Tämän hetken suosikit meikkipussissa

Meikit3

Lumenen uutuuksia olen jo hehkuttanutkin, mutta nämä ansaitsevat oodin jos toisenkin! Uutukaisten lanseerausten jälkeen käytössäni on ollut Invisible Illumination –sarjan Instant Illuminizer* sekä Watercolor Blush*, joiden kesällä myyntiin tuodut uudet sävyt Midnight Sun ja Pink Blossom ovat vielä aikaisempia parempia omalle ihonsävylleni. Etenkin näin kesällä lämpimämmän sävyiset hehkupisarat ovat tuoneet ihanaa kuultoa kasvojen korkeimpiin kohtiin. Pisaroiden tuoman hehkun näkee esimerkiksi tämän postauksen viimeisessä kuvassa.

Meikit4

Tummempia luomivärejä käytän harvemmin arkimeikissä, tosin siinä pitäisi kunnostautua, koska luomiväreillä saa helposti vähän näyttävämmän mutta kuitenkin hillityn lookin. Tämä Smashboxin Full Exposure -paletti* on odottanut jemmoissani testausta, ja aiemmin käyttämäni paletin oltua mystisesti kadoksissa muistin tämän olemassaolon. Ja onneksi niin, koska paletti on ihan loistava! Tässä on 14 sävyä, joissa ei ole yhtäkään kummajaista, vaan kaikki toimivat hyvin niin päivä- kuin iltameikkiinkin. Löytyy viileämpää ja lämpimämpää sävyä ja niin mattaa kuin metallinhohtoistakin, myös pigmentti ja kestävys on hyväksi todettu!

Meikit2

Kesäisin suosin huulilla punaisen eri sävyjä kuten koralliin ja pinkkiin taittavaa, mutta näin loppukesää kohden alkaa taas nudetkin punat kiinnostaa. Viime aikoina olen tykästynyt näiden kahden tuotteen komboon – Urban Decayn huulipuna* sävyssä Naked ja Diorin nestemäinen Rouge Dior Liquid -puna* sävyssä 162 Miss Satin. Molemmat toimivat yksinäänkin, mutta tykkään erityisesti niiden yhdistelmästä. Diorin puna tuntuu miellyttävältä huulilla ja jättää nimensä mukaisesti kivan satiinisen lopputuloksen, tämä uutuus on tulossa kauppojen hyllylle syyskuussa.

Meikit1

Vielä viimeisenä aseet tummien silmänalusten peittoon. Sain alkukesästä kokeiltavakseni Diorin Fix It Coloour Correct* -puikon keltaisessa sävyssä, jota käytän aina ensin silmänalusten pohjalle taittamaan pois sinertävää sävyä häivyttäen sen aina Beautyblenderillä. Päälle lisään vielä Diorin uutta Diorskin Forever Undercover -peiteväriä*, jossa tykkään iholle sulautuvasta koostumuksesta ja helppokäyttöisestä applikaattorista Lopuksi vielä kiinnitän peittarit kevyesti puuterilla. Voilà!

*saatu tuote / sponsored product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *