuu matto olohuoneesta, ja ruokatilaan taas odottelemme tilaamamme lankkupöytää saapuvaksi. Onneksi poikaystävältä löytyi Vaasasta jäänyt valkoinen pöytälevy pukkijalkojen kera, niin ei sentään tarvitse elää kuukautta ilman ruokapöytää. Vaikka vielä aika keskeneräistä onkin, niin rakastan tätä kotia niiin paljon. Hymyilen vaan koko ajan itsekseni katsellessani ympärille! Teen pian vielä tarkempaa esittelyä huonekaluista ja muista uusista jutuista :)

Tampere1 Tampere3 Tampere2

Hello from our new apartment! We’ve had a couple of our first nights here – it’s always exciting to sleep in a new place but I slept like a baby. It’s finally starting to look like home here as we’ve gotten most of our furniture in as well as some textiles and plants. I love our new home so much! Can’t wait to show you some more details :) Today I’m heading back to Helsinki for some work stuff and it’s also a festival weekend there. Hope you have a great day!

35 thoughts on “The First Morning

 1. Love your new place. It looks so cozy!
  Can’t wait to see more pictures of how you decorated the place.

  1. Thank you Lisa, we love it too! I’ll definitely post more pictures soon :) Have a lovely week!

 2. Näyttää ihanalta! <3 Mekin saimme viikonloppuna muuton hoidettua ja nyt tosiaan muutama yö uudessa kodissa takana. Jännää on ollut, mutta silti niin ihanaa! Me joudumme odottamaan sohvaa kuun loppuun asti, mutta hiljalleen hyvä tulee :) Ei kaiken tarvitsekaan heti alkuunsa olla tiptop.

  1. Kiitos Johanna! Oi ihanaa, samoja fiiliksiä siis sielläkin :) Hurjasti onnea uuteen kotiin! Huonekaluissa on kyllä aina niin tylsän pitkät toimitukset, mutta hyvää kannattaa odottaa! Ja nimenomaan kaiken ei tarvitse olla heti alkuun valmista :)

 3. Ihanaa!! Odotan niin tuota fiilistä, mekin ostettiin aivan ihana uusi asunto enkä malta odottaa että päästään paikan päälle laittamaan kotia kuntoon <3

  1. Voi että ihanaa! Hurjasti onnea uudesta asunnosta <3 Se oli kyllä niin kutkuttavaa odottaa, että pääsee laittamaan kotia :)

 4. Saako tiedustella, sulla kun on vissiin ollut aina useampia asuntoja samaan aikaan, onko nää kaikki vuokra-asuntoja vaiko omia vai sukulaisten vai mikä tilanne? :D

  1. Vaasasta olemme muuttaneet pois kun opiskelut siellä ovat nyt ohi. Helsingin koti jää vielä toistaiseksi :)

 5. Ei vitsi näyttää niin kivalta! Tulee itsellekkin kauhea sisustuskuume… Omassa kodissa asuttu jo 1,5 vuotta, mutta ei olla vielä saatu uusittua kaikkia huonekaluja ja sisustettua loppuun. Pieni lottovoitto voisi olla paikallaan, heh :’D

  1. Kiitos paljon Tiia! Eipä se sisustus taida koskaan olla täysin valmis :’D Itsekin haluaisi kaiken valmiiksi heti nyt, mutta täytyy malttaa, hiljaa hyvä tulee :)

 6. Kivan näköstä ? Ensimmäiset yöt uudessa kodissa on niin ihania ja taianomaisia. Viime kesänä ostettiin poikaystävän kanssa ensimmäinen yhteinen koti ja ne ensimmäiset päivät ja yöt on niin kivoja ? Se kun tavaroita laitetaan paikoilleen ja nautitaan tunnelmasta ja yhdessäolosta!

  1. Kiitos Emma! No sano muuta, niissä on ihan oma kutkuttava fiiliksensä :) Tiedät varmasti tunteen! <3

 7. Kerrassaan ihana koti! ? Itse muutin reilu kuukausi sitten uuteen kotiin. Vaikka vieläkin puuttuu paljon asioita, tuntuu tämä niin kodikkaalta ja kerrassaan ihanalta. Vieläkin mietin kuinka onnekkaita oltiin, että saimme tämän kodin ja kuinka ihana tämä onkaan. On myös ihana huomata, kuinka pala kerrallaan asunto muuttuu vielä entistäkin täydellisemmäksi vaikka tämä on alusta alkaen tuntunut täydelliseltä❤️

  1. Kiitos paljon! :) Voi onnea sinnekin uuteen kotiin <3 Tämäkin tuntui ihan meidän kodilta jo silloin ihan tyhjilläänkin, kyllä sen vaan tietää! Itsekin haluaisi kaiken heti valmiiksi, mutta hiljaa hyvä tulee :)

  1. Kiitos kaunis Essi! :) On kyllä ollut ihana päästä ensimmäistä kertaa yhdessä sisustamaan ja laittamaan.

 8. Näyttää aivan ihanalta! En malta odottaa lisäkuvia teidän uudesta kodista! :)

 9. Asunto näyttää ihanalta! Olet varmaan kertonut jo monesti, mutta mistä tuo kiva pyjama on? :)

  1. Kiitos paljon! :) Pyjama on H&M:ltä, omani tilasin netistä alepuolelta. Se on ihana, hengailen se päällä kotona ihan liikaa :’D

 10. Valoisan näköistä, mielenkiinnolla odotan lisää postauksia asunnostanne! ;)

  1. Tämä valoisuus täällä on kyllä ihan mieletöntä! Kiva kuulla, lisää postauksia ehdottomasti luvassa :)

 11. Mitä teidän kaikille vaasan ja helsingin kodtien ihanille huonekaluille tapahtui ? Ihanalta näyttää?

  1. Vaasan huonekalut ovat vielä säilössä ja myyn niitä luultavasti loppuvuodesta eteenpäin. Jotain yksittäisiä juttuja toimme tänne, mutta esimerkiksi sohva, sänky ja ruokapöytä olivat liian pieniä tänne, ne kun olen kuitenkin aikoinaan ostanut yksin asuessani. Helsingin koti meillä pysyy vielä toistaiseksi :) Kiitos paljon Emmi!

  1. Kiitos Emilia! Hih niinpä, siinä on ihan oma fiiliksensä. Olen myös keskellä yötä herännyt puolpaniikissa, että missä oikein olen :’D

 12. Hei, mistä tilasitte lankkupöydän? Olemme epätoivoisesti sellaista etsineet ja nyt tosiaan tajusin, että voisihan sen teettääkin. Kiitos ja ihana koti teillä!

  1. Heippa Anni ja kiitokset! Facebookista löytyy sellainen kuin “Lankkutuotteet”, bongasin tuon jostain blogista ja jälki näytti niin hyvältä, että otettiin sinne yhteyttä. Pöydät tehdään täällä Tampereen lähellä Ylöjärvellä. Mika oli supermukava puhelimessa ja hinta pöydissä on todella kohdallaan, mitä vertailimme myös muita vaihtoehtoja alkuun. Innolla odotan että saataisiin pöytä jo kotiin! :)

 13. Aivan ihanan näköinen ja valoisa (!!) koti teillä <3 Iskee pieni sisustuskärpänen täälläkin, tosin ainoa miinus että vaikka kuinka tätä meidän nykyistä kämppää rakastankin, on tämä vuokra-asunto eivätkä kaikki muutokset ole sallittuja. Kuten taulujen seiniin kiinnittäminen tässä vaiheessa ei vielä ilmeisesti ole soveliasta jne.

  Mistä muuten toi sun paita? I h a n a <3 :)

  1. Kiitos ihana! :) Rakastan kyllä tätä valoisuutta, tekee niin paljon yleisilmeelle ja helpottaa myös omaa työtäni huomattavasti! Entäs sellaiset taulutarrat, niin ei tarvitsisi porata reikiä seinään? Niillä ei ehkä mitään kovin raskaita tauluja kannata kiinnittää, mutta jotain ainakin saisi seinälle :) Paita on H&M:n ihana pyjama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *